UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam gledao, ali cu kratko prokomentarisati

Klub koji je pre par godina bio u trecoj ligi, dosao gazda, ulozio pare, postadose sampioni Bugarske, u Evropi pobedjivali velikane (PSV, Lacio), i kao slag na tortu - usli u ligu sampiona

Nisu prodavali igrace, nisu rasprodavali tim

Lekcija svima nama

Nisam gledao, ali cu kratko prokomentarisati

Klub koji je pre par godina bio u trecoj ligi, dosao gazda, ulozio pare, postadose sampioni Bugarske, u Evropi pobedjivali velikane (PSV, Lacio), i kao slag na tortu - usli u ligu sampiona

Nisu prodavali igrace, nisu rasprodavali tim

Lekcija svima nama

Pusti se tih priča o instant-ulaganjima, instant-rezultatima i instant-klubovima. Kada taj Ludogorec gazda propadne/zadovolji se/roknu ga u sačekuši, Ludogorec će opet biti tamo gde je i bio.

Na kraju krajeva, dobili dve-tri jake utakmice, ušli u LŠ, jaka stvar. Partizan mora da razmišlja unapred 20 godina. Minimum.

Pusti se tih priča o instant-ulaganjima, instant-rezultatima i instant-klubovima. Kada taj Ludogorec gazda propadne/zadovolji se/roknu ga u sačekuši, Ludogorec će opet biti tamo gde je i bio.

Na kraju krajeva, dobili dve-tri jake utakmice, ušli u LŠ, jaka stvar. Partizan mora da razmišlja unapred 20 godina. Minimum.

:hahaha:

Kojih crnih 20 god pa nasi klubovi ne razmisljaju ni godinu dana unapred. Pocinje evropa a pojacanja se tek traze, u fazonu cekacemo poslednji dan, tad je jeftinije. Igraci se prodaju neplanski, ne postoji igrac koji nije na prodaju, cim se pomene milion nasi celnici kao omamljeni imam utisak da bi i rodjenu kevu prodali samo da im neko na uvce sapuce o milionima.

Pa vama je samo od jedne utakmice (revanš protiv Ludogoreca) bio kao da vam opstanak kluba od te utakmice znači.
Nema prijatelju,privatizacija...nisam oduševljen time ali šta ćeš.

:hahaha:

Kojih crnih 20 god pa nasi klubovi ne razmisljaju ni godinu dana unapred. Pocinje evropa a pojacanja se tek traze, u fazonu cekacemo poslednji dan, tad je jeftinije. Igraci se prodaju neplanski, ne postoji igrac koji nije na prodaju, cim se pomene milion nasi celnici kao omamljeni imam utisak da bi i rodjenu kevu prodali samo da im neko na uvce sapuce o milionima.
Ne pričam ja o prelaznom roku nego o konceptu organizacije kluba.

- - - - - - - - - -

Pa vama je samo od jedne utakmice (revanš protiv Ludogoreca) bio kao da vam opstanak kluba od te utakmice znači.
Nema prijatelju,privatizacija...nisam oduševljen time ali šta ćeš.
Privatizacija dobro, ali nije svaka privatizacija ista. Može da te kupi "Gasprom", a može i Joca Amsterdam.

Vidim Celsiju, Sitiju i PSZ-u veoma lose ide :eek:

Dobili dve-tri utakmice i usli u ligu sampiona, sitnica, to je ono sto Partizan pokusava GODINAMA bezuspesno da uradi

Jednostavno Srbija nije Spanija, a Partizan i Zvezda nisu Real i Barsa. Ili privatizacija ili nastavak mucenja, nema drugog

lkzlvbW.png

Grupa E definitivno grupa smrti , bice tu svasta , takodje u grupi D mislim da Arsenal ili Dortmund da neko od njih ispada i da ce Galatasaraj u drugu rundu , grupa A isto zanimljiva jako i mislim da bi Olimpijakos mogao da iznenadi Juve ili Atletiko , grupa C mozda najujednacenija mada ipak mislim da bi Zenit i Monako trebali da prodju , gruipa H isto jako ujednacena iako Sahtjor mozda malo strci.

Vidim Celsiju, Sitiju i PSZ-u veoma lose ide :eek:

Dobili dve-tri utakmice i usli u ligu sampiona, sitnica, to je ono sto Partizan pokusava GODINAMA bezuspesno da uradi

Jednostavno Srbija nije Spanija, a Partizan i Zvezda nisu Real i Barsa. Ili privatizacija ili nastavak mucenja, nema drugog

Ako je tebi Ludogorec isto što i Čelsi, Siti i PSŽ onda te stvarno ne bih više zadržavao.

Nije ni privatizacija idealno resenje , jer ipak Partizan zasad ima jos uvek kakvu takvu podrsku drzave i jos uvek belezi kakve takve rezultate u skladu sa mogucnostima , no sta ako neko kupi klub , ulozi pare i posle godinu ili dve dana shvati da ipak klub ne ostvaruje onakve rezultate i ne napreduje brzinom kojom je on mislio i resi da povuce svoje pare i ostavi klub na cedilu (sto je recimo bio slucaj sa Anzijem koji sad igra u drugoj ruskoj ligi) a onda klub bez ikakve pomoci drzave koji je pre imao ne bude imao vise nikakvih sredstava i moze samo da se ugasi ili da postane nizerazredan ili amaterski.

Takodje znamo i sta je bilo sa Obilicem , nema vise Arkana i njegovih para nema vise ni Obilica.

Sta je bio Sahtjor iz Donjecka pre privatizacije, a sta je danas ?

... i šta će da bude za 5 godina?

Problem je što svi imate u glavi da je privatizacija nešto gde će da se pojavi baja koji će da istrese 200 miliona, otplati dugove, kupi igrače, i eto nama LŠ svake godine. Ne shvatate da takav ne postoji i da nikog ne bole uvo da ispljune 50 miliona za Zvezdine dugove pa da tek onda počne da gleda šta i kako dalje. Pa čak i ako se pojavi takva momčina, što bi kupio Partizana ili Zvezdu? Zar mu ne bi bilo pametnije da kupi niški Sinđelić, Novi Sad ili Pobedu sa Zvezdare, ulaganja (skoro) ista, a troškovi mnogo manji? Da li je Rinat Ahmetov, ako već voliš taj primer, kupio kijevskog Dinama ili rudarski klub iz raspale ukrajinske provincije?

- - - - - - - - - -

Nije ni privatizacija idealno resenje , jer ipak Partizan zasad ima jos uvek kakvu takvu podrsku drzave i jos uvek belezi kakve takve rezultate u skladu sa mogucnostima , no sta ako neko kupi klub , ulozi pare i posle godinu ili dve dana shvati da ipak klub ne ostvaruje onakve rezultate i ne napreduje brzinom kojom je on mislio i resi da povuce svoje pare i ostavi klub na cedilu (sto je recimo bio slucaj sa Anzijem koji sad igra u drugoj ruskoj ligi) a onda klub bez ikakve pomoci drzave koji je pre imao ne bude imao vise nikakvih sredstava i moze samo da se ugasi ili da postane nizerazredan ili amaterski.

Takodje znamo i sta je bilo sa Obilicem , nema vise Arkana i njegovih para nema vise ni Obilica.
Baš tako. A da ne pominjemo aktuelni primer Vojovodine, u privatnim rukama, a ni rezultata, ni igre, ni tima, ni para.

Tuzno kako ovde ljudi nista ne uce iz sopstvenih gresaka i zabluda.
Tako se uostalom govorilo i uoci 5-ok Oktobra, samo da mi privatizujemo sva preduzeca , onda ce da udju pare, investicije, plate ce biti ko na Zapadu ..................medjutim ispostavilo se da je to sve bila jedna obicna farsa i samo fasada iza koje se krila nevidjena pljacka , da su brojne fabrike i preduzeca pogaseni i da je na stotine hiljada ljudi ostalo bez posla i bilo kakvog prihoda , a pre toga dok su ta preduzeca jos uvek bila drzavna ipak su kako tako radila i svi ti ljudi su ipak imali kakvu takvu platu.

Pa vrlo je moguce da bi se i u fudbalu desio "5-ti Oktobar" i da ne samo da nas to ne bi preporodilo vec bi nas i definitivno sahranilo (odnosno nasa 2 najveca kluba)

Zabluda je ako neko misli da ce neko uloziti silne milione u Partizan ili Zvezdu iz ljubavi , taj neko bi eventualno bio spreman za tako nesto samo kad bi znao da ce to debelo da mu se isplati i ukoliko on vidi da u neko dogledno vreme nema tog profita i tih rezultata on odlazi i odnosi ono sto je doneo, ne zanima ga vise nista.

Tako da ja mislim da bar zasad Partizan treba da ostane u drzavnom vlasnistvu kao sto je oduvek i bio , to mozda nije idealno ali je jos uvek najbolje resenje.

Ja nikad ne bih trazio od gasproma da ulaze silne milione u Zvezdu, i da dovodi etoa, mesija i drogbu, niti ocekujem to od njih. Tako je radio onaj u Anziju, pa eto gde je doveo klub. Ja sam imao osecaj da ce Anzi da zavrsi ovako, kad sam video da je jedanput ponudio 150 miliona evra za Mesija.

Hocu samo da se zna ko pije a ko placa u Zvezdi, a to je sa trenutnim sistemom nemoguce. Da klub prestane da bude poligon za menadzere, mafijase, politicare i tatine sinove.

Sjase kurta a uzjase murta, i svaka uprava krivicu svaljuje na prethodnu, i tako u nedogled.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back