UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad samo da Real neuzme LS(a najverovatnije uzimaju) i sve ce biti uredu...Prvo nemogu da smislim Real citav zivot kupuju sve pod nebeskom kapom tripuju da su najveci klub na svetu...jer su uzeli prvih 6 LS i tad su pokupovali sve najbolje iako je fudbal bio u zacetku tako reci...Drugo Bajern dje cu da volim Svabe plus sto su dovodjenjem Gvardiole rasturili onakvu masinerju i znao sam da nece uzeti LS al iskreno nisam verovo da ce tata Carlo napraviti od Gvardiole ovakvu sominu...Murinja svi pljuju u zadnje vreme jer unistava utakmice za gledanje iako to njemu opste nije strano sta vise mora se uzeti u obzir kolko mu igraca fali...a ulog je preveliki uspio je da neprimi gol protiv Atletika to je bio i plan...Liverpulu skinuo titulu...sutra ce biti cupavo...

Sta ocekujete sutra od utakmice opste me nebi iznenadilo da bude nula nula nakon 90 minuta...Al imam osecaj da nece biti tako...Al kazem opste me nebi cudilo da bude kao na Kalderonu u fazonu 'ma evo tebi loptu ma jok evo tebi ma jok evo tebi' jer i jedna i druga ekipa igraju na kontru...Naravno navijam da Atletiko osvoji...

Au koliko mi je drago sto je rasturen Bajern !! Cele sezone se busali u grudi, svi govore kako su najjaci ne moze im niko nista bas me podsetilo na isto ono mangupiranje nemaca 45-e, a onda bum-tras o patos i cao...****** vas tika-taka i Gvardiola folirant.
Ancelotiiiiii :worth: stari mudrac, stari vuk.....zna covek kako se pobedjuje u fudbalu nije ovo rukomet pa da kruzis okolo dok ne istekne vreme za napad. Real u odbrani se fenomenalno postavljao nije mogla muva da prodje, cekali ih na gresku koja je protiv takvih defanzivaca bila neminovna i cao - puce kontra, pade korner, pade gol...laku noc. Posed lopte 70%-30%, a rezultat 0-4...:whistling: Bajern nije stvorio ozbiljnu sansu u dve utakmice eeeej bre !!??? Barselona propade sa tika-taka evo sad i Bajern....cist dokaz da u fudbalu i na vrhunskom nivou jednostavno postoje ljudi sa losim idejama....
Ne moze stranac da vodi nemacki klub to jednostavno ne ide pogotovo ne trener kao Gvardiola sa onom smesnom filozofijom koju nisu mogli ni leptrici Barse da prezive, a kamo li fizicki mocan Bajern...
Veceras ce biti opasan duel. Vece sanse dajem Celsiju ali navijacu za Simeonov kartel.

PS Mazic sudi duel Valensija-Sevilja tako da moze da se ocekuje prelaz iz 2-1 ili cak prolaz Valensije ...nase sudije zovu samo kad treba nesto da se namesti :mrgreen:
Jel zna neko koja je kvota da bude penal na toj utakmici? :mrgreen:

Kristijano je sisica ponasa se kao razmazeno derle...mnogo mi je smesan zbog toga ali ipak postujem njegove rezultate jer sto se brojki tice tu je neprikosnoven i tek ce biti ali igra....ni malo zanimljiva jer kad bi se gledao taj kriterijum ne bio bio mnogo bolji od Inzagija koju je svaku sansu koristio ali nista sem toga nije radio, a to odvaja one najbolje svih vremena od onih samo najboljih....za mene su Zuba, Zi-zu i Ronaldinjo neprikosnoveni...dosta ispred ove dvojice. - istinski majstori fudbala, a ne gonici rekorda.

Kristijano je sisica ponasa se kao razmazeno derle...mnogo mi je smesan zbog toga ali ipak postujem njegove rezultate jer sto se brojki tice tu je neprikosnoven i tek ce biti ali igra....ni malo zanimljiva jer kad bi se gledao taj kriterijum ne bio bio mnogo bolji od Inzagija koju je svaku sansu koristio ali nista sem toga nije radio, a to odvaja one najbolje svih vremena od onih samo najboljih....za mene su Zuba, Zi-zu i Ronaldinjo neprikosnoveni...dosta ispred ove dvojice. - istinski majstori fudbala, a ne gonici rekorda.
Majstor je CR u rangu najvećih, ali opet držim da je bolje igrao u Mančesteru nego sad u Realu iako ima daleko bolje brojke ... Ali ima i manje trofeja ... U Mančesteru je bio više timski igrač, više je stvarao šanse saigračima nego čekao da mu oni stvore i ona sezona kad je uzeo prvu zlatnu loptu je jedna od najboljih sezona nekog igrača uopšte ...

Sta ocekujete sutra od utakmice opste me nebi iznenadilo da bude nula nula nakon 90 minuta...Al imam osecaj da nece biti tako...Al kazem opste me nebi cudilo da bude kao na Kalderonu u fazonu 'ma evo tebi loptu ma jok evo tebi ma jok evo tebi' jer i jedna i druga ekipa igraju na kontru...Naravno navijam da Atletiko osvoji...

Ko god postigne prvi gol prolazi, jer ce se ta ekipa automatski zatvoriti i tu nema dalje... osim ako crveni karton(i) ne poremete planove menadzerima. Druga opcija je da dodje do penal zavrsnice a tu je sve moguce.

Koje dvojice...mislis na Messija ako ga uporedimo sa Ronaldinjom Zidanom i Zubom, Messi buklavno moze sa narandzom sve sto oni mogu sa loptom...Ovo govorim kao neko kome nedostaje taj fudbal koji se nekad igrao i kome su dva omiljena igraca ikad Rekoba i Piksi...Ali Messiju niko nemoze da prismrdi...

Ali Messiju niko nemoze da prismrdi...
Messiju fali motivacija poslednjih par godina, vidi se da nije to onaj igrač koji je bio pod Guardiolom, iako redovno trpa i lagano igra ... Da on ima motivaciju i radnu etiku kao CR, mislim da bi davao po 100 golova u sezoni i imao jedno 50 asistencija, jer mislim da u istoriji nije bio igrač koji je tako dobar i asistent i strelac ...

CR je veliki egocentrik i možda bi bio bolji da nije takav, no to ga je i dovelo do vrha, tako da je to njegov paradoks ...

Mesi_CR.jpg

Bmc4jH3IIAAhlJx.jpg

Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Cole, Ramires, David Luiz, Azpilicueta, Hazard, Willian, Torres

Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Mario Suárez, Tiago; Adrián, Koke, Arda; Costa

Ne vidim kako se Azpilikueta uklapa ovde, izgleda da ce igrati u veznom redu?! Videcemo.

Ovo nije mesto za temu najboljeg igraca,ali gadi mi se od tih poredjenja, cinjenica je da Mesi ima mnogo vise hejtera nego fanova,sto je tako ne znam,covek to nije zasluzio jer se nikad nije ponasao nesto bezvezno....
Obojica su veliki majstori,ali je Mesi prirodan talenat,a Ronaldo veliki radnik,i to je jasno svakome ko ih je pogledao na 5 kontakta s loptom.....govoriti o tome da je Mesi los igrac ,je puko nepoznavanje ove igre....pa covek je osvojio 4 zlatne lopte, cela Barselona je u nekoj letargiji i motivacija nije na zavidnom nivou....ja npr mislim da bi za njega odlicno bilo da dobije jednog velikog spica pored sebe u Barseloni,odnosno da predje na "desetku" ,nije sve u brojkama i u golovima.....

Sto se 1/2 finala tice,zasluzeni prolazi Madridjana.....neko je poredio igru Celsija i Reala i govorio da se i Anceloti zatvara....da zatvara se protiv Bajerna,a Celsi se zatvara i protiv Svonsija.....jako mi je drago sto nije proslo Murinjovo parkiranje.....s druge strane Bajern nije licio na sebe u ove 2 utakmice,jako je postala spora Gvardiolina igra i morace da je oplemeni.....jos stavio Mandzukica da je dodatno ubije......
Svaka cast Atletiku,svaka cast Simeoneu,u celoj prici jedino sto me iznerviralo jesu par soliranja Diega Koste kada je morao da doda,ali jako motivisan tim,jako kompaktan,igraju mozgom,bore se,i mogu do titule.....samo da ne stanu kao Dortmund prosle sezone

Svaka čast Atletiku, najmanje su tehnički potkovani od svih top ekipa, ali ovakvu disciplinu nisam skoro video :worth: ... Potpuno zasluženo, ušli su sa mudima u ovaj dvomeč, bez kompromisa i drago mi je da im se isplatilo, tako da očekujem sjajno finale, na krv i nož, jer Real protiv Atletika ne može da se brani kad su tehnički superiorniji, a sa druge strane Atletiko ne skida gaće ni pred kim ...

Čelsi dosta loš, Azar bez prave podrške jer je Murinjo ubacio 7 defanzivaca na teren u meču gde igra protiv ekipe koja nema šta da izgubi, koja je rastrzana na dva fronta, tako da je potpuno podbacio kao Guardiola juče ...

Bas mi je drago, fudbal (Atletiko) je pobedio anti-fudbal (Celsi)

Ovo je takodje dokaz da je spanska liga ubedljivo najjaca na svetu, jer trenutno ima najjace klubove

Sto se tice finala gotivim ovaj Real jer igraju atraktivan fudbal, ali ipak cu navijati za Atletiko

Eto, Platiniju se konacno ostvarila zelja da se u finalu nadju dva spanska kluba, posle toliko godina neuspelih pokusaja... cestitke za Atletiko, zasluzeno idu dalje. Prvi gol Atletika je odlucio mec, greska Svarcera koji je krenuo pa stao, ostao na prvoj stativi i nije stigao da skine loptu na drugoj. Posle toga je sve krenulo nizbrdo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back