UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MLADEN JE TAKO JE3ENO SEKSI DA TO NIJE NORMALNO,SVAKI PUT KAD GA VIDIM UFFF STA MI SVE PADA NA PAMET,POSTAJE BOLESNO,UFFFF STA BIH DALA DA SAM PALICA,UFFFFFF.......
BTW.NAJBOLJE IH DRZI
BTW.NAJBOLJE MU STOJIM
MLADENE,JE3O TE KO TE STVORIO TAKO MAGNETNOG I NEDOSTUPNOG.
NISAM SKROMNA,REALNA SAM :wink:
MAZNULA SAM TI IZREKU :P

KAKVE RUKE IMA....DIVNEEEEE.....SPRETNEEEEE...
KAKVE PRSTE IMA... A OCHIIIIIIII...... NAJLEPSHA UTOPIJA NA SVETU....... A OSMEEEEEEHHHHHH....SA RUPICAAAAAMAAAAAAA..... SAVRSHEEEEEN.......
SVE BIH DALA DA SAM PALICA, DA ME POGLEDA, DA ME SPRETNO IZVITLA PO RUKAMA, DA MI SE RADUJE.....
DA MI SE NASMESHI.....
DA MI SVIIIRAAAAAAAAA........
DA MEEEE VOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIII..........
I JOS MNOOOOOGO TOGAAAAA,ALI MNOOOOOOOOOOOOOGOOOOO MNOOOOOOOOOOGOOOOOOOOO TOGAAAAAAAAAAA.............
MMMMMMMMMMMMMMMMM..................

eeeeeee pa evo me,pisi me sad.au izgleda da imas konkurenciju.ala ga ova prljavo,c c c danasnja omladina... :lol:
e nemoj da me pises odoh,moram cujemo se/vidimo se/pisemo se/al se ne volimo...

_OTISO SI,SARMU PROBO NISI_

BRAVO MAJSTORI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ode i ti? Pa svi odose? Ja ostadoh sa ovom freakinjom, u nedostatku boljeg izraza.
ma ostajes sama sestro idem i ja.
poz za...
ma svi odose
Mladjo bravo na sto poena!
Bravooooooooo udaraci genijalci ste svi odreda -
i Stefan, i Ivan i Mladen i Rastko i Djordje i Rados i Aleksandar!
LIKOVI!!!!!!!!!!

CHARLIE`S FAN:
MLADEN JE TAKO JE3ENO SEKSI DA TO NIJE NORMALNO,SVAKI PUT KAD GA VIDIM UFFF STA MI SVE PADA NA PAMET,POSTAJE BOLESNO,UFFFF STA BIH DALA DA SAM PALICA,UFFFFFF.......
BTW.NAJBOLJE IH DRZI
BTW.NAJBOLJE MU STOJIM
MLADENE,JE3O TE KO TE STVORIO TAKO MAGNETNOG I NEDOSTUPNOG.
NISAM SKROMNA,REALNA SAM :wink:
MAZNULA SAM TI IZREKU :P
:idea: mh....veoma zanimljiv sluchaj....

CHARLIE`S FAN:
KAKVE RUKE IMA....DIVNEEEEE.....SPRETNEEEEE...
KAKVE PRSTE IMA... A OCHIIIIIIII...... NAJLEPSHA UTOPIJA NA SVETU....... A OSMEEEEEEHHHHHH....SA RUPICAAAAAMAAAAAAA..... SAVRSHEEEEEN.......
SVE BIH DALA DA SAM PALICA, DA ME POGLEDA, DA ME SPRETNO IZVITLA PO RUKAMA, DA MI SE RADUJE.....
DA MI SE NASMESHI.....
DA MI SVIIIRAAAAAAAAA........
DA MEEEE VOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIII..........
I JOS MNOOOOOGO TOGAAAAA,ALI MNOOOOOOOOOOOOOGOOOOO MNOOOOOOOOOOGOOOOOOOOO TOGAAAAAAAAAAA.............
MMMMMMMMMMMMMMMMM..................

Jesi ti neka hehe;)-ina drugarica, ili sama hehe;) jer toliiiiiko zvucis kao ona...

NEEEEEE.....GOSPODE NE,JA VOLIM NJEGA NA VISHEM NIVOU,ILI NIZEM KAKO GOD :wink:
ZAPRAVO NAS DVE SE NESHTO I NE OBOZAVAMO,TJ.MENI ONA VRLO SPRETNO TRENIRA ZIVCE.ONA GA VOLI,E.AJDE DA SE DRZIMO ZA RUKE I DA SE VENCHAMO.
JA HOCU PRVU BRACHNU NOC SA NJIM :wink: CAPICHE?

to charlie:

...i know someday you'll have a beatifull life i know you'll be a star
in somebody elses sky but why why why can't it be, can't it be mine...

PRVO-PISE SE WISH YOU WERE HERE ( A NE WISH YOU WHERE HERE - TO JE VOLELA BIH GDE OVDE )
DRUGO... MLADEN JESTE ZVEZDA NA NEBU ALI STA BIH DALA DA MI PADNE NA JASTUK, DA SE MAZIMO DO ZORE... MA KOGA BRIGA ZA NEZNOST I MAZENJE-MOZEMO I ODMAH NA STVAR DA PREDJEMO.MMMMMMM...... OSECAM DA BIH VRISTALA DA BI CEO BG ODZVANJAO...TAKO BIH GA GRICKALA,LJUBILA,LIZNULA...UFFFFFFFFFF.....AAAAAAA........SVEST BI MI SE PRESELILA NA NEBO.NE BIH MU DALA DA MRDNE.VEZALA BIH GA ZA KREVET.PUSTILA MU KOSU.
POSMATRALA GA... POSMATRALA GA......... ODECU BIH MU POCEPALA,SPALILA,BACILA KROZ PROZOR.I ONDA PRIREDILA SEBI PROVOD ZA SVA VREMENA.ZA NJEGA ME...AAAAAAHHHHHHHHH....KAKO JE SEKSI...CELO NJEGOVO TELO VRISTI ZA TIM...I MOJE...KAKVE BIH PERVERZIJE PRIREDJIVALA TO NI U SNU NE BI VIDELI.
[/u]

JAO DAJ CHARLIE`S FAN, `OLADI MALO, ZATVORICE TEMU ZBOG TEBE, ILI JE PRESELITI U LJUBAV I SEKS ( niko ne kaze da ih mi i tamo ne bismo zelele :wink: ) ALI OPET, SUZDRZITE SE MALO,MALO PRISTOJNOSTI,PISITE O TOME PO SVOJIM ZIDOVIMA,PAPIRIMA,NIJE BITNO,OVO STVARNO PRERASTA U LUDILO.
IZVINJENJE ZA MODERATORE U NJENO IME - NECE SE PONOVITI, NE DIRAJTE NAM TEMU, PLEASE :D

MLAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEENKOOOOOO :wink:

e,shvrckate mi se po ganglijama vise sa tim mladenom i tim vasim bludnim mislima,lubarda najbolje svira, lubarda,djole i aleksandar,alo bre,ovaj lik je STAO na takmicenju jer mu pedala nije bila dobra!i dobio koliko?100 POENA???A Alexandar se ubi od pokreta,od zivosti od rada, i koliko je dobio? Ako je manje od 110...strasno.Lubarda isto.Decko neopisivi talenat i super svira i sve,i???Kako je ovaj bolji od njih?Djole se potpuno zalagao,i sve je fer odradio,sa 1000000000km se videlo da mu je stalo kako ce sve ispasti,dok je ovaj izasao kao/ma ja sam najbolji/niko mi nista ne moze/sve cu ja to pobediti i da sviram levom nogom/...uzas...ok on svira,ne kazem,ali ste mi ga ogadili tolikom hvalom i sve...nije vam valjda pojeo oci i usi da provalite da su i ostali likovi za barem toliku hvalu koliku on dobija???

chains of authority:
e,shvrckate mi se po ganglijama vise sa tim mladenom i tim vasim bludnim mislima,lubarda najbolje svira, lubarda,djole i aleksandar,alo bre,ovaj lik je STAO na takmicenju jer mu pedala nije bila dobra!i dobio koliko?100 POENA???A Alexandar se ubi od pokreta,od zivosti od rada, i koliko je dobio? Ako je manje od 110...strasno.Lubarda isto.Decko neopisivi talenat i super svira i sve,i???Kako je ovaj bolji od njih?Djole se potpuno zalagao,i sve je fer odradio,sa 1000000000km se videlo da mu je stalo kako ce sve ispasti,dok je ovaj izasao kao/ma ja sam najbolji/niko mi nista ne moze/sve cu ja to pobediti i da sviram levom nogom/...uzas...ok on svira,ne kazem,ali ste mi ga ogadili tolikom hvalom i sve...nije vam valjda pojeo oci i usi da provalite da su i ostali likovi za barem toliku hvalu koliku on dobija???

Tvojim se komentarom ovo zaista pretvara u forum.Hvala na brutalnoj iskrenosti,mada mislim da si malo to preuvelicala/o.Ja prvi smatram da je Sale trebao da dobije cistih 100 poena,ali (kao sto sam/a znas) ja nisam bio u ziriju.Svi su sjajno svirali i svi su trebali da dobiju prve nagrade (kao sto i odlukom ziria jesu),ali zbog pogresnog zakljucka na polju bodovanja neki ljudi su bili osteceni...

Sada bih hteo da se zahvalim,u ime sebe i svih mojih drugara iz klase,svima onima koji su nas podrzavali ili prisustvom ili pak na neki drugi nacin.Puno nam znaci!!!

Pozdrav,Mladen

p.s. to "Charlie's fan":
thanks for every word,but the visitors are right.Please,try to be more polite...Thank you.

POZZZZZZZZZZZDRAAAAAAAV ZA SVE USPAVANE LJUBITELJE DOBROG ZVUKA I LEPIH UDARACA 8)

Ova je stvaaaaaarrrrrnoooooo malkice premasila i mene,ali ok,ajd` kad se mora mora se. (?)

M l a d e n j e g e n i j e ! ! !
U D A R A C I S U F A N T A S T I C N I ! ! !

"Gde ste se svi denuli?", sto bi rekao moj deda :lol:
stvarno bre, sto je sve ovako zamrlo?
Paaaaaaaaaa...

kash, kash.....................

mmmmmmmmm................

smrc...........................

.......................

(jedan dan u autobusu)

recite kad je Djoletova svirka, posto ste se svi zakleli da necete u Holiday, gde onda?

eto...........

oh Boze.........

strassssnoooooooooo...........

ni hehe:) ne dolazi vise svakodnevno..........
( :shock: :shock: :shock: )

jel to apokalipsa?

yaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwnnnnnnnnnn..........

smorila sam se.........

odoh................

"budite pozdravljeni".....

e ajde ljudi ovo se pretvara u temu " fraze mog dede "

zivnite malo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

auuuuuuuuuuuu............. mrtvo moreeeeeeee :?

EVO NAS DVOJE SEDIMO I SMARAMO SE... PA, NE BAS :lol: :P

ALI SMO POTPUNO RAZOCARANI ODZIVOM LJUDI U ZADNJIH PAR DANA. GDE STE SVI??? OVO STVARNO PREDSTAVLJA... NE ZNAM... AJDE...

FRAZE MOG DEDE:

DA SE NOSIS TI U TRI LEPE SA SVE TOM TVOJOM HENVI METALOM U DUPE!!! STISAJ TO MALOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

ETO... NAS SKROMNI DOPRINOS...
NISAM CALE NECE DA KOMENTARISE SVOG DEDU OSIM>

SINE, JEL` TI TREBAJU PARE?

DAJ MENI SVOG DEDU,MENTOLU,STO SE ZALIS???

POZ OD LUDAKA

MUZICARKA 8) I NISAM CALE 8) 8)

* MORAO SI DA DODAS JOS JEDNOG COOLISHU PA DA CRKNES *

KOMA...
ja da kazem da mi se svidelo kako sviraju,nishta posebno,bilo mi je lepo tih sat vremena,ali vishe bi mi se stvarno smucili,imaju talenta i zara,i simpatichni su,ali ja inache neshto ne gotivim udaraljke.Iskreno mishljenje,svezi su i zanimljivi,ali dajte,cele dane da ih slushate,no,dobro,svako ima pravo na svoje mishljenje.fraza mog dede:sine,ljubi te dedocha,reci shta si malopre rekla,nishta ne skapirah.
DEDOCHA!mrzi me da podvlacim i sve/strashno
poz za udarache,samo napred,vi ste prvi koji ste uspeli da me zabavite udaraljkama,revolucionari ste.

Ovo je prostorija

veoma prazna prostorija

(svi volimo da pisemo sa velikim razmacima, da upotpunimo tugu koju osecamo jer se vise NIKO NE JAVLJA!!!!!!ZASTO????)

PLEASE,javite nam eto bar za Djoletovu svirku,ili bilo sta,sto se udaraci ne javljaju? GDE JE HEHE:)????
Da joj se nije nesto desilo???
Lupam ofcourse... ALI ZASTO JE NEMA???
HEHE:) keve ti javi se!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALEX sto te nema i gde si Charlie?????????????
sta vam je ljudima,sto se javljamo na 100godina,tj po poruka na dan??????????????????????
BUDITE SE IZ TOG MOTHER******* WINTER SLEEP-a!!!!!!!!!!
HAJDE............BUDITEEEEEEEEE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA SAM VEOMA BESNA :x
I VEOMA TUZNA :(
NEPRIJATNO IZNENADJENA :? :shock: :(
OVO NIJE ZA SMEH :lol: znaci precrtajte na svom computeru ovog smajlisu.
OVO JE TUZNO :cry:
I JA PLACEM :cry: :cry: :cry:
NEMOJTE PREVRTATI OCIMA :roll: znaci precrtajte na svom computeru i ovog smajlisu.
:arrow: PISITEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I HRISTOS VASKRSE... au.... to je vec juche...
svejedno, eto lepih zelja...

javite se i smesite se :D

slepci gde ste?i da ste toliki slepci provalili biste da je ovo stvarno zamrlo a da teme tipa EVANESCENCE i LINKIN PARK zive! ALLLLOOOOO????????????????????????? :?

Pomutili su vam umove... c c c...

LJUUUUUUDiiiiiiiiiiiii nemate pojma kroz sta sam prosla!!!!!!!!!!!!!!! Svejedno, necu da smaram, nego zasto vas nemaaaaaaaaaa??????????
Za Charlie-a: Sto nemate raspust? znam da vam je skola raspad sistema, ali sta cete tamo za Uskrs pobogu???

Pa......da.....mislim....pisite kakva je bila svirka...

poz svima!!!!!!!!!!
MLADEN BAJA!!!!!!!!!* al ti nabijamo ego *

hehe :):
Ljudi da li je neko od vas imao tu privilegiju da slusa Perkusioniste MS"STANKOVIC", JAAAAAAOOOOOOOOO KAKO JE TO DOBRA STVAR!!!!!!!! NAJJACI SU NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!! ( prof. Sinisa RULES! ) Ja sam tamo otisla prvo na drugaricino nagovaranje, inace volim udaraljke, ali mi je taj dan bas bio fuj :roll:
ali kad sam otisla tamo bila sam :shock:
i WOW!!!!!! KAKO JE DO JAJA!!!!! I onda sam se sve vreme smeskala dok su svirali :lol: i na kraju
ova faca mi je ostala i dalje stoji :D
ali inace... smrc... :cry: moj Mladja ima devojcicu koliko cujem... Smrc... Kako SUPER SUPER ZVUCI I WOW KAKAV JE FRAJER I KAKO IMA MOCNU KOSU, I PREDIVNE SMARAGDNE OCI I OSMEH DA PADNES NA DUPE I WOW JA BIH SE UDALA ZA NJEGA!!!!!!!!!!!
KAKO JE SAVRSEN!!!!!!!!!!!!
Ako ima neko da nesto kaze recite, ljudi, i BTW zna li njega neko ili nesto o njemu?
PLEASE!
MLADJO MAJSTORE NAD MAJSTORIMA!!! :wink:

Obozavateljka
Draga moracu da te razocaram! Mladen ima devojku u Poljskoj i svakog vikenda putuje za Poljsku! Inace to znam iz pouzdanih izvora jer me je njegova dobra drugarica muvala sa njim! :!:

Back