geja
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
dakle,
koja je to famozna razlika izmedju braka i ozbiljne veze osim formalnosti?
... i toga sto ce te selo ogovarati ako imas vise brakova, za razliku od ozbiljnih veza
Па формалност, велике разлике баш и нема, само што мени брак делује мало озбиљније. А када се брак заврши, долази до развода који може да се одужи, па свађа за имовину, децу....... Али овде није реч о озбиљним везама, већ о браку. Ако двоје живе невенчано, жена ни не мења презиме, тако да то ни не дотиче тему. Мени није нормално венчавати се ко зна колико пута, пролазити кроз развод, свађе око имовине и сл. Не видим поенту у скупљању пропалих бракова. Ако не умеш да одржиш брак, мани се формалности, живи са ким хоћеш, кад те смори разиђеш се и готово. Много је лакше разићи се него развести. Па моји нису венчани, а живе заједно већ 30 година, папир ништа не значи и немам ништа против тога јер сам одрасла у таквој породици и то ми је нормално. Али понављам, овде говоримо о браку и у њега не треба олако улазити управо због формалности која следи ако брак не успе и пакла који може да уследи.
А најмање је важно шта ће село да каже!

vidi ove, stara djevojka
ali makar ne zvuči čistokrvno muški kao devojačko
ima srce da mi bude puno...

i ja tako mislim
Koristim samo moje, ali kad su spiskovi, meni se zale nema mesta, stalo samo jedno