UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Nisam na to reagovao. :lol: :lol: :lol: To tvoje X je upalo slučajno. :lol: :lol: :lol:
Ma nema veze. Samo, naši su večetas stvarno bili ... "nezanimljivi i bezidejni"!
Tekma je bila kao "Starac i more", a zahvaljujem dragom bogu da smo kod takvog očaja od loptanja ipak bili pošteđeni rezultata 0:0!
a050.gif

Klementeova funjarska taktika sa jednim napadačem, u prvom poluvremenu Žigićem, a u drugom sa Lazovićem kao i taktička zamisao da u drugom poluvremenu igra sa dva leva beka Tošićem i Dragutinovićem ne uliva mi poverenje u ovog Klementea. Kad se doda da je toliko u drugom poluvremenu toliko istumbao tim da je u jednom trenutku na mestu centarfora bio i Dragutinović onda je svaki komentar suvišan. Nijedna jedina prava šansa nije stvorena na celoj utakmici osim kada je Vidić dao gol. Ne sviđaju mi se Klementeove perverzije, yebo ga Petković! :mad:

DeteSunca:
Pa što si na kraj srca?? Nisam ti hteo sedati na muku, a ti mi tako vraćaš. Zar ste vi svi grobari takvi :D ?
Ne, ništa ti ja ne vraćam samo te upućujem na pravi put, da ne zalutaš. :-D
Eto, takvi smo mi Grobari. Podelimo po neki savet. I Cigani su, na nesreću, ljudi koji navijaju za pogrešan klub. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Eto, takvi smo mi Grobari. Podelimo po neki savet. I Cigani su, na nesreću, ljudi koji navijaju za pogrešan klub. :lol: :lol: :lol:
Malo sam ja mator da bi me sad ispravljao druže, to se treba raditi od malih nogu, pred bebu staviti dres partizana, i nadati se da nije osetljiva. Ako ne dobije traume postaje navijač Partizana, a ako dobije postaje anti-fudbalski nastrojena. Zato danas ima sve više muškaraca koji ne prate fudbal (čitaj: pedera) od Partizanovih navijača. Avaj, pretpostavljam da je ipak bolje biti grobar nego gay, zato živio ti meni brate... :lol: :lol:

FLUID:

Meni je tata rekao kad sam bio mali: "Nemoj sine da navijaš za Partizan, ima sva deca u kraju da te zajebavaju". :)

Evo i parova Kupa UEFA:

1.Varegem - Njukasl

2. Braga - Parma

3. Lans - Panatinaikos

4. Bajer Leverkuzen - Blekburn

5. Hapoel Tel-Aviv - Glazgov Rendzers

6. Livorno - Espanjol

7. Fejenord - Totenhem

8. Fenerbahce - AZ Alkmar

9. Verder - Ajaks

10. Spartak Moskva - Selta

11. CSKA Moskva - Makabi Haifa