Dortmund ima kratku klupu, ove sezone su pogodjeni ogromnim brojem povreda,sto ne mogu da izbalansiraju i zato gube trku....po meni su nakon onakve sezone ,i prodaje Gecea, morali da nabave rezerve za svaku poziciju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je taj "čuveni" visoki presing Borusije... Odraše ih u prvom poluvremenu ko Musa jarca, šta bi bilo da su tek kompletni
Elem, Real bez Ronalda ko Real sa Nišave(samopouzdanje)... A promašeni penal dadatni pad samopouzdanja... Uživam
...
Mnogo loš stream, a baš me zanimalo da vidim kako Jojić igra...
Ništa lično!E nemoj ti Real sa Nišave da diraš. :mad:![]()
Ne znam sta ce biti ali voleo bih da Atletiko oduva Barselonu a sto se tice Man Utd i Bayerna te mi ekipe bas i nisu drage. Mozda naginjem ka Man Utd zbog Vidica. Tu bih voleo da bude tesna utakmica bas zbog toga sto se prica da ce Bayern da ih otkine.
Ovo neki B92-aca Stojanović miks izmišljanja transkripcija...Gindegana![]()
Malopre odgledah Boursija Real kod mene jutros Chelzi prenosili...Kako igra Borusija sunce ti drago jes mi krivo sto su ispali...Nisam ocekivo da oce ovako odigrati kad su izvukli real jer imaju povreda steta steta sto u prvoj nisu dali go a imali su sansi...Veceras sta da vam kazem Mihtarijan kao igrac ima sve odlicna tehnika kontrola lopte svuda ga ima na terenu nudi se pronalazi prava resenja dribla u trku sve ima ali kad dodje do zavrsnice tuga nemogu da verujem da nije dao gol aj kad igrac pojma nema poput ono crnca koji sve sjebe ali ovako nesto nisam vidio odavno kako nije dao gol? A Rojs...Jojic odlicna partija nekoliko jako dobrih poteza u trku dobra resenja odlicnih nekoliko dugoh lopti kad je menjao strane na trenutke se vidi da je jos neiskusan...Angazvanost u odbrani i igra odlicna sobzirom da je ovo Real po mom misljenju ovo je sjajna partija nesumnjam da ce Klop od njega napraviti asa nesto u rangu Gindegana
O Realu ja nemogu da verujem kakve tutubancine igraju nazad Ramos i Pepe dva najbezobraznija igraca ****** kako oni prljavo startuju na igrace i uvek nesto trtljaju ovako samo mogu igrati za Real jer prolaze na reputaciju kao mi smo Real nama se moze sta ocete...Stvarno mi je zao Borusije i Miktarijana koji je tragicar posle ovoga
- - - - - - - - - -
Potpis