babic33
Početnik
- Poruka
- 32
Какве су ово глупости... Slow news day
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Ponudi im felacio mozda te prime....Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Загарантовано се понаша као билде, можда и изгледа.Нико не зна како изгледа али вози се бусом док не убодеш.
ЕС ЕН ЕС сам напредно батице.
Пробај возача да контактираш, вози бус 27 Е и добро котира у странци.
Нико не зна како изгледа али вози се бусом док не убодеш.
Ту је постављен да ослушкује народ наш честити...ако он да зелено свјетло на правом си путу.
Многи су тако ушли у странку баш преко њега.Шифра је:МАРИНАЦ.
Ако се окрене и намигне то је то.Срећно мој ти...
![]()
Nesto si se zbunio. Treba da napises `Av!`
Odbrana rezimskih botova
Vidiš, ovako se citiraju komentari, ne menjaš citat i ne dodaješ svoj sadržaj u citat moje poruke. Izvini ako je to izvan tvojih intelektualnih sposobnosti. Ako imaš nešto da dodaš, dodaš u svoj komentar, a ne u moj.Nesto si se zbunio. Treba da napises `Av!`
Nisu te lepo edukovali, imas minus.
a zasto bi voleo da se uclanis u tu stranku ?Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Jaoj, kako si ti divan i pronicljiv.Vidiš, ovako se citiraju komentari, ne menjaš citat i ne dodaješ svoj sadržaj u citat moje poruke. Izvini ako je to izvan tvojih intelektualnih sposobnosti. Ako imaš nešto da dodaš, dodaš u svoj komentar, a ne u moj.
Vau! je bilo na taj tvoj komentar, stvarno treba mnogo velike pameti dodati nešto što ja nisam napisao.
Inače, to što je pokretaču teme ovo bila prva poruka, posle je ostavio još jednu i izgubio se je samo dokaz da sam u pravu. On je pustio buvu, sad stiže podrška i eto teme za razglabanje.
To je pravi bot. Ne baš inteligentno, ali hej, tema ima već dve strane![]()