.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Ma ne samo to nego i davi brate mili pretera ga....i samo po liniji pa levo u sredinu, ne znam koji mu je.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I protiv Reala je umalo promašio, a u penal seriji nije smeo da puca, tako da ne znam zašto su njemu dali da šutira... JOš i protiv Dortmunda kad se titula rešavala promašio penal ... Uvek je bio choke artist
...
+1Roben igra na obe strane, kao i Riberi. Čudi me da niste primetili da se igra Bajerna dobrim delom vrti oko okupljanja igrača - tu pre svih mislim na njih dvojicu - na jednoj strani.
Što se tiče finala, nisam naročito iznenađen. Čim sam video da nakon gola izlazi Miler a ulazi štoper, odmah sam znao da se to neće dobro završiti. A kad sam video da umesto najboljeg igrača ulazi Hrvat, tu su mi već mnoge stvari postale jasne. A još kad sam video da Hrvat šutira penal, e tu već nije bilo nikakve dileme.
LŠ, prvi mečevi drugog kola kvalifikacija:
TNS (Vels) - Helsingborg (Švedska) 0:0
Žilina (Slovačka) - Hapoel Kirjat Šmona (Izrael) 1:0 (0:0)
Slovan Liberec (Češka) - Šahtjor Karaganda (Kazahstan) 1:0 (1:0)
Didelanž (Luksemburg) - Salcburg (Austrija) 1:0 (0:0)
Helsinki (Finska) - KR Rejkjavik (Island) 7:0 (2:0)
Neftči Baku (Azerbejdžan) - Zestafoni (Gruzija) 3:0 (2:0)
Flora Talin (Estonija) - Bazel (Švajcarska) 0:2 (0:0)
Ulises Jerevan (Jermenija) - Šerif Tiraspol (Moldavija) 0:1 (0:0)
Skenderbeg (Albanija) - Debrecin (Mađarska) 1:0 (0:0)
Valeta (Malta) - Partizan (Srbija) 1:4 (0:3)
Šamrok Rovers (Irska) - Ekranas (Litvanija) 0:0
Sreda:
BATE Borisov (Belorusija) - Vardar Skoplje (Makedonija)
AEL Limasol (Kipar) - Linfild (Severna Irska)
Maribor (Slovenija) - Željezničar Sarajevo (BiH)
Ludogorec (Bugarska) - Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Molde (Norveška) - Ventspils (Letonija)
Budućnost Podgorica (Crna Gora) - Slask Vroclav (Poljska)
Didelanz dobio Salcburga..![]()
Incidenti u Podgorici, Rukavina spasio Dinamo u Razgradu
Navijači Slaska iz Vroclava napali crnogorsku policiju, a u sukob se uključili i simpatizeri Budućnosti
Pre utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Slaska, došlo je do sukoba navijača poljskog šampiona i crnogorske policijeu Podgorici. Navodno su Poljaci iz nepoznatog razloga nasrnuli na kordon policije, letele su flaše, stolice i kamenice, a onda su se u sukob uključili i domaći navijači… Kada se sve smirilo, Crnogorci opet nisu imali razloga za zadovoljstvo, pošto je Budućnost od Slaska - 0:2.
Dinamo iz Zagreba bio je na pragu poraza u Razgradu od Ludogoreca, međutim, Antonio Rukavina je bio brži od sudijske pištaljke, doneo izjednačenje i kakav-takav pozitivan rezultat – 1:1.
Sarajevski Željezničar je imao vođstvo sve do 47. minuta, a onda je Maribor krenuo žestoko i sa četiri gola naneo težak poraz gostima koji će se teško oporaviti za revanš, jer su im šanse gotovo nikakve.
U Podgorici bila frka sa gostujucim navijacima![]()
Gubi Vojvodina i verovatno ce da izgubi, brukaju nas svake godine iznova i iznova
Tebra sto pravis 6 profila da bi pljuvao po Zvezdi,nije to lepo.Naftan 3-4 Crvena Zvezda
David je dobio Golijata, 300 spartanaca odbilo je persijske napade sto je donelo pobedu Grckoj, Rusi su isprasili Nemce iz Staljingrada, a ono sto je Zvezda uradila u sred Belorusije 19. jula 2012. leta gospodnjeg veca je pobeda od prethodno navedenih! Vodila je hrabra Robijeva ceta sa 3-0, medjutim beloruska fudbalska masinerija polako je pocela da topi prednost. Kad su svi mislili da je gotovo, da ce biti samleveni, robijevi ratnici su se izdigli kao Fenix i uspeli u nemogucem - da jedan srpski klub pobedi belorusku ekipu i to u sred Lukasenkove Belorusije! Molimo se Bogu, zapalimo svece u nadi da ce Zvezda proci u trece kolo LE!
Al Hrvati su se usrecili u zrebu. Hajduk protiv Intera, Slaven Belupo protv Atletik Bilbaa.