Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Ne znam šta je subjektivno kad sam rekao da ja ono ne bih svirao, Ćavijev problem što nije izdržao duel ... Ne vidi se najjasnije, ali nije Akvilani bio tri metra iza njega nego je trčao za njim, i velika je verovatnoća da ga slučajno zakači, a tu i najmanji kontakt dovede do disbalansa i tako slab igrač poput Ćavija lako padne ...e stvarno si subjektivan kad je barsa u pitanjuma gde ga je nagazio, ni okrznuo ga nije....xavi je to bas isimuliao i razocarao me..... ali nije toliko strasno s obzirom na to da utakmica nije bila toliko vazna............
Meni je Alveš najodvratniji, non stop se buni, na najmanji kontakt pada, i još više se buni kad odvali nekog igrača a suija svira faul ... Buskets nije toliko odvratan kao Alveš i ne simulira toliko, to je više utisak one sramote protiv Intera i sad je klasifikovan kao simulator koji stalno simulira, ali koliko sam gledao ne radi to toliko često ... Iako deluje ljigavo i odvratno ...a ovo drugo nisam ja ni mislio na cavija i inijestu, lepo sam napisao na koga sam mislio - buskets (ne mozes reci da je on bas mali i slabasan) i pedro pre svih....... pa ceo svet zna da stalno simuliraju a jesu dobili ikad zuti? ne nego im jos to prolazi.....
Zbog toga, a i zato što im je Real jednak u tome (ako ne i jači) dvoumim se da gledam El Classico, jer se ne zna koja odvratnija ekipa što se tiče toga, i očekujem nikad veći ciganluk ...
Ja mislim da je kontakt kod Ćavija postojao, nenameran i nikako čist pena i da je sudija mogao da pusti ...i znaci ne radi se o tome ko je jaci nego kad kontakt ocigledno ne postoji, kao na primer u onoj situaciji gore gde se pujol okliznuo na 30cm od shevchenka.......a onda nastavio da se valja i drzi za nogu....