UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kratka klupa Dortmundov problem,inace su super odigrali veceras,ali jbg nedopustivo je primiti 3 komada,a ne dati nijedan......Steta za Miktarjana.....Jojic imao par solidnih poteza.....i ne valja sto ce Levandovski da ih napusti,ali sila je ekipa....

Sta mislite za sutra?

Pomno sam pratio Jojića juče i mogu ti reći da se fino uklopio u harmoniju dortmunda. Vidjećemo mi njega sada sve češće i češće u redovima dortmunda, Klopp je od onih trenera koji maksimalno iskoriste igrače.

Zao mi je sto PSZ nije prosao dalje jer igraju daleko lepsi fudbal od Celsija a i na kraju krajeva kvalitetniji su tim

Ocigledno da je presudilo iskustvo Celsija i Zoze Murinjo cuveni takticar

Ako pod lepsi fudbal mislis braniti se 90 minuta, odugovlaciti kod svakog prekida, i cuvati rezultat iz prve utakmice onda dobro. Ne znam samo zasto mislis da je PSZ kvalitetniji tim, klupa im je skuplja od citavog Celzijevog prvog tima a na Stamford Bridzu nisu mogli da prdnu... kuci su golove postigli iskljucivo zbog gresaka odbrane Celzija, a takva utakmica se toj defanzivnoj liniji desava jednom svakih 30 meceva. Lepo reci mrzim Celzi i gotovo ali posmatraj stvari objektivno. Bolji tim je prosao dalje.

Ako pod lepsi fudbal mislis braniti se 90 minuta, odugovlaciti kod svakog prekida, i cuvati rezultat iz prve utakmice onda dobro. Ne znam samo zasto mislis da je PSZ kvalitetniji tim, klupa im je skuplja od citavog Celzijevog prvog tima a na Stamford Bridzu nisu mogli da prdnu... kuci su golove postigli iskljucivo zbog gresaka odbrane Celzija, a takva utakmica se toj defanzivnoj liniji desava jednom svakih 30 meceva. Lepo reci mrzim Celzi i gotovo ali posmatraj stvari objektivno. Bolji tim je prosao dalje.

Ja sam navijac Partizana, zasto bi mrzeo Celsi :hahaha:

Ako hoces iskreno mrzim sve te instant klubove koje kupi neki bogati Rus ili seik i od njih napravi fudbalsku vele-silu - puno para a nikakva istorija

Dakle meni su Celsi i PSZ potpuno isti

Nisam gledao utakmicu revansa, ali sam gledao dosta ove sezone i Celsi i PSZ i nesumnjivo je da igraju atraktivniji fudbal, a i kvalitetniji su, ako ti smeta moje misljenje to je tvoj licni problem

Sam Ibrahimovic je postizao zanimljivije golove nego ceo tim Celsija

Bravo za Atletiko, cak uopste to nije bilo puko branjenje stecene prednosti,ljudi su 3 puta pogodili okvir gola,kakva agresivnost,kakva hrabrost,ne libe se da sutnu,i koriste mozak u napadu.... Simeone je provukao svoju notu kroz ovaj tim,bas lici na njega....samo da izbegnu Bajern i eto njih u finalu :D
Ovamo ocekivan rezultat,nije MU nista mogao da uradi,jos su prebacili ocekivanja....

Pomno sam pratio Jojića juče i mogu ti reći da se fino uklopio u harmoniju dortmunda. Vidjećemo mi njega sada sve češće i češće u redovima dortmunda, Klopp je od onih trenera koji maksimalno iskoriste igrače.

Druga bi pesma bila da su ih povrede zaobisle ,i ove sezone bi daleko stigli....ali zamor materijala,celu sezonu vuku 12-13 igraca....da se oporavi Gindogan i super ce biti, a Jojic kao rotacija njemu i Miktarijanu...i treba im jos nekoliko igraca....Joj sto bi vol'o vezu Matic-Jojic-Tadic :D

Bas mi je drago zbog Atletika , Diego Cholo Simeona je pravi car : )
Sad bar imam za koga da navijam u 1/2 finalu , iskreno od preostala 3 tima ne znam ko mi je odbojniji i anti-paticniji, ali eto srecom bar jedan "normalan" klub u zavrsnici : )

Вечерас Лига Европе! Навијам за Бенфику и Севиљу! :klap:

Bilo bi baš lijepo da izbace Real :D

Мрзим Реал!!! :evil:

Ajmo Atletiko!!!...Opa Koke!!! AJMO!!!!

Баш ми је жао Блаугране! Је__ш завршницу ЛШ без Барсе! :(

Ako hoces iskreno mrzim sve te instant klubove koje kupi neki bogati Rus ili seik i od njih napravi fudbalsku vele-silu - puno para a nikakva istorija

Слажем се са колегом из противничког табора! :ok: Опет, ПСЖ ми је симпатичан јер подржавају Србе и често имају транспаренте подршке: Косово је Србија! :respekt:

Pa Real npr. troši više nego ti instant klubovi.... a kroz istoriju je potrošio milion za svaki evro koji su ti instant klubovi potrošili...Franko otimao igrače drugim klubovima....i sad je kao Real veliki klub, najveći...a PSG je instant...... bezveze....... Svi veliki timovi (osim Milana :lol: ) troše brdo para , trošili su, i trošiće ... i isto su kao i ovi sad kroz istoriju su potrošili ogromne pare da dovedu nekoliko igrača u jednom roku....

Bravo za Atletiko, cak uopste to nije bilo puko branjenje stecene prednosti,ljudi su 3 puta pogodili okvir gola,kakva agresivnost,kakva hrabrost,ne libe se da sutnu,i koriste mozak u napadu.... Simeone je provukao svoju notu kroz ovaj tim,bas lici na njega....samo da izbegnu Bajern i eto njih u finalu :D
Ovamo ocekivan rezultat,nije MU nista mogao da uradi,jos su prebacili ocekivanja....

Timovi kao što su Atletiko ili Borusija su timovi koji čine fudbal zanimljivijim. Ne oni ne troše po 100 miliona evra na igrača/če, oni dovode igrače po pristojim cijenama, izrove ih ni od kuda i kasnije od njih naprave zvijezde. Nije li to ona prava čar fudbala koju su neki od vas mogli da osjete '90-tih godina. Prosto je fino vidjeti atletika u društvu velikana ili borusiju.

Svaki veći klub je instant klub. Nema tu ovaj jeste ovaj nije, svi do jednog su instant. Eh sada zavisi kakvu politiku imaju određeni veliki klubovi, neko se fokusira na mlade talente ili svoju omladinsku školu. Fudbal je početkom 21. vijeka postao dio showbusinessa, pogledajte fudbal iz '90-tih i ova sada, enormna razlika u samo jednoj deceniji. Real je taj koji je sve to počeo, oni čuveni galaktikosi su ništa drugo do primjer showbusinessa u sportu. Onda je to nastavio milan pa čelzi pa eto sada su svi veći klubovi u toj šemi.

Timovi kao što su Atletiko ili Borusija su timovi koji čine fudbal zanimljivijim. Ne oni ne troše po 100 miliona evra na igrača/če, oni dovode igrače po pristojim cijenama, izrove ih ni od kuda i kasnije od njih naprave zvijezde. Nije li to ona prava čar fudbala koju su neki od vas mogli da osjete '90-tih godina. Prosto je fino vidjeti atletika u društvu velikana ili borusiju.

Apsolutno tacno :D
Npr atletikov niz spiceva: Tores-Aguero-Falkao (Forlan)- Diego Kosta , svaki bolji od prethodnog
Steta kazem za Borusiju,nisu imali srece sa povredama,ali Klop je mozak

Evo Borusija je dovela Adriana Ramosa iz Herte :D

Nego videli smo da Jojic i te kako moze da odigra zadnjeg veznog ,sto mi je jako drago,samo jos da Drula to skonta

Pa Real npr. troši više nego ti instant klubovi.... a kroz istoriju je potrošio milion za svaki evro koji su ti instant klubovi potrošili...Franko otimao igrače drugim klubovima....i sad je kao Real veliki klub, najveći...a PSG je instant...... bezveze....... Svi veliki timovi (osim Milana :lol: ) troše brdo para , trošili su, i trošiće ... i isto su kao i ovi sad kroz istoriju su potrošili ogromne pare da dovedu nekoliko igrača u jednom roku....

Mislim da je kolega PArtizan ili ko vec,vise aludirao na kupovinu gotovih igraca koji stignu kao najbolji negde,i obicno ne napreduju dalje,a takvi su Real ,Siti, Celsi,PSZ i tako dalje....Bajern je tek skoro poceo da trosi,pricali smo o toj temi vec,nebitno.....uglavnom Siti ne radi planski,a Bajern radi.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back