UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e stvarno si subjektivan kad je barsa u pitanju :) ma gde ga je nagazio, ni okrznuo ga nije....xavi je to bas isimuliao i razocarao me..... ali nije toliko strasno s obzirom na to da utakmica nije bila toliko vazna............
Ne znam šta je subjektivno kad sam rekao da ja ono ne bih svirao, Ćavijev problem što nije izdržao duel ... Ne vidi se najjasnije, ali nije Akvilani bio tri metra iza njega nego je trčao za njim, i velika je verovatnoća da ga slučajno zakači, a tu i najmanji kontakt dovede do disbalansa i tako slab igrač poput Ćavija lako padne ...

a ovo drugo nisam ja ni mislio na cavija i inijestu, lepo sam napisao na koga sam mislio - buskets (ne mozes reci da je on bas mali i slabasan) i pedro pre svih....... pa ceo svet zna da stalno simuliraju a jesu dobili ikad zuti? ne nego im jos to prolazi.....
Meni je Alveš najodvratniji, non stop se buni, na najmanji kontakt pada, i još više se buni kad odvali nekog igrača a suija svira faul ... Buskets nije toliko odvratan kao Alveš i ne simulira toliko, to je više utisak one sramote protiv Intera i sad je klasifikovan kao simulator koji stalno simulira, ali koliko sam gledao ne radi to toliko često ... Iako deluje ljigavo i odvratno ...

Zbog toga, a i zato što im je Real jednak u tome (ako ne i jači) dvoumim se da gledam El Classico, jer se ne zna koja odvratnija ekipa što se tiče toga, i očekujem nikad veći ciganluk ...

i znaci ne radi se o tome ko je jaci nego kad kontakt ocigledno ne postoji, kao na primer u onoj situaciji gore gde se pujol okliznuo na 30cm od shevchenka.......a onda nastavio da se valja i drzi za nogu....
Ja mislim da je kontakt kod Ćavija postojao, nenameran i nikako čist pena i da je sudija mogao da pusti ...

****** bi ga dao majstor nije izvrteo Gatuza i poslao onakvu loptu ... Jedna od najboljih Ronaldinjovih utakmica u Barsi koliko se sećam, radio je šta je hteo i niko mu nije mogao ništa :worth:

A sad ima tu mnogo faktora. Abijati krenuo pa stao, pa jos nije pokrio prvu stativu... Imao je Gilardino 2 bolje sanse (cini mi se obe na asistenciju kake) pa ga nije dao. Jbbg, a dobra je tekma bila.

****** bi ga dao majstor nije izvrteo Gatuza i poslao onakvu loptu ... Jedna od najboljih Ronaldinjovih utakmica u Barsi koliko se sećam, radio je šta je hteo i niko mu nije mogao ništa :worth:

istina....cak je i nestu jednom zeznuo..... bila neka nezgodna situacija,nesto su krivili noge obojica koliko se secam :lol: ronaldinho hteo da ga prebaci pa ovaj se iskrivio i zaustavi loptu pa ronaldinho isto tako ipak ponovo prebaci nestu.....

***, ja pričam o drugom, gde se priča da je Van Persi dobio nezaslužen crveni koji mu je oprošten 10-ak minuta kasnije ... A u prvom je Barsi poništen čist gol ...

U svakom slucaju, ne bi Barsa kidala sve redom u PL i ostavila sve 20 bodova iza sebe, to sam hteo da kazem prvobitnim komentarom

Loša je ova kamera, imaš par usporenih snimaka iz više uglova gde se vidi da je Ebue pao jer je izgubio kontrolu nad loptom, a ne zbog starta Pujola čini mi se ...
Evo našo sam ....

******* nisam ubedjen i dalje, znam da se ovde ne slazemo. Ali lopta je prosla, a igrac nije mogao jer mu je Pujol usao u liniju kretanja, onako diskretno, sa strane. Iako nije bilo kontakta, da nije pao ne bi dobio faul, koji je po mom misljenju zasluzio. Takodje, vidi se da ga je Gio par metara pre toga odgurnuo rukama, jeste da se to danas i tolerise ali ipak po knjizi je ometanje igre.

Na snimku lepo vidiš da se i igrači Barse bune zbog poništenog gola, da bi pre hteli da im sudija prizna gol nego igrača više u situaciji kad gube 1-0 ... Sasvim logično, jer ako imaš 1-0 u finalu LŠ i igrača manje veća je verovatnoća da najvećim bunkerom dobiješ tekmu protiv Barse nego da se nadigravaš pri rezultatu 1-1 ...

Arsenal tad nije jos vodio, tako da cenim da bi im vise odgovaralo 1:0 i svi na terenu nego 0:0 i igrac manje plus rezervni golman na golu. A i to nije bila ta Barsa kao danas koje se svi boje, pa da igraju bunker.

Messi koliko vredi pokazao je u reprezentaciji. *** tamo nema cavija i inijeste. Messi da igra u bilo kom drugom klubu ne bi bio upola hvaljen koliko je sada. U vreme Ronalda i zidana ekipe su bile mnogo izjednacenije nego sada. Tako da nemoj porediti vremena od pre 10-15 godina i vreme danas.

Messi koliko vredi pokazao je u reprezentaciji. *** tamo nema cavija i inijeste. Messi da igra u bilo kom drugom klubu ne bi bio upola hvaljen koliko je sada. U vreme Ronalda i zidana ekipe su bile mnogo izjednacenije nego sada. Tako da nemoj porediti vremena od pre 10-15 godina i vreme danas.

Bas to htedoh reci... Zidan je osvojio svetsko, Ronaldo je osvojio svetsko, Mesi nije stigao dalje od cetvrtfinala. A koliko ga dizu u nebesa stice se utisak da moze sam da ga osvoji. Ali pored ovakve Nemacke koja ce potrajati bar jos desetak godina, o Spaniji da ne pricam, nema Mesi neke velike sanse da uzme SP

Messi koliko vredi pokazao je u reprezentaciji. *** tamo nema cavija i inijeste.
Svetski prvak sa mladom gde je bio najbolji igrač i najbolji strelac, i osvojene Olimpijske igre :D ... No, šalu na stranu, ne znam zašto se spominju Ćavi i Iniesta stalno kad je Messi u pitanju, Messi u Argentini nema ni Pikea, ni Pujola, ni Busketsa ni ostale iz Barse ... Onda tom logikom ni Ćavi ni Inesta ne bi osvojili SP da nemaju jedan drugog i onakav tim ... Stavi Iniestu u Argentinu ili Ćavija, a Messija u Španiju i opet bi Argentina bila tu gde jeste, adok bi Španija bila i dalje najjača ali daleko efikasnija ...

Messi da igra u bilo kom drugom klubu ne bi bio upola hvaljen koliko je sada. U vreme Ronalda i zidana ekipe su bile mnogo izjednacenije nego sada. Tako da nemoj porediti vremena od pre 10-15 godina i vreme danas.
Messi igra kako igra, gledao sam dosta tekmi Barse bez Ćavija i Inieste i opet je Messi bio glavni igrač, kao i kad su oni u timu ...

Ekipe su bile izjednačenije jer nije bile neke koja toliko odskače kvalitetom kao Real i Barsa sada, umesto Italijana sada su tu Englezi i to je to ... S tim da je i Bajern najjači u proteklih 10-15 godina, i da nema Barse i Reala bili bi prvi favoriti za LŠ ...

Bas to htedoh reci... Zidan je osvojio svetsko, Ronaldo je osvojio svetsko, Mesi nije stigao dalje od cetvrtfinala. A koliko ga dizu u nebesa stice se utisak da moze sam da ga osvoji. Ali pored ovakve Nemacke koja ce potrajati bar jos desetak godina, o Spaniji da ne pricam, nema Mesi neke velike sanse da uzme SP
Ronlado nikad nije osvojio LŠ, Messi je osvojio 3x, a 2x je bio glavni igrač ... Recimo da 3-4 LŠ-a vrede kao jedno SP, Messi nek osvoji još 1-2 kao glavni igrač, sa pravom će ući u uzak krug najboljih ikada ... Krojf nije osvojio SP pa ga mnogi legitimno smatraju najvećim igračem ikada ... Mada, kad pogledaš, dosta je sličnosti između Messije i Maradone što se tiče repke - obojca su osvojili SP kao juniori gde su bili najbolji igrači, i u vreme kad su bili najbolji na svetu zakazili su na SP (Messi sada, Maradona 82), a kao veliki talenti na prvom SP-u su slabo i igrali (Maradona nikako čini mi se) ... Znači sledeće prvenstvo Messi gol rukom, slalom preko celog terena i Argentina šampion :D ...

zao-mi-je-draga.jpg

Ronlado nikad nije osvojio LŠ, Messi je osvojio 3x, a 2x je bio glavni igrač ... Recimo da 3-4 LŠ-a vrede kao jedno SP, Messi nek osvoji još 1-2 kao glavni igrač, sa pravom će ući u uzak krug najboljih ikada ... Krojf nije osvojio SP pa ga mnogi legitimno smatraju najvećim igračem ikada ... Mada, kad pogledaš, dosta je sličnosti između Messije i Maradone što se tiče repke - obojca su osvojili SP kao juniori gde su bili najbolji igrači, i u vreme kad su bili najbolji na svetu zakazili su na SP (Messi sada, Maradona 82), a kao veliki talenti na prvom SP-u su slabo i igrali (Maradona nikako čini mi se) ... Znači sledeće prvenstvo Messi gol rukom, slalom preko celog terena i Argentina šampion :D ...

Sa oprostenjem jebbo ligu sampiona. Ovakva kakva je sada je obicno sranje od takmicenja. Isti klubovi non stop igraju, odmaraju se igraci prave se kalkulacije. Kada sam rekao bez cavija i inijeste mislio sam da mesi predje u drugi klub. Tek tada bi se videlo da li je igrac ili ne. Ovako spanska liga ko nasa. Svaki protivnik barse postavi autobus, pa dokle izdrze. Daj boze da mesi zaigra na ostrvu, noge bi mu polomili jer tamo nema toliko respekta.

Sto se tice Barse i osvajanja LS kao sto rekoh LS je losije takmicenje od LE. U LE makar vecina ekipa, koje su "neredovne" u evropskim takmicenjima, grizu za svaki bod, igra se otvoreno. Koliko mi je postalo smorno i mucno da gledam LS ne mozes ni da zamislis.

Daj boze da mesi zaigra na ostrvu, noge bi mu polomili jer tamo nema toliko respekta.
Igrao je Messi do sada mnogo puta protiv ostrvskih klubova i nikad nije imao problema ... Odlično se sećam kad je na jednom meču protiv Čelsija Messi bio u prodoru, a Teri i Esijen se odbili od njega jedan za drugim ... Messi ima nisko težište i jako teško ga je oboriti ... Onda mi objasni kako Silva i Mata koji su slabiji od Messija izdržavaju duele u PL, kako je Džo Kol godinama izdržavao, ili kako je Oven trpao ko blesav u Liverpulu ... Primera milion, a vi se uvatili Mesija da ne može da igra tamo jer nema 190 cm i 90 kila ...

Sto se tice Barse i osvajanja LS kao sto rekoh LS je losije takmicenje od LE. U LE makar vecina ekipa, koje su "neredovne" u evropskim takmicenjima, grizu za svaki bod, igra se otvoreno. Koliko mi je postalo smorno i mucno da gledam LS ne mozes ni da zamislis.
E jbbga sad ...

Walken da Barsa kao ekipa nije zasicena kao beli medved, da li mislis da ih odbrane ne bi lomile. Koliko je faulova i penala sudjeno za Barsu posle smesnih padova.

A sto se tice LS kakva je to LS kada u njoj igraju 2, 3. i 4. plasirani iz jedne lige???

Najbolji fudbal trenutno igraju spanski klubovi,ali najbolja liga je premier liga.....

a porediti premier ligu i seriu A nije ozbiljno
Pogledajmo koliko golova padne u jednoj a koliko u drugoj za kolo,sta je zanimljivo u italijanskom fudbalu gledas neujednacene pasove bez takta,prebacivanje sredine,besomucne centarsuteve,davljenje lopte,stoperske one dugacke,padanja,simuliranja,faulovi,slobodnjaci,prekidi,zatvaranja,bunkeri,nigde bre tecne akcije....u premijer i jos nekim ligama odma vidis sta ce se desiti s loptom i znas da ako akcija dobro zapocne u najgorem slucaju bice korner,a ovamo ne znas gde ce leteti lopta i da li ce se bek odluciti da je nadene u suprotni gol aut ili ce pokusati da izbije na korner zastavicu,ne postoji akcija,golovi padaju sasvim kao slucajno.......mislim ok stoji da je npr. Napoli odigrao iskusnije od Sitija i da su ga kontre i disciplina spasile,ali ja govorim o kvalitetu fudbala.......
Ali evo realno govoreci sanse da neko iz Italije uzme LS su minimalne,mozda Milan........
Prvi favorit je Real,zatim Barca,Bajern......Milan ima sanse u rangu Celsija,a Siti bi imao vece sanse da je prosao od Celsija......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back