UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobili su Barselonu bez Ronalda, igraju fin fudbal i bez njega.

Navijao sam i ja za Dortmund ali Bajern organski ne podnosim. Pošast Bundeslige, bas mi je drago sto su strpali u buvaru njihovog generalnog menadzera zbog utaje poreza.

Sastavi za veceras:

Casillas, Pepe, Ramos, Coentrao, Ronaldo, Benzema, Alonso, Carvajal, Modric, Di María, Isco

Neuer, Dante, Ribéry, Mandzukić, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos

- - - - - - - - - -

Sto bi rekao Aca Stojanovic, bice strasan mec.

Real kod kuce manji posed lopte od Celsija koji je igrao u gostima ali niko nece reci da su se stekali, parkirali bus, itd... jer Celsi vodi Murinjo a Murinja svi mrze. Pre nego sto neko kaze da je to Bajern, Celsi je protiv Bajerna u Superkupu Evrope imao posed 36% sa igracem manje poslednjih 25 minuta.

Real kod kuce manji posed lopte od Celsija koji je igrao u gostima ali niko nece reci da su se stekali, parkirali bus, itd... jer Celsi vodi Murinjo a Murinja svi mrze. Pre nego sto neko kaze da je to Bajern, Celsi je protiv Bajerna u Superkupu Evrope imao posed 36% sa igracem manje poslednjih 25 minuta.
Murinjova škola :D ...

Murinjo se i pretprošle godine branio protiv Bajerna kući, ali ovo večeras je bilo daleko izraženije ... Obe utakmice smor teški ...

Bl7fsnoIEAEbBmt.jpg

Dobar je ovaj crtez gore

Jbt imam osecaj da je Gvardiola izricito zabranio "ne smete sutirati na gol ako ste van kaznenog"

Bukvalno hoce da se usetaju u gol rivala

Mislim da je Bajern igrao daleko bolji i atraktivniji (jednostavniji) fudbal pod Hajnkesom, bez obzira i ako osvoje LS ove godine

Pa normalno, zajebali su se sto su njega otpustili, ali naucice skolu ove godine, posto od Lige Sampiona nema nista...Real ovo prolazi, a onda ce da se zamisle.

Otpustili su Hajnkesa, koji je razbucao barselonu koju je Gvardiola tad vodio =))

Sta god uradio Bajern, besmisleno je govoriti da je posao sa Gvardiolom los, jer su poobarali sve rekorde u bundesligi, igrali atraktivan i efikasan fudbal....sinoc su igrali lose,nisu licili na sebe,ali daleko od toga da je gotov dvomec....
Nije lako igrati celu sezonu na visokom nivou

Sta god uradio Bajern, besmisleno je govoriti da je posao sa Gvardiolom los, jer su poobarali sve rekorde u bundesligi, igrali atraktivan i efikasan fudbal....sinoc su igrali lose,nisu licili na sebe,ali daleko od toga da je gotov dvomec....
Nije lako igrati celu sezonu na visokom nivou
Izgubili su od jedne od najjačih ekipa u Evropi u gostima 1-0, tako da rezultat nije nimalo loš ... Iako se Real branio većinu utakmice, ipak je to ekipa gde igra pola španske repke + CR i Bejl, tako da nije nikakva katastrofa ...

Preminuo bivši trener Barselone Vilanova

Bivši trener fudbalera Barselone Tito Vilanova preminuo je danas u 45. godini posle duge borbe sa rakom pljuvačnih žlezda, potvrdio aktuelni prvak Španije.

Teška bolest Vilanovi je dijagnostifikovana pre više od dve godine, a zbog zdravstvenih problema morao je da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba Barselone u julu 2013.
Klub je tada za novog trenera imenovao Argentinca Herarda Martina.
"Fudbalski klub Barselona je u velikoj žalosti. Tito Vilanova je umro u 45. godini, neka počiva u miru", navodi se u saopštenju Katalonaca.

Taj stručnjak je primljen na kliniku Kiron u Barseloni zbog rutinskog tretmana, ali mu se stanje naglo pogoršalo prošle noći, zbog čega je podvrgnut operaciji.
Po završetku igračke karijere Vilanova je radio kao pomoćnik trofejnom treneru Barselone Pepu Gvardioli, a po njegovom odlasku imenovan je za šefa stručnog štaba 2012. godine.
U prvoj sezoni pod vođstvom Vilanove Barselona je osvojila titulu prvaka Španije.

Јбт кад сам се изнервирао иако не волим Бајерн. Не би дали гол да су играли још 180 минута.

Ако прође Атлетико навијам за њих. Ако прође Челзињо, навијам за Реал.

Malo je reci da ga je Anceloti razbio sa taktikom. Ne mogu ni da privire u sesnaesterac, samo se dodaju do besvesti ispred njega.
Jedino što je Ančeloti sjebbo je što nije izvadio Alonsa ili Ramosa nakon 2-0, jer je bio rizik da dobiju kartone, te Alonso nažalost neće igrati finale ...

Očekivao sam više od Guardiole jer opet radio stvari koje nikako nisu prošle u Madridu i koje ne bi prošle još 5 tekmi - besomučno centriranje gde Pepe i Ramos sve skidaju i visoko postavljanje Krosa i Švajnija što je protiv ekipe koja ima dva najbrža igrača na svetu ravno samoubistvu ... Trebalo bi dobro da razmisli o ovoj šamarčini i "control freak" taktici, jer nisu ostali treneri budale pa da ne vide rupe u tome ... To je prolazilo u Barsi prve 2-3 godine, kad nisu mogli protivnici da se prilagode, ali sad je već dosta pročitano ... Tu ga je Ančeloti ubio, jer čovek nije budala, zna čime raspolaže i kako da to prilagodi :worth: ...

A mislim da je dosta i u Švajnštajgeru, koji nije niti sena onog iz prošle sezone, kad je bio motor Bajerna ...

Sve u svemu drago mi je uvek kad neko razguzi švabe u sred Nemačke :worth: ...

- - - - - - - - - -

Ronaldo je tako antipatičan tip, ali svaka čast za poslednji gol. :klap:
Konačno se i on setio posle toliko forsiranja snage da unese malo finese u slobodnjake :worth: ... Ako Messi ne pokida svetsko, eto CRu nove zlatne lopte :worth: ...

Jedino što je Ančeloti sjebbo je što nije izvadio Alonsa ili Ramosa nakon 2-0, jer je bio rizik da dobiju kartone, te Alonso nažalost neće igrati finale ...

Očekivao sam više od Guardiole jer opet radio stvari koje nikako nisu prošle u Madridu i koje ne bi prošle još 5 tekmi - besomučno centriranje gde Pepe i Ramos sve skidaju i visoko postavljanje Krosa i Švajnija što je protiv ekipe koja ima dva najbrža igrača na svetu ravno samoubistvu ... Trebalo bi dobro da razmisli o ovoj šamarčini i "control freak" taktici, jer nisu ostali treneri budale pa da ne vide rupe u tome ... To je prolazilo u Barsi prve 2-3 godine, kad nisu mogli protivnici da se prilagode, ali sad je već dosta pročitano ... Tu ga je Ančeloti ubio, jer čovek nije budala, zna čime raspolaže i kako da to prilagodi :worth:

Pa jel moguce da i ti priznas jednom da je Gvardiola podbacio :D Inace meni najvise bode oci neigranje Havija Martineza, po mom misljenju on je jedan od najinteligentnijih igraca sto se tice citanja igre, a Gvardiola je znao da gol ne sme primiti, pa nije dzabe njega Hejnkes platio 40 miliona...

Pa jel moguce da i ti priznas jednom da je Gvardiola podbacio :D
Što, nije da sam neki njegov "die hard" fan :D ... Njegov jedini problem je što nema ili neće da ima plan B, što se previše oslanja na svoju filozofiju i što nije spreman da se prilagodi ... To može da prođe u ligi gde ostali klubovi jednostavno nemaju kvalitet da ti pariraju, ali u ovoj fazi gde su ekipe manje više podjednake veliki je rizik ići sa igrom u kojoj se tačno zna šta hoćeš da uradiš i kako ćeš igrati, jer je Real sa druge strane i igrači koji imaju stotine ovakvih utakmica ... Tako je prošao i protiv Intera i Čelsija dok je bio u Barsi, ali opet do mu je donelo sam evropski vrh i profilisalo ga među 3-4 najbolja trenera na svetu ... E sad, da bi bio još bolji mora biti i malo namazan, tako da bi idealna trenerska kombinacija bila Guardiolino znanje i Murinjov makijavelizam :D ... Plus da bude gospodin kao Ančeloti ili Lipi :D ...

Inace meni najvise bode oci neigranje Havija Martineza, po mom misljenju on je jedan od najinteligentnijih igraca sto se tice citanja igre, a Gvardiola je znao da gol ne sme primiti, pa nije dzabe njega Hejnkes platio 40 miliona...
MIslim da je rovit i da ga povrede jebbu ove sezone, ali definitivno im fali, jer je on prošle godine razbio Barsu, a i danas je nekoliko puta sjajno zaustavio Bejla i sprečio neke kontre ...

Del Boske će biti lud ako ga ne upari sa Busketsom umesto Alonsa, verujem da bi to bila dobitna kombinacija ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back