UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I protiv Reala je umalo promašio, a u penal seriji nije smeo da puca, tako da ne znam zašto su njemu dali da šutira :confused: ... JOš i protiv Dortmunda kad se titula rešavala promašio penal ... Uvek je bio choke artist :D ...

I meni je skroz nejasno, posle promašaja protiv Dortmunda, protiv Reala mu je jedva ušla, penal seriju kao ni sada nije smeo da šuta, baš glupo, najbolje da je Gomez šutao.

Robena ne volim, ali ne mogu da verujem da će sad da ga neko proglasi za lošeg igrača jer je bio nesiguran u dve utakmice kod penala. I nije tačno da igra samo po desnoj strani, baš u finalu je igrao i po levoj.

Roben igra na obe strane, kao i Riberi. Čudi me da niste primetili da se igra Bajerna dobrim delom vrti oko okupljanja igrača - tu pre svih mislim na njih dvojicu - na jednoj strani.

Što se tiče finala, nisam naročito iznenađen. Čim sam video da nakon gola izlazi Miler a ulazi štoper, odmah sam znao da se to neće dobro završiti. A kad sam video da umesto najboljeg igrača ulazi Hrvat, tu su mi već mnoge stvari postale jasne. A još kad sam video da Hrvat šutira penal, e tu već nije bilo nikakve dileme.

Roben igra na obe strane, kao i Riberi. Čudi me da niste primetili da se igra Bajerna dobrim delom vrti oko okupljanja igrača - tu pre svih mislim na njih dvojicu - na jednoj strani.

Što se tiče finala, nisam naročito iznenađen. Čim sam video da nakon gola izlazi Miler a ulazi štoper, odmah sam znao da se to neće dobro završiti. A kad sam video da umesto najboljeg igrača ulazi Hrvat, tu su mi već mnoge stvari postale jasne. A još kad sam video da Hrvat šutira penal, e tu već nije bilo nikakve dileme.
+1
Cim sam video da je Olic uzeo da sutira penal,sve je bilo jasno..

Ne znam gde ovo da postavim ali definitivno nije iznenadjenje

I čelnici fife uzimali mito
Vrhovni sud Švajcarske objavio je dokument kojim se potvrđuje da su visoki funkcioneri FIFA primali milione kao mito, te da je Izvršni odbor te organizacije znao za sve to, ali nije reagovao.

Britanski javni servis BBC je objavio da je Žoao Avelanž, koji je 24 godine bio na čelu FIFA, primio 986.000 funti, a njegov nekadašnji zet Rikardo Tešeira, bivši predsednik Fudbalskog saveza Brazila, čak 8,4 miliona funti. Sumnja da je suma i viša, odnosno da su Avelanž i Tešeira budžet FIFA olakšali za čak 14,4 miliona funti.

Rukovodstvo FIFA im je ‘progledalo kroz prste’. Štaviše, pristalo je da švajcarskom sudu plati 1,64 miliona funti kako bi odustao od procesa.

Poslednja izmena od moderatora:
LŠ, prvi mečevi drugog kola kvalifikacija:

TNS (Vels) - Helsingborg (Švedska) 0:0
Žilina (Slovačka) - Hapoel Kirjat Šmona (Izrael) 1:0 (0:0)
Slovan Liberec (Češka) - Šahtjor Karaganda (Kazahstan) 1:0 (1:0)
Didelanž (Luksemburg) - Salcburg (Austrija) 1:0 (0:0)
Helsinki (Finska) - KR Rejkjavik (Island) 7:0 (2:0)
Neftči Baku (Azerbejdžan) - Zestafoni (Gruzija) 3:0 (2:0)
Flora Talin (Estonija) - Bazel (Švajcarska) 0:2 (0:0)
Ulises Jerevan (Jermenija) - Šerif Tiraspol (Moldavija) 0:1 (0:0)
Skenderbeg (Albanija) - Debrecin (Mađarska) 1:0 (0:0)
Valeta (Malta) - Partizan (Srbija) 1:4 (0:3)
Šamrok Rovers (Irska) - Ekranas (Litvanija) 0:0

Sreda:
BATE Borisov (Belorusija) - Vardar Skoplje (Makedonija)
AEL Limasol (Kipar) - Linfild (Severna Irska)
Maribor (Slovenija) - Željezničar Sarajevo (BiH)
Ludogorec (Bugarska) - Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Molde (Norveška) - Ventspils (Letonija)
Budućnost Podgorica (Crna Gora) - Slask Vroclav (Poljska)

Didelanz dobio Salcburga..:eek:

LŠ, prvi mečevi drugog kola kvalifikacija:

TNS (Vels) - Helsingborg (Švedska) 0:0
Žilina (Slovačka) - Hapoel Kirjat Šmona (Izrael) 1:0 (0:0)
Slovan Liberec (Češka) - Šahtjor Karaganda (Kazahstan) 1:0 (1:0)
Didelanž (Luksemburg) - Salcburg (Austrija) 1:0 (0:0)
Helsinki (Finska) - KR Rejkjavik (Island) 7:0 (2:0)
Neftči Baku (Azerbejdžan) - Zestafoni (Gruzija) 3:0 (2:0)
Flora Talin (Estonija) - Bazel (Švajcarska) 0:2 (0:0)
Ulises Jerevan (Jermenija) - Šerif Tiraspol (Moldavija) 0:1 (0:0)
Skenderbeg (Albanija) - Debrecin (Mađarska) 1:0 (0:0)
Valeta (Malta) - Partizan (Srbija) 1:4 (0:3)
Šamrok Rovers (Irska) - Ekranas (Litvanija) 0:0

Sreda:
BATE Borisov (Belorusija) - Vardar Skoplje (Makedonija)
AEL Limasol (Kipar) - Linfild (Severna Irska)
Maribor (Slovenija) - Željezničar Sarajevo (BiH)
Ludogorec (Bugarska) - Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Molde (Norveška) - Ventspils (Letonija)
Budućnost Podgorica (Crna Gora) - Slask Vroclav (Poljska)

Didelanz dobio Salcburga..:eek:

Kad sam bio klinac i skupljao sličice bio je u albumu i jedan deo koji je posvećen istorijatu nastupa jugoslovenskih klubova u evropskim takmičenjima. Pamtim da je stajalo kako je C. Zvezda nekad davno (tada je bilo davno a sada je praistorija) pobedila taj Didelanž sa 10:1.

Liga šampiona, drugo kolo kvalifikacija:

Sreda:

Bate Borisov - Vardar 3:2
AEL Limasol - Linfild 4:1
Maribor - Željezničar 4:1
Ludogorec - Dinamo Zagreb 1:1
Budućnost - Slask 0:2
Molde - Ventspils 3:0

Utorak:

Ulises - Šerif 0:1
Flora - Bazel 0:2
Nefči - Zestafoni 3:0
HJK Helsinki - KR 7:0
Dudelaž - Salcburg 1:0
Slovan - Šahtjor K. 1:0
Žilina - Ironi 1:0
TNS - Helsingborg 0:0
Skenderbeg - Debrecin 1:0
Valeta - Partizan 1:4
Šamrok - Ekranes 0:0

Svi rezultati..Od suseda Dinamo se provukao u zadnjem minutu,a Maribor odigrao sjajno po izvestajima...

Poslednja izmena:
U Podgorici bila frka sa gostujucim navijacima :)

Incidenti u Podgorici, Rukavina spasio Dinamo u Razgradu

Navijači Slaska iz Vroclava napali crnogorsku policiju, a u sukob se uključili i simpatizeri Budućnosti

Pre utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Slaska, došlo je do sukoba navijača poljskog šampiona i crnogorske policijeu Podgorici. Navodno su Poljaci iz nepoznatog razloga nasrnuli na kordon policije, letele su flaše, stolice i kamenice, a onda su se u sukob uključili i domaći navijači… Kada se sve smirilo, Crnogorci opet nisu imali razloga za zadovoljstvo, pošto je Budućnost od Slaska - 0:2.

Dinamo iz Zagreba bio je na pragu poraza u Razgradu od Ludogoreca, međutim, Antonio Rukavina je bio brži od sudijske pištaljke, doneo izjednačenje i kakav-takav pozitivan rezultat – 1:1.

Sarajevski Željezničar je imao vođstvo sve do 47. minuta, a onda je Maribor krenuo žestoko i sa četiri gola naneo težak poraz gostima koji će se teško oporaviti za revanš, jer su im šanse gotovo nikakve.

Poslednja izmena od moderatora:
Oni bre kao da namerno namestaju tekme...Bolji su duplo od Vaduza i ove Suduve a isadose od Vaduza,a mozda i od Suduve,mada mozda ove godine bude kontra u odnosu na proslu,prosle su dobili u gostima a izgubili kuci i ispali,ove izgube kuci a dobiju u gostima i prodju. :D

Naftan 3-4 Crvena Zvezda

David je dobio Golijata, 300 spartanaca odbilo je persijske napade sto je donelo pobedu Grckoj, Rusi su isprasili Nemce iz Staljingrada, a ono sto je Zvezda uradila u sred Belorusije 19. jula 2012. leta gospodnjeg veca je pobeda od prethodno navedenih! Vodila je hrabra Robijeva ceta sa 3-0, medjutim beloruska fudbalska masinerija polako je pocela da topi prednost. Kad su svi mislili da je gotovo, da ce biti samleveni, robijevi ratnici su se izdigli kao Fenix i uspeli u nemogucem - da jedan srpski klub pobedi belorusku ekipu i to u sred Lukasenkove Belorusije! Molimo se Bogu, zapalimo svece u nadi da ce Zvezda proci u trece kolo LE!

Naftan 3-4 Crvena Zvezda

David je dobio Golijata, 300 spartanaca odbilo je persijske napade sto je donelo pobedu Grckoj, Rusi su isprasili Nemce iz Staljingrada, a ono sto je Zvezda uradila u sred Belorusije 19. jula 2012. leta gospodnjeg veca je pobeda od prethodno navedenih! Vodila je hrabra Robijeva ceta sa 3-0, medjutim beloruska fudbalska masinerija polako je pocela da topi prednost. Kad su svi mislili da je gotovo, da ce biti samleveni, robijevi ratnici su se izdigli kao Fenix i uspeli u nemogucem - da jedan srpski klub pobedi belorusku ekipu i to u sred Lukasenkove Belorusije! Molimo se Bogu, zapalimo svece u nadi da ce Zvezda proci u trece kolo LE!
Tebra sto pravis 6 profila da bi pljuvao po Zvezdi,nije to lepo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back