Udajem se!

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:

kad bi se to desilo bila bi 1.recenica i zadnja recenica "da se teras u pic*ku materinu!" :cool:

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

dobro...

Vaša prva reakcija je?

vjerovatno bih mislila da me zeki
možda bih prasnula u smijeh, onaj odbrambeni koji koristim na sahranama

Помислила бих да ме зеза па бих вероватно рекла нешто типа "Ма баш ми је мило. И ко је та срећница?" :zper:
Али када бих схватила да није шала, е онда би било јааааааако занимљиво.
Мислим... :eek::dontunderstand:
Не бих му ни срећу пожелела. Нека се тера бре! :manikir: :bye:

jutros otvorim mail.....i procitam pitanje--da li si ikada razmisljala o tome da se udas za mene i imas jos dece?

ja na to ne mogu da odgovorim. zasto muskarci pitaju tako okrutna pitanja,to se valjda radi,sta ima tu da se pita.

a da vam pravo kazem,nesto mi se ne bude opet trudna,a decu obozavam. deca su "valjanje od smeha"

Vaša prva reakcija je?

hocu li dobiti pozivnicu?

grozan trenutak :aha:

jutros otvorim mail.....i procitam pitanje--da li si ikada razmisljala o tome da se udas za mene i imas jos dece?

ja na to ne mogu da odgovorim. zasto muskarci pitaju tako okrutna pitanja,to se valjda radi,sta ima tu da se pita.

a da vam pravo kazem,nesto mi se ne bude opet trudna,a decu obozavam. deca su "valjanje od smeha"

Mailom???

nju ejdž stajl
ja sam ranije na PP dobio od jedne devojke-žene razvedene s dvoje dece ponudu za brak, al' ozbiljnu kol'ko sam skapirao :)
i broj tel. i slike i sve :)
to mi bilo prvi put da me neko zaprosi :heart:
nikad' neću zaboraviti :rumenko:

možda sam trebao da prihvatim? :?: :think: :)

Najgore je kad znaš da će to da se desi i strepiš pri svakom susretu, pri svakoj poruci. Grčilo mi se srce na svaki zvuk svadbenih povorki, jer sam znala da će jednog dana jedna od tih biti baš njegova. Nije mi rekao: "Ženim se", čak ni kada je to bilo izvesno. Saznala sam od jednog popodneva, uz kaficu sa drugaricama. Rekla mi je da je ona trudna i da se on ženi. Srce mi se razbilo na 1000 komada, ali sam se samo nasmejala. A kad sam ostala sama...............
Mnogo je vremena od tada prošlo, ali me još uvek boli jako, jako....

nju ejdž stajl
ja sam ranije na PP dobio od jedne devojke-žene razvedene s dvoje dece ponudu za brak, al' ozbiljnu kol'ko sam skapirao :)
i broj tel. i slike i sve :)
to mi bilo prvi put da me neko zaprosi :heart:
nikad' neću zaboraviti :rumenko:

možda sam trebao da prihvatim? :?: :think: :)

Svakako si trebao da budes taktican.

je trebalo

Ne znam, cenim spontana upoznavanja, klopa, priča, bliži kontakt ako vidim da se kapiramo... Mailom mi je nekako neozbiljno, ne ide to bez 'žive' reči...

ti si već oženjen :lol::P

Back