UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva cekam da se zavrsi ovo smaranje sa kvalifikacijama i da napokon gledam pravi fudbal - strane lige....kad dodje vikend a oni daju nase pajvane i ja sad treba da sam radostan...ili kad su evropski kupovi a mi igramo protiv Azerbejdzana i to je kao spektakl :lol: ma nista bez stranih liga ;)

Jedva cekam da se zavrsi ovo smaranje sa kvalifikacijama i da napokon gledam pravi fudbal - strane lige....kad dodje vikend a oni daju nase pajvane i ja sad treba da sam radostan...ili kad su evropski kupovi a mi igramo protiv Azerbejdzana i to je kao spektakl :lol: ma nista bez stranih liga ;)
Rekoh ja već - da je 1:6 u gostima protiv Azarjebedžana previše moćan rezultat za standard naše repke!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Taj rezultat nije posljedica naše želje da odigramo ok fudbal, već epilog straha od dalje ekspanzije već stečenih kompleksa!!! Dokaz - i pored takvog rezultata igra nam i dalje nije ni za ****!!!:evil:

Nemogu da poverujem na kakav je nacin Italija dosla do pobede nad Skotskom. Ovo je najgluplja sudijska intervencija u zadnjih 20 godina. Sta mislite o tom "faulu" zbog kojeg je Italija dosla do pobede u 91. minutu?

E a što volim što se dešava i jednima i drugima.
Na indexu.hr su već zabeležili tri boda odavno, a jučerašnji biser im je da Modrić vredi skoro kao ceo Bran i da zato nema dileme ko će biti pobednik :roll: :mad:

Bajern je pre početka kupa UEFA(čak i pre žreba) proglašen za pobednika istog(jbt, tu igraju Klose, Toni, Riberi. ovaj-onaj...), i naravno odmah su dobili armiju navijača :roll:

naravno da ima favorita ,a to je barselona
aleksa

a real ako osvoji pljuni me u celo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back