Udovica i sinovi !

To je malo komplikovanije nego ova prica sa udovicom.Forumasice imaju posebne zahteve.Prvi je da lepo pises i imas bogat recnik,bez nepotrebnog psovanja.Drugi je da imas petlje da dodjes na forumaska okupljanja ili ako si bas recit na susret u 4 oka.Dalje sve zavisi od tebe,jer ne bi ni pricale s tobom da nisu stekle o tebi predstavu koja im se dopada.
Kad pisem o Forumasicama , ne mislim samo na zene sa Krstarice , nego i na one koje su na sajtovima za upoznavanje .
I tamo i ovdje su zene slicnog profila . To mogu da tvrdim jer ovdje imam blizu 10.000 postova , a i tamo imam vec dosta
iskustva .Naravno da se ne plasim susreta , ali to kod mene ide poslije dugotrajnijeg dopisivanja .

Grijesis ! Moj forumaski prijatelj sa Ljisa se ozenio sa jednom forumasicom i imaju sada sina od godinu dana .
Naravno da necu reci ime jer nemam njegovo odobrenje . Prvi susret im je bio , a da on nije ni vidio njenu sliku .
Kod prvog susreta je kliknulo i sada su u sretnom braku .:D

Znam i ja vise srecno spojenih sa ovog foruma:D
Ti samo pazi da ne uzimas kumove sa foruma, posebno ne mene i moga kuma:aha:, samo ce ti se reci...zasto :andjeo:

Back