joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
ma ne naaapaaadam te bre 1udaco...iako grubo jesam zvucala---->sorry

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wild_child:Uroshe......stvarno si zagoreo tamo u TexasuKad se vratish u Srbiju (ju ju jos 3 meseca) nadjem ti devojku.oke?
![]()
Gwydion:sto, covek je samo predlozio da s eafirmisete kao umetnice. I ja bih gledao ako snimite, ono valja se ...
wild_child:Uroshe......stvarno si zagoreo tamo u TexasuKad se vratish u Srbiju (ju ju jos 3 meseca) nadjem ti devojku.oke?
![]()
Gwydion:sto, covek je samo predlozio da s eafirmisete kao umetnice. I ja bih gledao ako snimite, ono valja se ...
![]()
wild_child:Gwydion:sto, covek je samo predlozio da s eafirmisete kao umetnice. I ja bih gledao ako snimite, ono valja se ...
![]()
Ma zna vangelis zasto ja to kazem![]()
wild_child:U redu.Ako snimim film,ti ces prvi dobiti primerak![]()
wild_child:Ma dobices i specijalno izdanje ,sve sa backstage snimcima i to.
Ps.Da li ti mozda ides na forume tipa Totalh ili Perunovog Hrama![]()
Gwydion:Na ovaj prvi ne mogu da se ulogujem, tj registrujem se ali posle mi ne prepoznaje sifru. Mrzi me da cimam Mandija da mi to odradi, vec sam mu i onako duzan sto sta. Na ovaj drugi sam registrovan ali nemam vremena da idem tamo. Plus sto mi je previse rasisticki za moj ukus. Sto pitas?
wild_child:Gwydion:Na ovaj prvi ne mogu da se ulogujem, tj registrujem se ali posle mi ne prepoznaje sifru. Mrzi me da cimam Mandija da mi to odradi, vec sam mu i onako duzan sto sta. Na ovaj drugi sam registrovan ali nemam vremena da idem tamo. Plus sto mi je previse rasisticki za moj ukus. Sto pitas?
Ma zato sto sam te videla,tj tvoj nick.Posto sam ja na oba![]()
vangelistexas:Nadjes mi devojku...ne fala, naci cu je sam....jbg...ipak se nadam da cu studirati u BG....a ako bog da Ministarstvo da mi odobri stipendiju za Portugal..mmmmpa u pohod na portugalke
A jel mogu i ja da dobijem primerak filma?
Ps. Pogledaj mi sliku u profilu![]()
wild_child:vangelistexas:Nadjes mi devojku...ne fala, naci cu je sam....jbg...ipak se nadam da cu studirati u BG....a ako bog da Ministarstvo da mi odobri stipendiju za Portugal..mmmmpa u pohod na portugalke
A jel mogu i ja da dobijem primerak filma?
Ps. Pogledaj mi sliku u profilu![]()
Ma za mog kolegu sve :shock:
vangelistexas:Pa mogu i da glumim nije frka
Al za to treba jos 2 ribe...![]()
Anonymous:DeepPurple:Ma daj, dosta s vise s tim anti-udruzenjima! Na kraju cete pristupiti * Kju Kluks Klanu!!! Niza bica odsada kuliram, sve sto su toliki ljudi imali da kazu o crapu vec je odavno receno, nek superzvezdica nadje i procita ako sme da se suoci sa bolnom istinom. Crap uostalom nije ni muzika (molim te - one smejurije od textova i muzika, pardon, zvuci od dva i po takta - jel to muzika? Hahaha, mozda ali za laku noc!) - sto praviti udruzenje kako bismo "pokazali" mafiji i manekenima??? Bez poente!
e opet ovaj majmun izigrava nekog peace makera..... ajde gubi se ako nemas sta da kazes).ovde se govori o mrznji i niza bica kao sto smo mi samo mozemo da razumemo sta corey zeli da kaze
)..... tako prestani sa sae mesas i spustas na nas nivo ili cemo i tebe da nabijemo na kolac zajedno sa kreperima
).... Metal u glavu reperima!!!
sve ih treba prikucati na krstacu))
hate all the way!!!!!!