UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Schalke -Porto 19/02 »05/03 »
Roma -Real Madrid 19/02 » 05/03 »
Olympiacos-Chelsea 19/02 » 05/03 »
Liverpool-Internazionale 19/02 »11/03 »
Celtic -Barcelona 20/02 »04/03 »
Lyon-Man. United 20/02 »04/03 »
Fenerbahçe-Sevilla 20/02 »04/03 »
Arsenal -Milan 20/02 »04/03 »

Imaju Englezi svoju izreku ``pojescu sesir ako se to desi``...e ja kazem ``pojescu sebe cijelog ako ne pobjedimo Olimpijakos``...
p.s. kada uzmemo u obzir da ovaj podforum prate igraci Celzija siguran sam da ce zbog mene sada da pobijede i to u obje utakmice:lol:

Ma i Reala ce da izbuse...sve su to kante za busenje:lol::lol::lol:
Kako ce Vucinic da ih lema...jao jao:mrgreen:
@dusan Nije macji kasalj ali cemo ga iskasljati kako god...

Ja ne mogu da vjerujem da to uopste dolazi u pitanje...kad ce vise taj 19.? uh!;-)

Imaju Englezi svoju izreku ``pojescu sesir ako se to desi``...e ja kazem ``pojescu sebe cijelog ako ne pobjedimo Olimpijakos``...
p.s. kada uzmemo u obzir da ovaj podforum prate igraci Celzija siguran sam da ce zbog mene sada da pobijede i to u obje utakmice:lol:

toliko ,ako celsi ispadne ti se momentalno izbaci sa foruma krstarice
mada to i ne bi bila bruka vec mogucnost , nemoj ti da podcenjujes spanske klubove
barsa real sevilja ce zajedno otici vise nego man.un chelsea arsenal liverpul
spanski tim mozda ispadne 1 eventualno nijedan a dok engleski klubovi svi vise na koncu
8)

moze ovako Vlade...tj. smijes li?
Ako Celzi ispane od Olimpijakosa ja se cistim sa ovog podforuma na godinu dana...
A ako Celzi dobije Olimpijakosa sa 3 gola razlike u dvomecu onda se ti cistis takodje na godinu dana...
U drugim slucajevima ostajemo...
Sta kazes:?: :mrgreen:

moze ovako Vlade...tj. smijes li?
Ako Celzi ispane od Olimpijakosa ja se cistim sa ovog podforuma na godinu dana...
A ako Celzi dobije Olimpijakosa sa 3 gola razlike u dvomecu onda se ti cistis takodje na godinu dana...
U drugim slucajevima ostajemo...
Sta kazes:?: :mrgreen:
grizzly,nemoj biti tol'ko siguran.kad ti kazem sanse za nas trijumf su 50%-50% mozda smo u blagoj prednosti jer Olimpijakosu pada forma...
nedostajaces nam :|
(pogotovu Jeki :lol: )
p.s. preporucujem ti da povuces rijec.

OK GRIZLI LET'S PLAY
ako bude 3 i vise ja necu posecivati evropska takmicenja do 2009 i pitanje da li cu i biti dotad u srbiji jer u maju zavrsavam srednju pa mozda pravac madrid,barselona,majorka

vidim da ce neko ovde nekome nedostajati
ali ako tako bude ja cu biti i dalje na stranici barselone OK grizli ???
aj

navijac reala na nou kampu YEAH!!!!
picture182ji8.jpg
[/URL][/IMG]

pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back