Uclanjenje u stranku

Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Da sam drzavljanin Srbije, ne bi se ni jednog jedinog trenutka, dvoumio.
Aleksandar Vucic i SNS nesto su najbolje sto se dogodilo Srbiji jos od vremena Cara Dusana.

Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Moze sine
Nemoj da se uclanis
Zavrsi skolu, putuj po svetu da vidis kako drugi zive, rade, razmisljaju, to ce ti biti najbolja edukacija u zivotu. Zivi zdravo, nastavi da ucis i posle skole. Otvori oci, gledaj sa svake strane svaku pojavu u zivotu da bi stekao objektivnu procenu.
Jednog dana, za 15, 20 godina kad budes zreo covek i iskusan, razmisli ponovo o ovome

To je najbolja pomoc koju ces dobiti
Uclanjenjem u SNS ili bilo koju drugu stranku ces da stavis ciglu sebi u mehanizam odrastanja i formiranja kao licnost

cglt.jpg

Daće ti da radiš test inteligencije, vrlo prost, i ako ne položiš - primljen si.

Ako ti se učini da znaš odgovore na pitanja, onda namerno zaokružuj sve pogrešno.

E da, ako te pitaju koga na svetu najviše voliš, nemoj da se prevariš i navedeš mamu ili tatu, brata ili sestru. Takve greške se ne praštaju, sve i da imaš 0 bodova na testu.

Ти не треба да волиш Вучића, већ да га слепо обожаваш, не треба да му тапшеш, већ да му фанатично аплаудираш, итд... неко ће те запазити, јер вођа неће, њему је то нормално стање народа ... :kafa:

Žao mi je, ali moraš da budep punoletan. Treba ti lična karta.

Лична карта се може извадити већ од 10. године а од 16. мора да се има а од 18. да се носи са собом. Према закону о личној карти за невађење личне карте од 16. године казна је поприлична (кажњавају се родитељи).

Back