Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.988
Sulejmani (on je Goranac) je lako mogao umjesto fudbala da prodaje bozu kad ga je on vaš divljak pokupio...
Ma ni približno tako pogibeljan start kakvim ga se pokušava prikazati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sulejmani (on je Goranac) je lako mogao umjesto fudbala da prodaje bozu kad ga je on vaš divljak pokupio...
Ma ni približno tako pogibeljan start kakvim ga se pokušava prikazati.

Evo ga na 4:01...
Znam. Zato sam i stavio. Da ga se može usporedit s ostalim startovima u klipu.
Mnogi od ostalih startova nisu namjerni... ono je 1000% namjerno a Sulejmani je bio u punom sprintu što je samo po sebi strašno...

Hahahahaha koja patetika.
Kao prvo, pogibeljno bas tako nije bilo, pogibeljno je ono sta je stavio Agram, recimo start Tejlora na Eduardu je bio pogibeljan, ovo je pusi smouk.
A sta se tice namete...ajde sta se pravis takva mimoza, igras protiv najveceg rivala, sevne kontra, naravno da ces sve uradit da ga zaustavis, kao neki nas fudbaler ne bi tako....
Mogao ga je povući rukom da je htio da ga zaustavi... ustaša je išao da ga povrijedi... i povrijedio ga je...
Mančester ga ispuši...
Provuce se Arsenal nekako u osminu finala. Imacu za koga da navijam.
Mančester ga ispuši...
Provuce se Arsenal nekako u osminu finala. Imacu za koga da navijam.
Ja sam ga uboo 2-2 laganica. Znao sam da ce dobiti ali sam malo rizikovao sa prelazom.
Mančester ga ispuši...