Komentari o nekom podcjenjivanju Dinama od strane Reala i nekakvoj viktoriji na gol Dinama nemaju veze za jučerašnjom utakmicom. Objektivna razlika u kvaliteti ove dvije ekipe je barem 3,4 gola u korist Reala i to svi znaju. Kao i činjenicu da je Kelava spašavao čuda. Ali to ne umanjuje činjenicu da je Dinamo igrao dobro i požrtvovno, trudeći se igrati i dodavati cijelu utakmicu, naravno u okviru svojih mogućnosti. Jučerašnjom partijom Dinamo je dokazao da je zaslužio biti ovdje. Protiv Lyona i Ajaxa ćemo vidjeti gdje smo jer Real je ipak druga galaksija. Mislim ne znam što bi trebalo očekivati od igrača koji godišnje odigraju 5, 6 jačih tekmi, koliko Real odigra u 2 tjedna. Ali gledajući pojedinačno, većina igrača je pokazala mirnoću u primopredaji pod pritiskom i da znaju igrat, a to što su ovi brži, jači, tehnički bolji bože moj pa oni biraju iz cijelog svijeta, imaju puste milione to je normalno...
Bez jake lige ne može se puno. Što se atmosfere tiče takva je kakva je, BBB odbijaju doći, vode svoje borbe, ne zamaram se previše....