- Poruka
- 23.504
Nisam na to reagovao.Rainbow Six:Rekao sam "preko imena nekih kandidata bi za duže vrijeme stavio X"!
To tvoje X je upalo slučajno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam na to reagovao.Rainbow Six:Rekao sam "preko imena nekih kandidata bi za duže vrijeme stavio X"!

Ma nema veze. Samo, naši su večetas stvarno bili ... "nezanimljivi i bezidejni"!v.v.ilic:Nisam na to reagovao.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nemaš ti šta da kopaš. Nisi ti Grobar.DeteSunca:Kako završi Partizan? Tek uđoh u kuću, a mrzi me da kopam po netu?
Mi smo danas iskopali u Izraelu sami sebi "raku". Evropski smo još malo pa mrtvi. :|

Pa što si na kraj srca?? Nisam ti hteo sedati na muku, a ti mi tako vraćaš. Zar ste vi svi grobari takviFLUID:Nemaš ti šta da kopaš. Nisi ti Grobar.![]()
![]()
Mi smo danas iskopali u Izraelu sami sebi "raku". Evropski smo još malo pa mrtvi. :|
![]()
Ti samo možeš da preturaš po kontejnerima kako nalaže Ciganska ekonomija.![]()
![]()
![]()
Ne, ništa ti ja ne vraćam samo te upućujem na pravi put, da ne zalutaš. :-DDeteSunca:Pa što si na kraj srca?? Nisam ti hteo sedati na muku, a ti mi tako vraćaš. Zar ste vi svi grobari takvi?

Malo sam ja mator da bi me sad ispravljao druže, to se treba raditi od malih nogu, pred bebu staviti dres partizana, i nadati se da nije osetljiva. Ako ne dobije traume postaje navijač Partizana, a ako dobije postaje anti-fudbalski nastrojena. Zato danas ima sve više muškaraca koji ne prate fudbal (čitaj: pedera) od Partizanovih navijača. Avaj, pretpostavljam da je ipak bolje biti grobar nego gay, zato živio ti meni brate...FLUID:Ne, ništa ti ja ne vraćam samo te upućujem na pravi put, da ne zalutaš. :-D
Eto, takvi smo mi Grobari. Podelimo po neki savet. I Cigani su, na nesreću, ljudi koji navijaju za pogrešan klub.![]()
![]()
![]()

)

Ma zezam se i ja FluidFLUID:@ DeteSunca (Dete Sunce li ti tvoje![]()
![]()
![]()
![]()
)
Nisi me razumeo. Ja mislio na ono upućivanje do kontejnera.![]()
![]()
![]()
Evo, umesto tebe sam stavio u tvoj post ovog što mu je žao u dva primerka i jednog što plače. Znam da ti je teško.DeteSunca:Ma zezam se i ja Fluid. Fakat mi je žao što je Partizan izgubio, ne radujem se tuđoj nesreći... :-( :-(
![]()
FLUID:Ne, ništa ti ja ne vraćam samo te upućujem na pravi put, da ne zalutaš. :-D
Eto, takvi smo mi Grobari. Podelimo po neki savet. I Cigani su, na nesreću, ljudi koji navijaju za pogrešan klub.![]()
![]()
![]()

Gucanin:Meni je tata rekao kad sam bio mali: "Nemoj sine da navijaš za Partizan, ima sva deca u kraju da te zajebavaju".![]()
south:normalno,a sta drugo da ti kaze![]()
kad si iz marinkove bare ili .....onaj kraj ispod mirijeva...,
i prirodno je da ne treba da se razlikujes od druge dece u kraju