Učiti, učiti i samo učiti

Baba_Beba

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.226
Kazaće ljudi glupa je veštica mrš sa foruma ali ja imam gurua koji ce me naučiti da budem pametna. @Baba_Beba
Od koga vi učite?
Jeste bre tisi dobro vaspitana ai lepa devoika koja očeda sluša savete starijih vidimja dačeš lepo dase udaš i porodicu imaš ali nažalost ovđže ima previše štuvatelja pederćine Geca i luđžaka Crkoberga koi očeda ljudi nemaiu decu i raznimse opaćinama odaju paim smetam iremetim njiove planoveza novi svecki poredak

Darth Vader

Buduća legenda
Poruka
26.786
@Darth Vader
Nisam mogao da odolim čarima tamne strane...
Sam si se udaljio od izvora Tame.
A mi imamo
IMG_20221125_170529.jpg

Sam biraš.

Darth Vader

Buduća legenda
Poruka
26.786
Za gospodina sam čula sve najbolje.
Jel ti vidiš crni @SilverStar šta se tračara i laže po forumu!
Znam ja ko to radi to ono đubre Obi van Kenobi sa svojim homoseksualnim džedajima.
Nije to istina veštice majke mi.Lažu.Stalno lažu.Ja im kažem ljudi mnogo bre lažete.Ajde malo nešto,pakost,inferiornost mogu da razumem ali nemojte toliko da lažete.
Lažu veštice svega mi.
Ja sam pokvaren do srži i zao.
Primitivan i zaostao.Od zla oca i još gore majke.Života mi.
Zalažem se za samo heteroseksualne brakove.Da svaki bračni par ima po troje dece.Da deca imaju oca i majku a ne roditelja 1 i 2 , za očuvanje porodice.Protiv feminizma uz poštovanje žene.I tako sve redom.
Nisam ti ja jedan od njih..lažu svega mi.

Baba_Beba

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.226
Sad cemo da pitamo najpametniju gospodjetinu foruma @Baba_Beba jelde da ovde nema mračnih sila nego samo pomrčina iza tastature...?
Unmeje stavo naignorisanje zaljuboseje umog Zokija ita stara pederćina nečeda priča samnom jerbo oče Zokija a rekaomie jedan drugar saforuma u poverenju damue cela kuča puna Zokievih slika luđžak ga prati ustopu i slika a kasneje lepi po zidu poludejo je reklasam dagase okani damoj Zoki vole žemske pasam na blok