Udarac po dupetu

• Začetnik teme Začetnik teme tots1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugarice i poznanice lupaš po dupetu? Pa ti mnogo lažeš.
ne lažem ja, vec ti ocigledno nemas drugarice i poznanice. Il si previse ozbiljan.
Ja sam laganini pa sa mnom moze sve.
Pa jbt lupam i sestre od tetke i ine mene iz zezanja naravno, no incest.
Cuj pa jednom mi poznanica rekla jesi ti gej?
Tek se upoznali dan dana pre,ja kao ne sto? Ona kao ja te lupila po fupetu oar outa, ti nikako da uzvratis, budi musko

ne lažem ja, vec ti ocigledno nemas drugarice i poznanice. Il si previse ozbiljan.
Tek se upoznali dan dana pre,ja kao ne sto? Ona kao ja te lupila po fupetu oar outa, ti nikako da uzvratis, budi musko
Već si pokazao da voliš da se hvališ, a sad mi je jasno da si verovatno najveći mitoman foruma.

Već si pokazao da voliš da se hvališ, a sad mi je jasno da si verovatno najveći mitoman foruma.
misli sta hoces, meni je i onako cesto krivo sto previse pisem o svom životu ovde.
Al mi ne govori da lazem, jer je laz jedina stvar koji ne podnosim, i preko koje ne prelazim.
Kao prvo, moras znati da postoje ljudi koji vode miran zivot i ljudi koje miran zivot smara, za pocetak, kao trece ja sam mlad jos uvek, ti si verovatno dosta stariji, verovatno ni ja u tvojim godinama necu biti blesav. Ja imam 34, al sam jos zaglavljen u 25toj

Ne bih ti savetovala ;) posebno ako je muž rmpalija pored nje ;)
Pa znaš što, kažem ja njemu, vidi kamere u busu, prank, prank... kaže on meni, dobro ovog puta, ali pazi drugi put... i baš staje bus, naredna stanica, ja na izlazu dobacim, prijatelju, nije prank, samo nadzorna kamera... kad budala krene prema meni, vrata se ne uspiju ni zatvorit, a ja baš krenuo na trčanje... i tako trčim od njega, a on vrišti za mnom...
STANI, stani mali da te...
Mislim se, očito ima nešto posebno u meni kad toliko žena trči za mnom...

s and m smiling GIF

Zasto lupas sestre od tetke?

Back