UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg treba to neko da plati a Sorosu je ipak na prvom mestu da daje pare na pljuvace Srbije nego na tamo neke strucne komentatore i sl. ;) :)

Ja gledao na premieru oni ljudi doveli Bekenbauera,Hamana.... i to ukljucenje sa terena a ne ovi sa B92 kao ukljucenje sa terena ali snimano dan pre utakmice pred praznim stadionom.

Zemlja seljaka na brdovitom balkanu....
Ne znam da li ste imali prilike da pratite neku tekmu ili bilo koji sportski prenos na crnogorskoj TV stanici IN. Nebojsa Sofranac, covek je svi kazu retard ali sto prenosi . . . Covek zna detalje, bukvalno detalje, i iz privatnog zivota sportista za koje mnogi od nas nisu ni culi.. Plus sto svaku utakmicu ucini maximalno zanimljivom, cak i ako je nevidjeno dosadna... Takav treba televiziji kao sto je B92 pa neka je strani drzavljanin....

vidim ovde imamo live prenos. :)

U toku su reklame na B92 u poluvremenu. :)

Manchester u napadu ne zna shta cje sa loptom, a odbrana bushna ko sir, Milan klasichno chvrst u odbrani a u napadu ubojit i precizan. kakva shteta za Manchester da ispadne posle svega...... pih. koliko sam bio presrecjan sa proshlogodishnjim finalom, toliko cju ove godine izgleda biti razocharan.

vidi vidi ovde se vecj zna ko cje osvojiti pehar.
prosto me chudi zashto uopshte mora da se igra Liga Shampiona pored ovih "struchnjaka" ovde koji sve znaju. :lol:

mnogo mi je zhao Manchestera, igrali su generalno gledano najbolji fudbal ove sezone. samo su imali jedan problem - to je trebalo dokazati samo josh vecheras i 23eg maja, i nije im uspelo. povrede, tradicionalno losha igra u gostima i protivnik koji je vecheras bio daleko motivisaniji i spremniji, i to je to.

shto se finala tiche, dajem neshto vecje shanse Milanu, shto zbog iskustva, shto zbog motiva za osvetu, shto zbog forme. medjutim, Liverpul je najzayebaniji rival.
ako ne verujete, trebali ste pitati Milaneze neposredno posle finala 2005te. 8)

@berluskoni
Znači niko ne sme da se nada da će klub čiji je simpatizer ili koji mu je draži da veruje u njegovu pobedu.
Onda si ti još sitnija duša čim ti smeta što neko drugi veruje da će osvojiti neki drugi klub.

pa bogami onima iz Milana pre dve sezone se ugasilo sve pred ochima, ne samo Play Station.

al necje se to sad ponoviti. Milan cje teshko biti zadrzhati, jer celu sezonu nishta ne rade, smaraju se po Italiji, i mogu da akumuliraju svu snagu za jedan cilj. mada, Rafa je jedan vrlo za'eban cho'ek. :mrgreen: jedva chekam da vidim.

Nece biti Milanu lako u finalu. Odlicna igra protiv uzasnog Junajteda i odlicna igra protiv savrsenog Liverpula nije isto. Bice zanimljivo finale,a za koga cu navijati, ne znam... U stvari, za Liverpul. Nemam nista protiv Milana, cak mi je i Gatuzo sada simpatican a nisam ga podnosila, ali uvek sam vise volela Engleske klubove.
Mada Milan odlicno igra...Bice zanimljivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back