UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Partizan se odlicno pripremio za tu utakmicu. Prvu utakmicu su izgubili golom Raula iz ofsajda i videli su da mogu da igraju sa Realom. Druga pametna stvar je sto su namokrili i izrovali teren kao da su se odrzavale "monster truck" trke pre utakmice i na taj nacin su sprecili Real da igra prepoznatljive kratke pasove kojima su lomili rivale.

Utakmica protiv Reala u BG-u vam je mozda najbolja posle raspada SFRJ.

Danasnji rezultati:

Grupa A:
Mančester Siti - Napoli 1:1
Viljareal - Bajern Minhen 0:2

Grupa B:
Lil - CSKA Moskva 2:2
Inter - Trabzonspor 0:1

Grupa C:
Bazel - Ocelul 2:1
Benfika - Mančester Junajted 1:1

Grupa D:
Dinamo Zagreb - Real Madrid 0:1
Ajaks - Olimpik Lion 0:0

A ljudi moji jest pogan ovaj komentator pa udaviće se koliko je zabalavio da nisam gledao utakmicu još bi mu i povjerovao šta bulazni gotovo da šanse nisu imali a real poput nekih amatera 10 100% promašio

Rezime moj je sljedeći ja ne mogu da vjerujem da jedan klub poput Reala sa čuvenim Murinjom igra ovako potcjenjivački prema jednom klubu, pa makar to bio i Dinamao i nekolektivno, igrači sebični neće dodaju loptu igraču koji ima otvoren put ka golu i kad dodaju bude ofsajd jer previše tuše loptu... jednostavno kao da su igrali sa Čukaričkim toliko su ih potcjenili. Dinamo kao i svaki ovaj odavde naš klub nešto i igrao u prvom a nakon primljenog gola raspali se totalno, mogli su primiti ihaha al nije Real taj tim koji će ih natrpati to očekujem od Liona recimo možda i Ajaksa da im se osveti za onaj poraz prije par godina

joj što imaš maštu za brstit zlobno
Dinamo je korektno odigrao oba poluvremena a real je zasluženo pobjedio

sto jes jes,iznenadili su me ;) nijesu se uopste prepali,sto me odusevilo.ali ipak mora se priznat da su imali srece ka u malmeu-kelava ;) onaj momak nije normalan,vatao sam se za glavu citavu utakmicu sta je branio sve ludak.eto jos jedne zlatne maminjove koke ;) izdvojio bih jos marsela kojem bih zabranio da igra fudbal,koljach obicni,pih! :evil:

Komentari o nekom podcjenjivanju Dinama od strane Reala i nekakvoj viktoriji na gol Dinama nemaju veze za jučerašnjom utakmicom. Objektivna razlika u kvaliteti ove dvije ekipe je barem 3,4 gola u korist Reala i to svi znaju. Kao i činjenicu da je Kelava spašavao čuda. Ali to ne umanjuje činjenicu da je Dinamo igrao dobro i požrtvovno, trudeći se igrati i dodavati cijelu utakmicu, naravno u okviru svojih mogućnosti. Jučerašnjom partijom Dinamo je dokazao da je zaslužio biti ovdje. Protiv Lyona i Ajaxa ćemo vidjeti gdje smo jer Real je ipak druga galaksija. Mislim ne znam što bi trebalo očekivati od igrača koji godišnje odigraju 5, 6 jačih tekmi, koliko Real odigra u 2 tjedna. Ali gledajući pojedinačno, većina igrača je pokazala mirnoću u primopredaji pod pritiskom i da znaju igrat, a to što su ovi brži, jači, tehnički bolji bože moj pa oni biraju iz cijelog svijeta, imaju puste milione to je normalno...

Bez jake lige ne može se puno. Što se atmosfere tiče takva je kakva je, BBB odbijaju doći, vode svoje borbe, ne zamaram se previše....

Poslednja izmena:
Komentari o nekom podcjenjivanju Dinama od strane Reala i nekakvoj viktoriji na gol Dinama nemaju veze za jučerašnjom utakmicom. Objektivna razlika u kvaliteti ove dvije ekipe je barem 3,4 gola u korist Reala i to svi znaju. Kao i činjenicu da je Kelava spašavao čuda. Ali to ne umanjuje činjenicu da je Dinamo igrao dobro i požrtvovno, trudeći se igrati i dodavati cijelu utakmicu, naravno u okviru svojih mogućnosti. Jučerašnjom partijom Dinamo je dokazao da je zaslužio biti ovdje. Protiv Lyona i Ajaxa ćemo vidjeti gdje smo jer Real je ipak druga galaksija. Mislim ne znam što bi trebalo očekivati od igrača koji godišnje odigraju 5, 6 jačih tekmi, koliko Real odigra u 2 tjedna. Ali gledajući pojedinačno, većina igrača je pokazala mirnoću u primopredaji pod pritiskom i da znaju igrat, a to što su ovi brži, jači, tehnički bolji bože moj pa oni biraju iz cijelog svijeta, imaju puste milione to je normalno...

Bez jake lige ne može se puno. Što se atmosfere tiče takva je kakva je, BBB odbijaju doći, vode svoje borbe, ne zamaram se previše....
Ja sam poslao komentar o viktoriji,kada se igrao 30. minut i kad je citav tim Dinama bio u svom sesnaestercu i branio se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back