Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Kazi da volis parizerVoleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Nisi dobro čuo.Imam licnu, a cuo sam da primaju i maloletnike
Da sam drzavljanin Srbije, ne bi se ni jednog jedinog trenutka, dvoumio.Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Moze sineVoleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Da sam drzavljanin Srbije, ne bi se ni jednog jedinog trenutka, dvoumio.
Aleksandar Vucic i SNS nesto su najbolje sto se dogodilo Srbiji jos od vremena Cara Dusana.
podmazi dupeVoleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
a da ipak sacekas koju godinu ? A Gde zuris Bato bre?Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Krenula opozicija i sa ovakvim glupim botovanjem...Voleo bih da se uclanim u SNS ali ne znam sta treba da kazem kada odem tamo. Uclanio bih se kao podmladak s obzirom na to da imam 16 godina. Moze li mala pomoc?
Krenula opozicija i sa ovakvim glupim botovanjem...
OK, ako nema pameti, bar ima duha...Ова тема бар има духа ...
Bolje da osnuješ svoju stranku i onda je prodaš ili opljačkaš
Žao mi je, ali moraš da budep punoletan. Treba ti lična karta.
Imam licnu, a cuo sam da primaju i maloletnike
Nemoj da gubiš vreme, troluje... nema gde da pita kako se učlaniti u stranku, nego došao na forum??? Izgleda da nema u kraju odbor stranke, mada bi onda pitanje bilo gde se učlaniti.А да ти прво извадиш и здравствену па код чика доктора? На посматрање...