crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ma daj stavi na vagu Hidinka i tupadziju kakav je Meklaren i kad jos tome dodas englesku psihicku nespremnost to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh ja već - da je 1:6 u gostima protiv Azarjebedžana previše moćan rezultat za standard naše repke!!!Jedva cekam da se zavrsi ovo smaranje sa kvalifikacijama i da napokon gledam pravi fudbal - strane lige....kad dodje vikend a oni daju nase pajvane i ja sad treba da sam radostan...ili kad su evropski kupovi a mi igramo protiv Azerbejdzana i to je kao spektaklma nista bez stranih liga
![]()
Jel to zbog hrvatske repke???Ja ni u ludilu nisam ocekivala pobedu Rusa, i moram da kazem da mi je i vise nego krivo.![]()
Ma ne bwe, zbog Engleza.Jel to zbog hrvatske repke???![]()
Nemogu da poverujem na kakav je nacin Italija dosla do pobede nad Skotskom. Ovo je najgluplja sudijska intervencija u zadnjih 20 godina. Sta mislite o tom "faulu" zbog kojeg je Italija dosla do pobede u 91. minutu?
Baš tako. Čist ofsajd Škota, isto kao gol naših protiv Portugala.
evo plave Ustase gube od Brana 2-1
Alex.L:Na indexu.hr su već zabeležili tri boda odavno, a jučerašnji biser im je da Modrić vredi skoro kao ceo Bran i da zato nema dileme ko će biti pobednik
To i nije daleko od istine, ali reci da je Dinamo trenutno jedna od najboljih evropskih ekipa se granici sa debilizmom.