peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Sta je bio Sahtjor iz Donjecka pre privatizacije, a sta je danas ?

Eto ga danas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je bio Sahtjor iz Donjecka pre privatizacije, a sta je danas ?
Na koji način bi im UEFA to napravila da ga Legia nije prijavila za utakmicu?
Vidim Celsiju, Sitiju i PSZ-u veoma lose ide
Dobili dve-tri utakmice i usli u ligu sampiona, sitnica, to je ono sto Partizan pokusava GODINAMA bezuspesno da uradi
Jednostavno Srbija nije Spanija, a Partizan i Zvezda nisu Real i Barsa. Ili privatizacija ili nastavak mucenja, nema drugog
Nije Spartak nego SpartaSa jučerašnje utakmice Spartak - Cvole (parola):
![]()
Na njih sam i mislio...profesionalna deformacija zbog ruske braće- - - - - - - - - -
Nije Spartak nego Sparta![]()
Nije ni privatizacija idealno resenje , jer ipak Partizan zasad ima jos uvek kakvu takvu podrsku drzave i jos uvek belezi kakve takve rezultate u skladu sa mogucnostima , no sta ako neko kupi klub , ulozi pare i posle godinu ili dve dana shvati da ipak klub ne ostvaruje onakve rezultate i ne napreduje brzinom kojom je on mislio i resi da povuce svoje pare i ostavi klub na cedilu (sto je recimo bio slucaj sa Anzijem koji sad igra u drugoj ruskoj ligi) a onda klub bez ikakve pomoci drzave koji je pre imao ne bude imao vise nikakvih sredstava i moze samo da se ugasi ili da postane nizerazredan ili amaterski.
Takodje znamo i sta je bilo sa Obilicem , nema vise Arkana i njegovih para nema vise ni Obilica.
A sta kazete sto je Maribor pobedio Seltik u gostima i prosao u LS? Mozda je pravda makar malo ispravljena zbog izbacivanja Legije. Seltik mi je postao mrzak klub bas zbog toga sto su na kvaran nacin prosli dalje.
Što se tiče Zvezde, izbaciti onog matorog komunjaru Džajića jer je i on isti ***** kao i svi u upravi zvezde. Ako ste stvarno vjerovali da je on tu zbog ljubavi prema svom klubu ili da je tu zato što hoće da pomogne Zvezdi onda se stvarno slijepi.
I sta je to bilo sa Legijom, nisam cuo?
Hodzson lupeta, kaze "ne ocekujte pun Vembli jer protivnici u kvalifikacionoj grupi nisu atraktivni", kakve to ima veze nemaju ni Spanci ni Nemci atrakticne protivnike pa napune stadion, poenta je kako ti igras, a Englezi igraju ocajno... zao mi je ovo reci ali podsecaju na nas po mentalitetu, u klubu igraju kao zmajevi a za reprezentaciju ih bas briga...
Ako cemo realno Englezi imaju relativno mlad tim. I kontam da ako ne naprave nesto na EP 2016 stizu do finala SP 2018 garantovanoEnglezi nikog više ne zanimaju - Hodžson besan
http://www.sportske.net/vest/medjun...og-vise-ne-zanimaju-hodzson-besan-193416.html
Moram ovo da prokomentarisem mada ne znam na kojoj temi bi pisao
Kako god, mislim da su Englezi jedna umisljena fudbalska nacija i da oni jednostavno ne znaju da igraju fudbal
Sada ce mnogi reci "to je kolevka bla bla" pa sta ako je kolevka, to ne znaci da automatski znaju da igraju tu igru bolje od drugih
Da znaju da igraju fudbal ne bi im ligu cinilo 80% stranaca, surova istina. Celsi ima Engleze samo u odbrani, Siti samo golmana, Arsenal posle 100 godina ima par njih u timu
Oni jednostavno godinama nemaju igraca koji zna da igra fudbal, svaka cast i Lampardu i Dzerardu itd, ali oni nisu umetnici sa loptom
Fudbal nije samo izvodjenje prekida i precizne duge lopte, budimo realni
Pogledajte njihovu reprezentaciju, dovoljno je da neki Englez bljesne par utakmica u svom klubu i odma dobije poziv, pa makar bio i tinejdzer
Tako da sto se tice engleskog reprezentativnog fudbala ne vidim nikakvu svetlu buducnost, moraju da prihvate da nisu nikakva sila vec goli prosek i da se pomire sa tim
Ako cemo realno Englezi imaju relativno mlad tim. I kontam da ako ne naprave nesto na EP 2016 stizu do finala SP 2018 garantovano
A sto se tice njihove lige, nema boljeIzbacuju najbolje igrace na svetu + imaju najbolje trenere koji prave najbolje taktike
![]()
Pricao sam o Engleskoj ligi. Ronaldo, Suarez, Bale. Mislim da je dovoljnoOvo je jedan od smesnijih postova koje sam procitao
Ko ce to da stigne do finala SP, Okslajd-Cemberlejn ? Sterling, Velbek, Luk So ? Ne budi smesan, to su solidni igraci ali niko nece izrasti u svetsku klasu
Proci ce kao i onaj Arsenalov Teo Volkot, dobar igrac ali nista vise od toga
Izbacuju najbolje igrace na svetuOvo je fudbalski biser godine verovatno
Pricao sam o Engleskoj ligi. Ronaldo, Suarez, Bale. Mislim da je dovoljno![]()
Mrzi me da ulazim u polemiku sa tbm sad jer koliko kontam u zivotu nisi odgledao nijednu utakmicu premijer lige![]()
Ti si nesto zesce pobrkao. Oni ne izbacuju najbolje igrace vec ih kupuju a opet to nema veze sa kvalitetom njihove reprezentacije koja je cist prosek.
Pricao sam o Engleskoj ligi. Ronaldo, Suarez, Bale. Mislim da je dovoljno![]()
Mrzi me da ulazim u polemiku sa tbm sad jer koliko kontam u zivotu nisi odgledao nijednu utakmicu premijer lige![]()