UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne zameri, ali to je po meni krumpir, bolji golman bi to svakako obranio, ali da je bila bomba bila je i da je zasluzeno ako se gleda igra u 2.pol zasluzeno je. Ni malo ne umanjujem uspeh, klubovima na ovim prostorima ii fali takve srece, obicno mi primamo takve golove, tako da mi je drago zbog ovoga.

Izvukli ste Ukrajince, opet momcad koja nije plasmanom zasluzila Evropu vec odustajanjem Dnepra, sve sami Ukrajinci u njoj, dosta stara ekipa koja voli da prepusta igru protivniku ali su opasni u prekidima i iz kontre, pogotovo preko boka.

Imate sanse ali bit ce to paklene dve utakmice

Ajmo po redu, prvo riješit Rumunje, a za dalje ćemo vidjeti. Momčad Hajduka je očito neuigrana, ima dosta novih igrača koji većim dijelom spadaju u prinove, a ne u pojačanja i vidljivo je da se još ne nalaze u igri. Obrana je protiv Iasija bila očajna. Da nije bilo Ohandze koji i ovako ozlijeđen igra bolje nego pola momčadi, bilo bi i 0-3 do kraja.

Ajmo po redu, prvo riješit Rumunje, a za dalje ćemo vidjeti. Momčad Hajduka je očito neuigrana, ima dosta novih igrača koji većim dijelom spadaju u prinove, a ne u pojačanja i vidljivo je da se još ne nalaze u igri. Obrana je protiv Iasija bila očajna. Da nije bilo Ohandze koji i ovako ozlijeđen igra bolje nego pola momčadi, bilo bi i 0-3 do kraja.

Ohanza da je zdrav bi bio sigurno u top 3 najboljih stranih igraca na ovim prostorima od raspada, covek je neverovatan.

Momcad Hajduka je i prosle sezone bila takva, postujem nacin koji ste izabrali da se resite svih dugova pa ce jos neko vreme biti problema sa time, no kad se resite tih dugova, nadam se i boljoj momcadi.

Vraca vam se valda golman Kalinic za uzvrat, Susic kad se oporavi i onaj Ukrajinac Billy, bit ce to bolje a Rumune prolazite sigurno, veruj mi

Cuka jedino u prvom mecu kod kuce igrala ok protiv Ordabasija. Tamo za malo izgubili. Gledao sam Videoton-Cuka sazetak i Cuka je oba gola primila vise nego amaterski. Ono i deca na fizickom ne igraju tako. Ni jedan sut nisu imali na gol.

Ohanza da je zdrav bi bio sigurno u top 3 najboljih stranih igraca na ovim prostorima od raspada, covek je neverovatan.

Momcad Hajduka je i prosle sezone bila takva, postujem nacin koji ste izabrali da se resite svih dugova pa ce jos neko vreme biti problema sa time, no kad se resite tih dugova, nadam se i boljoj momcadi.

Vraca vam se valda golman Kalinic za uzvrat, Susic kad se oporavi i onaj Ukrajinac Billy, bit ce to bolje a Rumune prolazite sigurno, veruj mi

Bilyi je loš igrač, a Sušić bi trebao konkurirati za sastav, mada uganuće zgloba i nije sitnica za nogometaša.

Čuveni "partizanov vjesnik 2" i njegovo viđenje kako treba "ravnopravno ispratiti" sva tri naša kluba koji su tog dana imali međunarodne utakmice:

Screenshot_294.png

Pa sada nasi timovi OSIM ZVEZDE UOPSTE nisu bili losi.
PARTIZAN i VOJVODINA POSEBNO su pokazali ANDMOC nad protivnicima ali nisu imali srece.
Vojvodina, 25 suta ka golu naspram 1og od ovih Velsana.
bar 15 je islo u okvir gola itd...

Slazem se. Zvezda je najgore odigrala i jedva prosla. Vosa i PFK su bili dobri, samo nisu imali srece da bude vise golova i da vec prodju dalje. Samo sto ja ne bih se uzdao u nasu nadmoc nad ovim ekipama. Ajde da ih mi prodjemo, pa da oni sovju nadmoc pokazu u trecem kolu. Tako je postenije, ovako bacaju navijacima prasinu u oci svojim kvalitetom.

Koliko je nas fudbal propao kad klubovi iz Kazahstana i Azerbejdzana lako prolaze drugu rundu. Nisam znao da Andrija Kaludjerovic sad igra za Zalgiris. Kakav talenat, Kipar, Kina, Litvanija.

Nemoj mi ga spominjat, faking tragicar, i u prvoj i u ovoj je promasio zicera nad zicerima, 2,3 minute pre kraja je imao zicera, da je pogodio prosli bi dalje, a onda Astana zabije gol u zadnjem napadu i to rukom..jbga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back