- Poruka
- 18.738
ne kapiram ja to, mozda se ljudi istripuju![]()
nemaa tu pravila
svaka osoba je pacijent za sebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kapiram ja to, mozda se ljudi istripuju![]()
Sve se moze sakriti.Kašalj,siromaštvo i ljubav -ne mogu se sakriti....
Zaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
Sigurno ste u životu bili u bar jednoj ulozi od ove dve.
Nije pitanje zašto to radimo,ili,zašto to trpimo,to znam...
Pitam:ako to više ne radite, a radili ste,koji su vaši razlozi da promenite"stil"?
Sve se moze sakriti.
Ne "udaram ceznju",jer mi je to u najmanju ruku idiotski.
Ukoliko dobijem "udaranje ceznje",osmehnem se i pa-pa...iz istog razloga koji sam navela gore.
Zaebano kad odbijanje i nezainteresovanost neko protumaci kao udaranje ceznje.
Ne mozes da se oslobodis budale.
Malo ko to koristi za zavodjenje osobe do koje mu je stalo.Zaebano je kad neko odbijanje i nezainteresovanost koristi kao udaranje ceznje...ono kad ima problem u glavi, pa oce da se igra...
Malo ko to koristi za zavodjenje osobe do koje mu je stalo.
bogami pametna ova alija)))
Pa niko ne koristi to da zavede osobu.....to izadje na videlo kad te je vec zaveo tj. kad je partner 100% ubedjen da si njegova i da je njegova "manipulacija" tobom dobro prosla...
Ti mislis na manipulaciju u vezi. Ja sam mislila na zavodjenje.
To jeste problem u glavi te osobe,a mozda ona hoce da zadrzi neku dozu misterioznosti,cisto da ne bude dosadnoili je nezreo
A tebi dosta igranja.
pa i manipulacija u vezi je problem u glavi onog ko manipulise...ne razumem.."udaranje ceznje" je sistem sad cu ja kao da te kaznjavam...zavodjenje i mala doza misterioznosti je jedno,a udaranje ceznje je drugo...bar ja tako razumem udaranje ceznjeTi mislis na manipulaciju u vezi. Ja sam mislila na zavodjenje.
To jeste problem u glavi te osobe,a mozda ona hoce da zadrzi neku dozu misterioznosti,cisto da ne bude dosadnoili je nezreo
A tebi dosta igranja.
pa,jeste kad imas 13 i manje...ali tad i bude obicno - posle igracke plackeudaranje čežnje je takvo smaranje i gubitak vremena,koje možeš kvalitetno da provedeš sa voljenom osobom
ali,kad imaš 13 godina...tad je to baš ok i slatko![]()
Mnogo puta su bile povredjene i onda sa strane pomatraju da vide i procene da li je ta osoba u koju su zaljubljeni ista kao ona predhodna koja ih je povredila....
Kašalj,siromaštvo i ljubav -ne mogu se sakriti....
Zaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
Pitam:ako to više ne radite, a radili ste,koji su vaši razlozi da promenite"stil"?
Kašalj,siromaštvo i ljubav -ne mogu se sakriti....
nije to udaranje ceznje nego urlanje: ne zanimaaaas meeeeeeeeZaljubljeni ste,dotična osoba to veoma dobro zna...ipak ponaša se tako da je još više nedostupna,dalja,još poželjnija..."udara vam čežnju"
sto je to dobra igra 'udaranje ceznje'"udara vam čežnju"