UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Куп Уефа.
1- Aberdin (Škotska) - Bajern Minehn (Nemačka)
2 - AEK (Grčka) - Hetafe (Španija)
3 - Bolton (Engleska) - Atletiko Madrid (Španija)
4 - Zenit (Rusija) - Viljareal (Španija)
5 - Galatasaraj (Turska) - Bajer Leverkuzen (Namačka)
6 - Anderleht (Belgija) - Bordo (Francuska)
7 - Bran (Norveška) - Everton (Engleske)
8 - Cirih (Švajcarska) - Hamburger (Nemačka)
9 - Glazgov Rendžers (Škotska) - Panatinaikos (Atina)
10 - PSV Ajndhoven (Holandija) - Helsinborg (Švedska)
11 - Slavija Prag (Češka) - Totenhem (Engleska)
12 - Rozenborg (Norveška) - Fiorentina (Italija)
13 - Sporting (Portugalija) - Bazel (Švajcarska)
14 - Verder (Nemačka) - Braga (Portugalija)
15 - Benfika (Portugalija) - Ninberg (Nemačka)
16 - Olimpik Marsej (Francuska) - Spartak Moskva (Rusija)

Nikakav derbi nece biti Lion Mancester. Lion nije kao sto je bio (jeste da je u poslednje vreme popravio formu, pobedio rendzers u gostima). Mancester je kao zemlja, procice bez problema.
Od ostalih, najanimljivije mi je Arsenal - Milan. Mislim da ce Liverpul da izbaci Inter, a mozda i Roma ima sansi, mada je real ipak jaci.
Sta mislite o mecu Salke - Porto? Stvarno nemam preststavu ko ce dalje. Verovatno neki gol ugostima ce da odluci...

Zato sto mi nismo Barcelona.

Gledao sam Liverpool nekoliko puta ove sezone i nisu me nesto odusevili iako su imali nekoliko visokih pobeda. Recimo, ona zadnja utakmica protiv Marseja je bila smesna, posebno prva 2 gola. Prvo Gerard pada daleko ranije nego sto ga je iko takao (i naravno penal), a gol Torresa bi zaustavila i Zvezdina odbrana (cela odbrana Marseja stoji i ne mrda, a Torres prolazi oko njih).
Da se tako nesto desilo u nasoj ligi, garantujem ti da bi pricali da je utakmica bila namestena.

Slazem se da niste barsa, ali to ne znaci da ste nepobedivi. Recimo Junajted je dosta dobar ove sezone, Arsenal isto. Delimicno se slazem za Liverpul ali nekako oni najzeznutije utakmice uvek dobro odigraju.

Arsenal - Milan je najzanimljivije.
U Arsenalu skoro niko preko 25 godina, u Milanu skoro niko ispod 30.
Vrtic protiv gerijatrije. :lol:
Klinci teroristi ili iskusni(da ne kažem matori) davitelji
Ne znaš ko je opasniji po zdravlje :D

Navijacu za:
Arsenal
Celtic
Man.Utd
Porto
Liverpul
R.Madrid
Chelsea
Sevilla
:)
Ja ću navijati samo za Arsenal, ali ću želeti da prođu i Seltik, Lion, Šalke, Inter, Roma, Olimpijakos i Fenerbahče. E sad, pošto je to nemoguće onda ćemo morati sami da vam pokažemo neke trikove :D

Ljosnucete sigurno iako bih voleo vise vi da prodjete.....prvenstvo-da ali u Evropi niste toliko sigurni i nekako nemate tu volju a to se da primetiti i po vasim navijacima kada igrate u Evropi (slabo navijanje i nepopunjenje tribine)

Olimpijakos igra lijepo i zadao je muke Real Madridu.Ne bi bila tako sigurna.Meni je derbi Liverpul-Inter,Arsenal-Milan i Roma-Real Madrid.Voljela bih da Arsenal tako odere Milan...da obori rekord Liverpula protiv Besiktasa sto je naravno,nemoguce jer je Milan...hm...recimo ''jak''.Voljela bih da Milan i Inter izgube(dakle,tu navijam definitivno za Arsenal i za Liverpul),ali i da Mancester ispadne(apsolutno nemoguce).Slavila bih citav dan i noc,ako bi Celtic ispraasio Barcu sto je isto malo moguce.I naravno,da Chelsea pobijedi Olimpijakos,sto je 50-50.
Za ostalo,sam neutralna...ali to su vise snovi nego realna ocekivanja...kad se igra...u februaru?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back