UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti samo lupas , lupas i lupas kakav crni Juventus , kakav smek , o cemu ti bulaznis ... Pricas ovde kao da je Juve neki autsajder pa su sad kao oni dali smek ... Covece oni su pretprosle godine igrali finale Lige Sampiona .. Letos su za Iguaina platili 90 miliona evra , za Pjanica preko 30 miliona . . itd . . .

Smek je dao Monako .. Na fudbalskoj mapi su se iscrtala nova velika imena kao sto su Mbape , Lemar , Bernardo Silva , . . . Bili su ubedljivo najmladji i najjeftinji ( po vrednosti igraca u novcu ) klub a usli su u polu-finale .. Oni su obelezili sezonu za nama ..
Nije dugačka rečenica da se shvati ono "OVE SEZONE",toliko si pismen.
Naravno da je i Monakovo učesće pravo osveženje LŠ ali nisu kod većine ostavili baš neki upečatljiv utisak.
Meni lično pozitivni utisci su oni protiv Mančester Sitija a negativni da se odigra utakmica protiv Borusije D.nakon bombaškog napada.

Ma kakav Ferguson on je naprican ... Niko nikad nije bio toliko ishajpovan kao on .. Sta je on uradio toliko specijalno i posebno ?? Jaka stvar uzeti Premier Ligu ko da je imao neku konkurenciju .. Cim su se pojavili Celzi i Siti nesto su ga slabije htele titule .. A da ne pricamo o tome koliko je Junajted imao para i koliki je budzet imao taj klub od trenutka kada je Ferguson dosao do trenutka kada je otisao .. Murinjo , Simeone i Klop su 5 puta bolji treneri od Fergusona ..

Moras uzeti u obzir da Mancester nije uvek bio veliki klub kao sto je danas. Ekvivalent onoga sto je Ferguson uradio sa Mancesterom je kao kad bi neko danas preuzeo npr. Aston Vilu i od njih za 25 godina napravio Real Madrid. U svakom smislu. A pre toga je i u Skotskoj pravio haos, prekinuo je visegodisnju dominaciju Rendzersa i Seltika. Izneo sam ranije na ovom forumu podatak da otkad se igra Skotska Premijer Liga pod tim nazivom, dakle od 1975. godine, samo 4 puta titulu nisu uzeli Seltik ili Rendzers. Od ta 4 puta, tri puta je to bio Ferguson sa Aberdinom. Murinjo ima vremena da ga nadmasi, ali jeste cinjenica da danas ima mnogo vise kvalitetnijih menadzera nego tad i da je konkurencija mnogo jaca, ekipe imaju vise para i svi klubovi u ligi se vode mnogo ozbiljnije. Ali Ferguson sa osvojenih 16 ligaskih titula i dve LS se ipak mora smatrati jednim od najboljih ikad. Simeone ima tek jednu titulu osvojenu, Klop dve... daleko su jos. Klop je inace za mene prevara kao i Gvardiola. Ali vreme ce pokazati.

Sigurno da je bilo od Fergusona boljih takticara koji su znali bolje postaviti ekipu ali je samo jedan deo posla...Valja trajati u klubu 25 godina osvojiti toliko titula drzati sve pod kontrolom 2 lige sampiona dva izgubljena finala i ko zna koliko jos polufinala cinjenica je da su uvek bili u vrhu evropskog fudbala...O domacim titulama da nepricam...Ja nevolim Murinja al recimo da je bolji takticki nek bude iako bi i o tome mogli da pricamo...ali pogledajte kako mu brzo svlacionica pukne znaci ono sto je Ferguson ucinio je tesko ponovljivo...Nije to FM stavis taktiku i ajmo igrati svi moraju biti zadovoljni oko tebe a opet moras biti najveci autoritet plus moras se adaptirati na fudbalske promene ljudi cesto zanemaraju taj ljudski faktor da ti imas minimum 22 igraca i toliko osoblja sa kojima moras imati izuzetan odnos da bi toliko dugo trajo i sve to izneo... Naravno od svega sto je dobro se pravi jos veci mit... Ali reci da je precenjen na sve ovo sto se desava u danasnjem fudbalu je ne ozbiljno...

- - - - - - - - - -

PS Klop nije precenjen nego je najbolji trener danas! Najbolje da je Klop precenjen kod koga sve prsti od fudbala...A Murinjo koji se muci i igra na silu najbolji

Kako bednu igru ima United u sva tri meca koja sam gledoa u LE. Nadigrao ih je Anderleht. Selta nije, ali je namucila. Vise se sam Utd mucio da stvori igru, nesto valjano. Lion koliko je pokidao Romu mislio da sam osvajaju. Nisam znao da ce se Ajaks, uopste neki holoandski klub boriti za titulu u Evro kupu. Klubovi su podbacili vise godina, a repka je raspad tri godine.

E tako im i treba kad se ***** povlace posle drugog gola .. Ne kaze se dzabe sreca prati hrabre .. Da su posle drugog gola nastavili da napadaju prosli bi dalje .. Kad sam video da su se povukli znao sam da ce primiti gol ..

- - - - - - - - - -

A Benzema sta je napravio :worth:

Najbolje sto ovi debili iz Reala svake godine sele Benzemu... a nema sanse da nadju boljeg napadaca da igra ovo sto Real ocekuje od njega da bude u senci Ronalda bez problema i igra ovako lik ima sve snagu tehniku brzinu sjajno kombinuje i nije mu nikakav problem sto ima ovakvu ulogu...Recimo Suarez i Aguero su svakako bolji napadaci ali nema sanse da bi se ovako ekipi podredili i pristali da budu senci Ronalda...

Najbolje sto ovi debili iz Reala svake godine sele Benzemu... a nema sanse da nadju boljeg napadaca da igra ovo sto Real ocekuje od njega da bude u senci Ronalda bez problema i igra ovako lik ima sve snagu tehniku brzinu sjajno kombinuje i nije mu nikakav problem sto ima ovakvu ulogu...Recimo Suarez i Aguero su svakako bolji napadaci ali nema sanse da bi se ovako ekipi podredili i pristali da budu senci Ronalda...

To što ga sele novinari, ne znači da ga Real pokušava prodati. Da ga se pokušavaju riješiti, našao bi se kupac. Lik igra u prvoj momčadi Reala godinama. Kompletan je napadač i nisu ludi da ga se riješe (osim ako nađu nekog mlađeg ko može što može on; i zadržati loptu, i odigrati točan pas, i zabijati hrpu golova surađujući s Ronaldom). Ne znam zašto ljudi misle da je Benzema kao nešto zapostavljen u Realu.

Pa 'zapostavljen' je u smislu da bi u svakom drugom klubu gotovo predvodio napadačku liniju...a ovde mi mu golovi nisu primarmi zadatak...Uzmi levandovskog na primer takodje spic koji sjajani kombinuje ali teško da bi se podredio ekipi igro za Ronalda...hteo bi svoj golgeterski ucinak...

Pa 'zapostavljen' je u smislu da bi u svakom drugom klubu gotovo predvodio napadačku liniju...a ovde mi mu golovi nisu primarmi zadatak...Uzmi levandovskog na primer takodje spic koji sjajani kombinuje ali teško da bi se podredio ekipi igro za Ronalda...hteo bi svoj golgeterski ucinak...
Istina, negdje drugdje bi vjerojatno bio najbolji strijelac momcadi, osim valjda u Barci. Ali ni ovdje on ne zabija malo. On je mislim medju najboljim strijelcima CL u povijesti. Medju prvih 6-7 je sigurno, necu lupat na pamet. U Realu mislim da nema sezonu ispod 20 golova. Da igra u Realu u bilo koje drugo vrijeme bio bi daleko vise hvaljen i slavljen. Al jbg, igra s tipom koji trpa po 40 golova, koji u KO fazi CL zabija back to back hattrickove, ko se s tim moze mjerit. Real je prodao Higuaina a ostavio Benzemu, i ne cini se da ce ga se ubrzo rijesiti.

Ma kakvi bre pa u Lionu je bio furija poredili su ga sa Zubom dobro to jeste preterivanje ali je sjajan tehnicar...Agrame mislim da gresis da je davo toliko golova za Real prosle ili preprosle je imo dobru preko 20 komada... ovo ostalo je otkad u Realu u ligi ja mislim po 15tak plafon...Ali nema veze kazem sjajno se uklapa u Realov sistem to mu nije primarni zadatak da daje golove...i sigurno nema boljeg napadaca koji bi bio spreman na tu ulogu...E sad Benzema dok je igro za Francuze tu je glumio ludilo posto je prva Zvezda lik opuca sa 20 metara po 7 8 puta na utakmici samo vidi gol...

Ma kakvi bre pa u Lionu je bio furija poredili su ga sa Zubom dobro to jeste preterivanje ali je sjajan tehnicar...Agrame mislim da gresis da je davo toliko golova za Real prosle ili preprosle je imo dobru preko 20 komada... ovo ostalo je otkad u Realu u ligi ja mislim po 15tak plafon...Ali nema veze kazem sjajno se uklapa u Realov sistem to mu nije primarni zadatak da daje golove...i sigurno nema boljeg napadaca koji bi bio spreman na tu ulogu...E sad Benzema dok je igro za Francuze tu je glumio ludilo posto je prva Zvezda lik opuca sa 20 metara po 7 8 puta na utakmici samo vidi gol...

Mislio sam na sva natjecanja. Liga, Kup, Liga prvaka....
Evo, dao sam si truda, golovi/asistencije u službenim utakmicama od kad je u Realu:
2016/17- 17/8
2015/16- 28/8
2014/15- 22/15
2013/14- 24/16
2012/13- 21/21
2011/12- 32/19
2010/11- 26/9
2009/10- 9/6
Sveukupno u RM:
U La Ligi- 242 nastupa, 121 gol, 68 asistencija
U Ligi prvaka- 75 nastupa, 39 golova, 21 asistencija

Vadio sam s transfermarkta statse, valjda su točni.

I da, kod svakog trenera igra, ko god da dođe, Benzema ima mjesto u momčadi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back