Uclanjenje u stranku

Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?

cuo sam da sada od kad je Ana Brbabic u SNS uclanjuju samo pedere.
mislim da je najbolje da kad odes tamo na uclanjenje da poneses vazelin sa sobom, jer ce te verovatno testirati na licu mesta dal' si derpe!

ЕС ЕН ЕС само напредно батице.
Пробај возача да контактираш, вози бус 27 Е и добро котира у странци.
Нико не зна како изгледа али вози се бусом док не убодеш.
Ту је постављен да ослушкује народ наш честити...ако он да зелено свјетло на правом си путу.
Многи су тако ушли у странку баш преко њега.Шифра је:МАРИНАЦ.
Ако се окрене и намигне то је то.Срећно мој ти...
oETk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTURJN01EQV8vNjE0ZWUzYmVkYTlhNDM1MzU2MGVlZjJiMDNjYjM5ZmUuanBlZ5GTAs0C5ACBAAE

Poslednja izmena:
ЕС ЕН ЕС сам напредно батице.
Пробај возача да контактираш, вози бус 27 Е и добро котира у странци.
Нико не зна како изгледа али вози се бусом док не убодеш.
Ту је постављен да ослушкује народ наш честити...ако он да зелено свјетло на правом си путу.
Многи су тако ушли у странку баш преко њега.Шифра је:МАРИНАЦ.
Ако се окрене и намигне то је то.Срећно мој ти...
oETk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTURJN01EQV8vNjE0ZWUzYmVkYTlhNDM1MzU2MGVlZjJiMDNjYjM5ZmUuanBlZ5GTAs0C5ACBAAE

Znači tu se vrbuje omladina za posao i penzioneri za penzije ...

:lol: Odbrana rezimskih botova
Nesto si se zbunio. Treba da napises `Av!`

Nisu te lepo edukovali, imas minus.
Vidiš, ovako se citiraju komentari, ne menjaš citat i ne dodaješ svoj sadržaj u citat moje poruke. Izvini ako je to izvan tvojih intelektualnih sposobnosti. Ako imaš nešto da dodaš, dodaš u svoj komentar, a ne u moj.
Vau! je bilo na taj tvoj komentar, stvarno treba mnogo velike pameti dodati nešto što ja nisam napisao.
Inače, to što je pokretaču teme ovo bila prva poruka, posle je ostavio još jednu i izgubio se je samo dokaz da sam u pravu. On je pustio buvu, sad stiže podrška i eto teme za razglabanje.
To je pravi bot. Ne baš inteligentno, ali hej, tema ima već dve strane :)

Vidiš, ovako se citiraju komentari, ne menjaš citat i ne dodaješ svoj sadržaj u citat moje poruke. Izvini ako je to izvan tvojih intelektualnih sposobnosti. Ako imaš nešto da dodaš, dodaš u svoj komentar, a ne u moj.
Vau! je bilo na taj tvoj komentar, stvarno treba mnogo velike pameti dodati nešto što ja nisam napisao.
Inače, to što je pokretaču teme ovo bila prva poruka, posle je ostavio još jednu i izgubio se je samo dokaz da sam u pravu. On je pustio buvu, sad stiže podrška i eto teme za razglabanje.
To je pravi bot. Ne baš inteligentno, ali hej, tema ima već dve strane :)
Jaoj, kako si ti divan i pronicljiv.

Kazi nam, der, sta je jos ta zla, mocna opozicija od jutros uradila?

Back