Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Hhahahahahah nisam bio u prilici da gledam utakmicu bio na nekom rodjusu evo pregledah hajlajts Gvardiolu treba oduzeti trenersku licencu!!! Uspio je da sjebe onakav Bajern...sa svojom taktkom iz 30tih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majstor je CR u rangu najvećih, ali opet držim da je bolje igrao u Mančesteru nego sad u Realu iako ima daleko bolje brojke ... Ali ima i manje trofeja ... U Mančesteru je bio više timski igrač, više je stvarao šanse saigračima nego čekao da mu oni stvore i ona sezona kad je uzeo prvu zlatnu loptu je jedna od najboljih sezona nekog igrača uopšte ...Kristijano je sisica ponasa se kao razmazeno derle...mnogo mi je smesan zbog toga ali ipak postujem njegove rezultate jer sto se brojki tice tu je neprikosnoven i tek ce biti ali igra....ni malo zanimljiva jer kad bi se gledao taj kriterijum ne bio bio mnogo bolji od Inzagija koju je svaku sansu koristio ali nista sem toga nije radio, a to odvaja one najbolje svih vremena od onih samo najboljih....za mene su Zuba, Zi-zu i Ronaldinjo neprikosnoveni...dosta ispred ove dvojice. - istinski majstori fudbala, a ne gonici rekorda.
Sta ocekujete sutra od utakmice opste me nebi iznenadilo da bude nula nula nakon 90 minuta...Al imam osecaj da nece biti tako...Al kazem opste me nebi cudilo da bude kao na Kalderonu u fazonu 'ma evo tebi loptu ma jok evo tebi ma jok evo tebi' jer i jedna i druga ekipa igraju na kontru...Naravno navijam da Atletiko osvoji...
Kristijano je sisica ponasa se kao razmazeno derle...mnogo mi je smesan zbog toga ali ipak postujem njegove rezultate jer sto se brojki tice tu je neprikosnoven i tek ce biti ali igra....ni malo zanimljiva jer kad bi se gledao taj kriterijum ne bio bio mnogo bolji od Inzagija koju je svaku sansu koristio ali nista sem toga nije radio, a to odvaja one najbolje svih vremena od onih samo najboljih....za mene su Zuba, Zi-zu i Ronaldinjo neprikosnoveni...dosta ispred ove dvojice. - istinski majstori fudbala, a ne gonici rekorda.
Ali Messiju niko nemoze da prismrdi...
Messiju fali motivacija poslednjih par godina, vidi se da nije to onaj igrač koji je bio pod Guardiolom, iako redovno trpa i lagano igra ... Da on ima motivaciju i radnu etiku kao CR, mislim da bi davao po 100 golova u sezoni i imao jedno 50 asistencija, jer mislim da u istoriji nije bio igrač koji je tako dobar i asistent i strelac ...Ali Messiju niko nemoze da prismrdi...