UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je Vojvodini jedini način kako mogu da prođu u grupnu fazu LE :)

Mislim da postoji šansa (naravno ne velika) da prođu Sampu... a onda bi bili nosioci u posljednjem kolu kvalifikacija i mogu dobiti neke Skandinavce ili Slovake i tako da uđu u LE...

Jel znate vi koliko su se razni engleski iitalijanski klubovi namucili sa klubovima ovdasnjim da prodju dalje.
Sa Hajdukom, Rijekom,... Sve je bilo nesto 1:1, 1:0,0:0 penali itd....

- - - - - - - - - -

ako i dinamo ispadne, ostade partizan jedini iz "juge". kazaci uopšte nisu za zezanje da je partizan izvukao astanu verovatno bi ispao kao maribor, pa neka neko kaže da nije bitno imati sreće u žrebu. kazahstan ima veći dohodak po glavi stanovnika i od srbije i od hrvatske i klupski fudbal im je sve jači. astana u sledećem kolu sa helsinkijem, tako da su sigurno obezbedili grupu ili LE ili LŠ ako njih očekivano prođu.

- - - - - - - - - -

ako i dinamo ispadne, ostade partizan jedini iz "juge". kazaci uopšte nisu za zezanje da je partizan izvukao astanu verovatno bi ispao kao maribor, pa neka neko kaže da nije bitno imati sreće u žrebu. kazahstan ima veći dohodak po glavi stanovnika i od srbije i od hrvatske i klupski fudbal im je sve jači. astana u sledećem kolu sa helsinkijem, tako da su sigurno obezbedili grupu ili LE ili LŠ ako njih očekivano prođu.

TO SAM BAS HTEO RECI.
Kazakstanska ekonomija je u velikom uzletu.
Pogledajte malo slike njihovih gradova.
Sve oblakoder do oblakodera.
NI JEDAN jedini kazakstanac nije napustio domacu ligu.
Dok sa druge strane dolaze kvalitetni stranci.
Ovaj GOA iz Kairata je redovni reprezentaivac najrespektabilnije fudbalsek sile u Africi,Obale Bjelokosti.

Mislim da svi njihovi igrači igraju u domaćoj ligi zato jer jednostavno nisu dovoljno kvalitetni za bolje europske klubove. A u onim klubovima gdje bi mogli igrati, vjerojatno ne bi zarađivali više nego u Kazahstanu.
Naravno, ne sporim da ima kvalitetnih momčadi s kvalitetnim strancima. Od kad se u nogometu sve vrti oko novca, apsolutno svatko ko ga ima može složiti konkurentnu ekipu.

Ljudi sve misle da se radi o novcu....ne radi se o novcu ludaci novac je posledica dobrog rada, a ne uzrok....kod nas niko nece da radi guraju se razni tatini sinovi, selekcija nula i naravno da nema rezultata pa ni para. U Partizanu se ocigledno koliko toliko dobro radi cim je najuspesniji nas klub u Evropi (i pored svih kradja "postene" uprave). Primer dobrog rada je i Cuka i Vojvodina, a pogotovo Cuka koja ima velike sanse za play-of LE.....Vosa nije imala srece u zrebu ali su tu nesrecu sami zasluzili ispadanjem prosle godine u prvom kolu od Trencina i naravno da im je pao koeficijent i da nisu nosioci od 3.kola....
Prolazak Cuke i Vise u 3.kolo bi bila odlicna stvar. Vosa je zagarantovana i dobro je da zbog koeficijenta trazi novu pobedu jer su realno dosta jaci od Spartaksa, a Cuka samo neka prodje dalje pa makar i na penale njihov protivnik je jaci i nemaju taj luksuz da traze leba preko pogace.
A onda u 3.kolu Cuka ima kakve-takve sanse za Play-of dok Vojvodina mora da se potrudi da otkine bar jedan evro bod i da se cvrsto suprostavi Sampdoriji....u Novom Sadu ce sigurno da bude praznik fudbala toga dana... Nekada se protiv ekipe kao sto je Sampa (ili Steaua) igralo u 1/16 finala kupa uefa ili osmini finala, a danas moras da se koljes sa njima u kvalifikacijama. Konkurencija je mnogo jaca, a mi na slabijem nivou nego nekada ex yu timovi pa vi vidite....

Poslednja izmena:
Novac Ludogoreca je posljedica dobrog rada? Novac Sheriffa je posljedica dobrog rada? PSG-a, Manchester Citya? Malage, Monaca ili Anžija od prije nekoliko godina?
Bayernov novac je posljedica dobrog rada, a takvih primjera nema baš puno.

Poslednja izmena:
A sta bi znacio novac Bajernu ili PSG-u ako bi uprava vatala sa strane sve sto moze??? To se desavalo Partizanu jer od ulaska u LS 2010-e prakticno dinara nije video jos veci dug je stvoren...kako? Kradjama eto kako......u Ludogorecu i dalje ima para a zasto ispadose u prvom kolu? Ili su namestili da zgrnu vecu lovu od kladionica (znaci opet dolazim do toga da nema zdravog rada) ili su razni likovi poceli da mesetare klubom i urusavaju uspostavljen sistem.....
Dzabe nekom klubu svi novci ovoga sveta kad njegovi vlasnici nisu spremni da posteno rukuju sa njim na korist kluba koji vode a ne na stetu....novac ne bira cilj on ide tamo gde ga usmeris - ili u propast kluba (a tvoju licnu korist) ili u rast kluba

To je to...primis jeftine golove, ne iskoristis ni jednu od dobrih sansi i oces da prodjes? E pa kkurac malo nije to nas kup.....mada sve u svemu svidja mi se kako je igrao Cukaricki i da je bio nosilac siguran sam da bi dosao bar do tog treceg kola isto kao i Vojvodina....Gabala je ozbiljan tim, a ozbiljni timovi ne prastaju.

A Vojvodina - http://www.rezultati.com/utakmica/xE3j7OqP/#statistika-utakmice;0 Imaju bre pobedu i prime ga u zadnjem minutu....pa jos rpe toga milion sansi....kakva li daska fali nasim fudbalerima....to je ono "ma polako lako cemo".....sve cekaju oni da vi prodjete...
Partizan ce protiv Steaue da pokaze gde je ovo do sada nit smrdi nit mirise....Srbija 27 cini mi se na UEFA rang listi...da Partizan nije napravio 3 ucesca u grupama u zadnjih 5 sezona mi bi bili oko 38 mesta!! Od 53 drzave....

Poslednja izmena:
To je to...primis jeftine golove, ne iskoristis ni jednu od dobrih sansi i oces da prodjes? E pa kkurac malo nije to nas kup.....mada sve u svemu svidja mi se kako je igrao Cukaricki i da je bio nosilac siguran sam da bi dosao bar do tog treceg kola isto kao i Vojvodina....Gabala je ozbiljan tim, a ozbiljni timovi ne prastaju.

Gabala je komedija. Nijednog ozbiljnog igrača nemaju. Ne znam odakle ta mitologija da je to neki ozbiljan tim. Na Banovom brdu su se branili brutalnim bunkerom i nisu šutnuli u okvir gola valjda nijednom.

Žalosno je da ispadne Čukarički, koji nije ništa naročito ali je od Gabale bolji. Očigledno je da postoji neki problem u realizaciji. U četiri utakmice dali su dva gola i oba iz penala. Pri tome su i jedan penal promašili.

Jel moguce da rts nece da prenosi utakmicu Sampe i Vose ??!!! Podsetite me ko ima prava ne prenos LE ?? Jjebem ih u usta pokvarena...."nase pravo da vidimo sve"....opet moram da vatam link i ko nekad uz pomocu antene da gledam kockice kako se dodaju.....Zvezdu su pre dve god prenosili protiv Cernomoreca, a sad Vosa nista....jbg nisu evropski i sveCki prvaci.....

Jel moguce da rts nece da prenosi utakmicu Sampe i Vose ??!!! Podsetite me ko ima prava ne prenos LE ?? Jjebem ih u usta pokvarena...."nase pravo da vidimo sve"....opet moram da vatam link i ko nekad uz pomocu antene da gledam kockice kako se dodaju.....Zvezdu su pre dve god prenosili protiv Cernomoreca, a sad Vosa nista....jbg nisu evropski i sveCki prvaci.....

Prenosi RTV Vojvodina. Imas na njihovom linku prenos. Ide preko Windows Media Playera.

http://www.rtv.rs/sr_ci/uzivo

Nisu i nikada neće ni biti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back