Schlosser
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Isto ti je to sve, antisrpstvo u raznim oblicima.Ne, no ćemo od Sekule Drljevića da učimo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ti je to sve, antisrpstvo u raznim oblicima.Ne, no ćemo od Sekule Drljevića da učimo.
A jel ti lepo?
Nije mi jasno zasto posecujes SRPSKI FORUM? Samo nas provociras ovde! Ti i nemas pojma sta je to istorija, jer i onako postojite pedesetak godina ! Nisi ni svestan da ste KLONOVI!
ovde se ne radi o Srbima iz Crne Gore , CRNOGORCI SU SRBI , zapravo sad ne mogu da se setim tacno godine mislim da bese nede krajem 14 veka , neki italijanski putopisac koji je prolazio kroz nase zemlje za predeo danasnje Crne Gore napisao nesto sto bi se na nas jezik prevelo kao Crne sume , odatle je kasnije i nastao naziv Crna ora , a sad sto se tice teznje srpske srednjevekovne Dukljanske vlastele za otcepljenjem to nije nista novo , ali to nije ovde tema , nego ako vec se nesto prica bar bi se moglo reci sta pise u istoriji udzbeniku koji se pise u Crnoj gori ?
Vi ste odavno ućutkani.
Ja znam ko sam i što sam, znam i što su mi bili preci
ovde se ne radi o Srbima iz Crne Gore , CRNOGORCI SU SRBI , zapravo sad ne mogu da se setim tacno godine mislim da bese nede krajem 14 veka , neki italijanski putopisac koji je prolazio kroz nase zemlje za predeo danasnje Crne Gore napisao nesto sto bi se na nas jezik prevelo kao Crne sume , odatle je kasnije i nastao naziv Crna ora , a sad sto se tice teznje srpske srednjevekovne Dukljanske vlastele za otcepljenjem to nije nista novo , ali to nije ovde tema , nego ako vec se nesto prica bar bi se moglo reci sta pise u istoriji udzbeniku koji se pise u Crnoj gori ?
Crnogorci nijesu Srbi, ti možeš da mlatiš što oćeš??
Pitaš šta se piše u istoriji u crnogorskom udžbeniku o Albancima?? Pojma nemam, jedino da vidim ima li ko od mojih te udžbenike, pa da potražim
Hahahaha, ma bas se vidi ko je ucutkan! Ti nemas pojma ko su ti bili preci, da imas ne bi pisao nebuloze,a ko si zna se - KLON!
raspravu o tome dal su ili nisu Crnogorci Srbi mozemo nastaviti drugi put, sto cu ti potkrepiti i istoriskim izvorima tom prilikom , a sad bi bilo stvarno lepo da pogledas kod tvojih sta pise pa da napises ovde mozda i kod vas ima takvih budalastina ?
Pitaš šta se piše u istoriji u crnogorskom udžbeniku o Albancima?? Pojma nemam, jedino da vidim ima li ko od mojih te udžbenike, pa da potražim
A sta ti ja pisem?
Pa bolje i od Sekule... A možda da malo učite Gjergj Kastriotia ??![]()
A, što pa ne? Đorđe je bio srpski vlastelin i dokazani junak, koji je bogato darivao srpske crkve i manastire, a otac i brat su mu i sahranjeni u Hilandaru.
Mi nemamo razloga da se Đorđa stidimo, a Šiptari imaju razloga da se stide, što u nedostatku svojih, prisvajaju srpske junake iz istorije.
A, za Sekulu biste vi trebali da se stidite, ali džaba je vama pričati, a i nije tema...
Ma takozvani Crnogorci su SRBI i tacka, vec dokazano,ali vratimo se na temu! Po "wikipedia" na nemackom:" Po narodnoj priči arnauti potiču od crnog orla (Shqiptare), pa sebe zovu „narod orla“. Njihovo nacionalno ime se prvi put spominje oko 11. i 12. veka., spominju ih vizantijski historiografi Michael Attaliates i Anna Komnena da naseljavaju doline reka Mat i Drin. Na slovenskom jeziku prvi put ih pominje u spisima Stefan Nemanja 1198 god.
Albanska "moderna nacija", znaci pismo u prvom redu,jer su bili jadni i nepismeni verovatno, pocinje sredinom 19. i pocetkom 20. veka da se "pravi"!
Zahvaljujuci Skenderbegu (koji ima SRPSKO POREKLO) i njegovoj borbi protiv Turaka,tek u srednjem veku "zapad" ih pominje!"
To sto se pominje u nasem udzbeniku je ustvari prevod jedog dela o arnautima koji stoji u "wikipedia" na nemackom: "Die Vorfahren des im Mittelalter entstandenen albanischen Volkes sind Angehörige der antiken nur zum Teil romanisierten Bevölkerung Südosteuropas"!
Dalje se kaze da postoje TRI HIPOTEZE o poreklu:
1. Poreklo od Dakijaca,
2. Poreklo od Ilira i
3. Poreklo od Trakijaca!
Uopste je nekako haoticno opisano to o njima u "wikipedija"na nemackom u stilu onoga "MOZE BITI, A I NE MORA!"
Koji Đorđe??
Ja sam spomenuo Gjerj Kastrioti Skenderbeu![]()
Ućutkani, brale. Htjeli ste mnogo, pa ste izgubili i ono što je bilo vaše. Nama je ovih 13.812 km2 dosta, više nam ne treba![]()
Zato smo priznali Kosovo, jer smo Srbi![]()
Koji Đorđe??
Ja sam spomenuo Gjerj Kastrioti Skenderbeu![]()
Nama je ovih 13.812 km2 dosta, više nam ne treba
Zato smo priznali Kosovo, jer smo Srbi![]()
A, što pa ne? Đorđe je bio srpski vlastelin i dokazani junak, koji je bogato darivao srpske crkve i manastire, a otac i brat su mu i sahranjeni u Hilandaru.
Mi nemamo razloga da se Đorđa stidimo, a Šiptari imaju razloga da se stide, što u nedostatku svojih, prisvajaju srpske junake iz istorije.
A, za Sekulu biste vi trebali da se stidite, ali džaba je vama pričati, a i nije tema...