Udario me auto!

dobro bre pajseri
ajd bar s jednom komsijskom drzavom da ostanemo u normalnim odnosima a
da to nije ona bensedinom nakljukana rumunija ili totalno ignorisana albanija!

Одма да ти речем да та држава неће бити ни ЦГ.:mrgreen:
Ево, ја сам са Македонцима ок, увек машу кад у Грчкој виде српске табле на путу.:mrgreen:

ebo te
LJiS se preseio na automobilizam :eek:

Tam vec pocelo malo previse,oral,anal,oral,anal,opasne teme i tako to.................:(

Tema: Za takvu djubrad sto odu,treba tuziti otici rijesiti i prijaviti policiji,glupo je sto to nisi ucinio jer takav garib ce sutra ubiti necije dijete....mamu mu.....jer obicno tako bude...samo ti lijepo to prijavi.....i trazi ostetu....i svasta nesto....taj ne treba da ima ni gaca na guzici kad je takav covjek a kamoli i auto...

Prijavljuj, koliko 'odma.
Ja sam pre par godina tužio opštinu kad me je ujeo ker lutalica za nogu i posle par meseci sam dobio 70.000 za pretrpljeni strah i sudske troškove.
A ovog kretena možeš da odereš pre svega zato što je pobegao sa mesta nesreće (vidi da se pozoveš na taj član), a onda i za nepropuštanje pešaka i još sudski troškovi i pretrpljeni duševni bol.

Prijavljuj, koliko 'odma.
Ja sam pre par godina tužio opštinu kad me je ujeo ker lutalica za nogu i posle par meseci sam dobio 70.000 za pretrpljeni strah i sudske troškove.
A ovog kretena možeš da odereš pre svega zato što je pobegao sa mesta nesreće (vidi da se pozoveš na taj član), a onda i za nepropuštanje pešaka i još sudski troškovi i pretrpljeni duševni bol.

Uuu brate, pa odo ja da tražim psa lutalicu i da čačkam da me ugrize, za 70.000 se isplati. :mrgreen:

Back