Micotakis
Aktivan član
- Poruka
 - 1.641

dokle bwe da zene budu podvrgnute mu$karcima? ne moze to tako  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je baka sa tatine strane, onda je to i njeno prezime, a ako je sa mamine.... trebalo bi iskopati i to bakino devojačko, što više prezimena to boljemammy:a bake?

sa puno prezimena zvucis mocno...al' zamisli ovo:DellBoy-011:Ako je baka sa tatine strane, onda je to i njeno prezime, a ako je sa mamine.... trebalo bi iskopati i to bakino devojačko, što više prezimena to boljemammy:a bake?![]()

Greene1:Zadrzala sam svoje prezime. Deca ce, ako ih budemo imali, nositi oba!
Al' ćete ga sačuvati! oko 70-ak godina ako bude sreće...majcheki:Moj dečko i ja smo se dogovorili da se ne venčavamo (ne menjam prezime) nego da za koji mesec, do godinu dana, kad jednostavno budemo ''imali bebu'' ona nosi i jedno i drugo prezime.
Jedini razlog tome je što se samnom gasi porodično ime jer u mojoj porodici nema muških potomaka, pa da ga nekako sačuvamo.
Mada, moram priznati, da me je ovaj predlog koji je inače njegov toliko oduševio da mi osim njega ništa drugo sada i nije bitno.
Zar ne moze dijete naslediti prezime od majke?Lexa:Zar nije ironija, prezime se nasleđuje od oca, a samo je majka 100% sigurna čiji su geni... (a nekad nije ni ona)![]()
a onda će tvoj unuk imati ladno šest prezimenaDellBoy-011:Ja bih uzeo njeno, i dodao devojačko od njene mame![]()
![]()

schatje:DakleM, nisam pristalica braka (na papiru), ali recimo.... Udate se, i sad, da li menjate prezime, dodajete ili ostavljate svoje?

ops: