Koliko je to para za nas fudbal?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vest Hem inače ladno ispao od Astre iz Đurđua. Toliko o motivaciji Engleza da igraju LE.
Гледају се поени из последњих пет сезона, што значи да се за следећу бришу поени из сезоне 2011/12. Ако Партизан буде имао мање бодова сада него те сезоне, онда му се смањује коефицијент.Ja ovo ne razumem. Kako Partizan može da ima sledeće sezone manji koeficijent nego ove sezone (osim ako se rezultati iz prethodne sezone ne uzimaju u obzir)? Ili poeni iz tekuće sezone još nisu uračinati?
UkapiraoГледају се поени из последњих пет сезона, што значи да се за следећу бришу поени из сезоне 2011/12. Ако Партизан буде имао мање бодова сада него те сезоне, онда му се смањује коефицијент.
Ма што је чудно, то су све инстант-клубови, по принципу свако чудо за три дана, нарочито Лудогорец.Не могу да чекам Милета.
Војводина игра против Викторије Плзењ, која је велики фаворит на папиру, али била је и Сампдорија...
Још неки занимљиви парови: Стеауа - Резонеборг, Бордо - Каират, Работнички - Рубин Казањ, Од - Борусија Дортмунд.
Да додам:
Чеси су изгубили оба тима у ЛШ, али зато имају четири тима у ЛЕ.Норвежани имају три тима у ЛЕ.
Словенци и Бугари немају никога више у квалификацијама.
Испали су и Марибор и Лудогорец, што је чудно.
Да, то је и мени пало на памет. Исто ће проћи и Каират. До сада су надмашили себе, али ће брзо потонути.Ма што је чудно, то су све инстант-клубови, по принципу свако чудо за три дана, нарочито Лудогорец.
Марибор можда мање него други, али то је све "синдром Анжија". У једном тренутку дође нови власник или клупско руководство које је заинтересовано за резултате, дођу улагања, дођу и резултати, то потраје 3-4-5 година, али не може да траје вечно осим ако ниси Роман Абрамович и ту прича престаје.Да, то је и мени пало на памет. Исто ће проћи и Каират. До сада су надмашили себе, али ће брзо потонути.
Не знам зашто је то тако. Претпостављам да фудбалски клуб, као и све остало, мора да се гради постепено, иначе брзо сагори.
Нисам знао да је и Марибор у тој причи.
Ма то је више личило на путујући циркус него на фудбалски клуб.То си добро рекао, "синдром Анжија". Одједном су распутили играче, клуб је нестао и ником ништа, а играли су ЛЕ, или ЛШ, нисам сигуран.