UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma de je dobar...

mene zabole za Zvezdu, al smoriste vise sa ovim...

ispali su od smesne ekipe pa sta? sledeci put ce se neki drugi nas klub izblamirati i onda ce mu se ostali smejati i tako u krug

Stvar je u tome što nas Zvezda blamira eo već punih 9 godina. Nigdje ništa, jedino đe mi ih je bilo žao jeste protiv Bordoa kada su stvarno sklepali dobar tim i onako ispali...

Stvar je u tome što nas Zvezda blamira eo već punih 9 godina. Nigdje ništa, jedino đe mi ih je bilo žao jeste protiv Bordoa kada su stvarno sklepali dobar tim i onako ispali...
Јао, кад се сетим. :sad2:

Za nase treba da se igraju samo prva 2 kola da bi prosli, onda se nalozimo da smo mnogo jaki (kao Vosa sinoc) i neko iz Turske, Ceske, Slovacke, Kazahstana, Azerbejdzana, Belorusije nam pokaze koliko ne znamo.
За ово си заслужио репутацију. :worth::super::klap:

- - - - - - - - - -

Неки неочекивани резултати:
Жилина 3 : 2 Атлетик Билбао
Стеауа 0 : 3 Розенборг - знам да је Стеауа ове сезоне лоша, ал' баш оволико
Милсами Орхеи 1 : 1 Сент Етијен
Работнички 1 : 1 Рубин Казањ
Габала 0 : 0 Панатинаикос

Zvezda se nikada nije izblamirala kao vi protiv Fljamurtarija, i petardi od Kroacije (Dinama), Petah Tikve, Slavije Prag...
Па како да се избламира, да би се избламирао мораш да учествујеш у такмичењу а Звезда друго коло квалификација плафон. И не знам што је блам кад изгубиш од Славије 5:1 а кад изгубиш од Бордоа 4:0 то онда није.

Па како да се избламира, да би се избламирао мораш да учествујеш у такмичењу а Звезда друго коло квалификација плафон. И не знам што је блам кад изгубиш од Славије 5:1 а кад изгубиш од Бордоа 4:0 то онда није.

Ko je izgubio 4:0 od Bordoa???

Честитке Јокановићу и Макабију и честитке Малмеу.
Навијам сутра за Партизан, да прође како год зна и уме.

- - - - - - - - - -

Загребачки Динамо у последње четири сезоне је трећи пут у групи ЛШ, и једном је био у групи ЛЕ. Скупљају бодове и оде клуб далеко у носиоце а хрватски савез се пење на листи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back