Inter gubi od Bajerna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Internazionale - Bayern 0:2

FLUID:Inter zasluženo izgubio.
Nisu imali nikakvu igru. Pa su prenervozno ušli u finiš utakmice i dobili dva crvena.
Posle je za Bajern bila samo rutina.
hehe bas tako :grin:ZzZzZz:hihihihihi
jos da je i barselona izgubila dozivljaj bi bio potpun![]()
grosoJekaiGeorge:Bas mi je bilo drago kad je Ibrahimovic dobio zuti...Kako mrzim tog coveka. Obozava da provocira, a to me mnogo nervira...
Ko je dobio drugi crveni?
kakv je car taj Drogba!drogba dao sva tri gola...svaka mu cast
Terror Techa:kakv je car taj Drogba!
evo sta radi konkurencija
bice zayebano Shevi

milanfan:Drogba dao sva tri gola...svaka mu cast 8-)
Detroit:Inter ove sezone sve karte baca na Calcio, da ga posle 15 godina osvoje kako treba, jer je konkurencija u deficitu, i ova sezona im je meč lopta. LŠ je u drugom planu i neće je mnogo forsirati (možda ne odu ni u kup UEFA). Jednostavno, bitan im je toliko željeni Calcio, i ja im želim da konačno razbiju 15-godišnji baksuz...
Kakve makazice Krauča... :shock: !!!
Torrente-BG:Daj ne pricaj gluposti.Pa pukli su milione i milione i sve to da bi im jedini cilj bio Calcio.

Eno ispravih. Izvini na propustu. Nije namerno.ZzZzZz:FLUID zar je moguce da si zaboravio grupu A?![]()

Ja sam od te Steue iskreno očekivao više. Jeste da im je grupa kao zemlja, ali ovakvo blamiranje je van pojma... Rumunija od iduće godine dobija direktnog predstavnika, je li tako beše?FLUID:SteaUA!puca po šavovima. Real se iživljava. Samo 1:4. Sreća po Rumune što će skoro kraj.