Mauser Iskusan Poruka 5.330 23.11.2008. u 03:02 - "Udaranje čežnje" #76 skorpijamaya: sto je to dobra igra 'udaranje ceznje' on kad je tebi udara hoces da svisnes dok ga ne osvojis skroz, a kad je ti udaras njemu on umire za tobom ti si kraljica...ma ludilo! Kliknite za proširenje... Samo moze nekom i da dokur.chi ta igra.
skorpijamaya: sto je to dobra igra 'udaranje ceznje' on kad je tebi udara hoces da svisnes dok ga ne osvojis skroz, a kad je ti udaras njemu on umire za tobom ti si kraljica...ma ludilo! Kliknite za proširenje... Samo moze nekom i da dokur.chi ta igra.
Prasling Ističe se Poruka 2.675 25.10.2012. u 21:18 - "Udaranje čežnje" #77 ...dal' me voli, dal' me je ikad voleo/la...? Večito pitanje simpatično je kratkoročno; dugoročno, složili smo se vodi ničemu. Ljudi su debili.
...dal' me voli, dal' me je ikad voleo/la...? Večito pitanje simpatično je kratkoročno; dugoročno, složili smo se vodi ničemu. Ljudi su debili.
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.731 26.10.2012. u 12:49 - "Udaranje čežnje" #78 s vremena na vrijeme to je poželjno, da razbije monotoniju mada se ja ne bakćem