gost 186559
Veoma poznat
- Poruka
- 11.627
Ako ne budu naši, biće albanski, vaši sigurno neće![]()
Samo napred pravoslavni brate.Daleko i vama i njima lepa kuca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne budu naši, biće albanski, vaši sigurno neće![]()
Oni nas ne pljuju, poštuju našu državu, ne osporavaju to da smo narod i nacija...
Jeli, jel si ti gluv ili slep ili slep kod ociju ili sva tri? A kako to "vas" i "vasu drzavu" arnauti postuju?
Nemoj da se nerviraš, nije to toliko strašno
Poštuju nas, zna se kako se nešto poštuje. Ah, da, zaboravio sam, vi očigledno ne znate, zato i prolazite tako kako prolazite
To mislis ti se nerviras! Ej, a ti izgleda zivis da se nakacis na ovaj SRPSKI FORUM i da nas provociras...ali o.k je ko ce kog ako nece SVOJ SVOG...oprosteno ti je!
A oni to postuju "vasu drzavu" "bez vazeljin" pa zato ih i volis toliko!
A što onda vičeš, kad se ne nerviraš??![]()
Koji to svoj svog?? O kome ti pričaš?
Oni poštuju našu državu i nas, meni je to dovoljno, bez da objašnjavam tebi
Само полако ... дочекаћете и ви вашу 1980/81 годину .... вашу ПриштинуOni nas ne pljuju, poštuju našu državu, ne osporavaju to da smo narod i nacija...
Пролазимо тако како пролазимо, јер смо наивни .... верујемо у друге, верујемо да злотвор може да се преобрати у човека.Nemoj da se nerviraš, nije to toliko strašno
Poštuju nas, zna se kako se nešto poštuje. Ah, da, zaboravio sam, vi očigledno ne znate, zato i prolazite tako kako prolazite
Slusaj bre ti KLONU! Nemozes ti ni sam sebi da objasnis.Jel ti znas sta je POSTOVANJE jedne drzave? Jel znas kako stranci postuju drzavu u kojoj su? Jel znas uopste sta je drzava?
Ajde oladi malo i sjasi. Arnauti VAM SVE RADE ALI SAMO VAS NE POSTUJU, A JOS MANJE TU VASU DRZAVU!
Videla zaba da se konji potkivaju, pa i ona...
Само полако ... дочекаћете и ви вашу 1980/81 годину .... вашу Приштину
Пролазимо тако како пролазимо, јер смо наивни .... верујемо у друге, верујемо да злотвор може да се преобрати у човека.
Пролазимо тако како пролазимо ..... јер брзо заборављамо недела других према нама, јер нисмо осветољубиви.
Зато што смо такви, наши злотвори изгореше од жеље да нас сатру, да нас нема ... и колико год се труде - ми смо и даље ту. 'Ебено је то по њихов мозак !
Zena ne vice i ne nervira se, a s'obzirom da ti je bukvar bio zadnja knjiga koju si "procitao" tj. pregledao, ne cudi cinjenica da tesko razumes poruke bez slicica.![]()
Samo lagano, nije tako strašno, znaš da ne vala da ti skače pritisak
Ti me nauči šta je poštovanjeZa ovo pitanje znam li šta je država bih ti rado odgovorio, al ima donqihote momentalno da me banuje ako ti kažem, njega to mnogo pogađa
Poštuju nas više nego vi
A, evo ga i džentlEmen iz Kanade![]()
А зашто ?Poštuju nas više nego vi
Alo KLONU, kako da te postujemo kad si IZROD, IZDAJICA, kukala ti majka, djedovi ti se prevrcu u grobu, a ti "JUNACINA", jos ce i da konvertiras kako si poceo. Nije za jelo sve sto leti.
Kad bi svako uzeo ono sto mu pripada, koliko bi ostalo od toga sto ti zoves drzavom?
A, evo ga i džentlEmen iz Kanade![]()
Za razliku od tebe i jeste dzentlmen!
А зашто ?
И да ли сте заслужили својом курвински подмуклом политиком према нама (ваше признање Косова само дан након резоуције у Савету безбедности о арбитражи међународног суда правде) .... да вас иоле поштујемо ?
Толико о вашем чувеном 'чојству', 'образу' .... Па да то имате, признали би сте Косово много пре доношења ове резолуције .... или доста после ње. Али не ... 'часни' Црногорци намерно забиберише рану, да још више боли.
Само полако .... точак среће се окреће ..... све дође на своје место - кад му дође време .... и образ и гоозица !
Od silnoga cojstva i junastva samo kukavci ostadose - bi ukratko bila slika i prilika danasnje Crne Gore![]()
Не мислимо ми да су сви Црногорци - Срби.Pa neka ćemo, naš problem
Vi naivni?? Ne bih rekao, nego je problem što vi oćete da je sve vaše, i što mislite da su svi Srbi.
Ma jes, sve nego izgorje od želje da vas satre, nemaju ljudi druga posla![]()