"Udaranje čežnje"

• Začetnik teme Začetnik teme 1976!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kašalj,siromaštvo i ljubav -ne mogu se sakriti....
Zaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
Sigurno ste u životu bili u bar jednoj ulozi od ove dve.
Nije pitanje zašto to radimo,ili,zašto to trpimo,to znam...
Pitam:ako to više ne radite, a radili ste,koji su vaši razlozi da promenite"stil"?
Sve se moze sakriti.
Ne "udaram ceznju",jer mi je to u najmanju ruku idiotski.
Ukoliko dobijem "udaranje ceznje",osmehnem se i pa-pa...iz istog razloga koji sam navela gore.

Pa niko ne koristi to da zavede osobu.....to izadje na videlo kad te je vec zaveo tj. kad je partner 100% ubedjen da si njegova i da je njegova "manipulacija" tobom dobro prosla...

Ti mislis na manipulaciju u vezi. Ja sam mislila na zavodjenje.
To jeste problem u glavi te osobe,a mozda ona hoce da zadrzi neku dozu misterioznosti,cisto da ne bude dosadno :) ili je nezreo
A tebi dosta igranja.

To jeste problem u glavi te osobe,a mozda ona hoce da zadrzi neku dozu misterioznosti,cisto da ne bude dosadno :) ili je nezreo
A tebi dosta igranja.

Nije bitno da li je u pitanju zabavljanje i veza, opet se dodje do toga da osoba koja to cini ima problem sa sobom....pa je u svakom slucaju bolje "baciti put pod noge" i "traziti" nekoga sa kim ces svoje vreme moci kvalitetno da provedes ( rece neko iznad a ja ponavljam :mgreen: )....

A tebi dosta igranja.
pa i manipulacija u vezi je problem u glavi onog ko manipulise...ne razumem.."udaranje ceznje" je sistem sad cu ja kao da te kaznjavam...zavodjenje i mala doza misterioznosti je jedno,a udaranje ceznje je drugo...bar ja tako razumem udaranje ceznje

udaranje čežnje je takvo smaranje i gubitak vremena,koje možeš kvalitetno da provedeš sa voljenom osobom:)
ali,kad imaš 13 godina...tad je to baš ok i slatko:p
pa,jeste kad imas 13 i manje...ali tad i bude obicno - posle igracke placke :P

Ja nisam za ovakvu vrstu zavodjenja ali znam osobe koje primenjuju ovakvu taktiku iz jednog veoma prostog razloga.... Mnogo puta su bile povredjene i onda sa strane pomatraju da vide i procene da li je ta osoba u koju su zaljubljeni ista kao ona predhodna koja ih je povredila....

Zaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
Pitam:ako to više ne radite, a radili ste,koji su vaši razlozi da promenite"stil"?

Lepo postavljena tema..pa zrelos valjda

Meni je to udaranje čežnje klinačka igra.
Kod mene nema uvijanja ni foliranja, sve što osećam to i kažem i ne igram više te igrice.

Back