SilverStar
Poznat
- Poruka
- 7.065
Pa da. Ovde više nije zanimljivo.U jednom smeru, m?![]()
Pa da. Ovde više nije zanimljivo.U jednom smeru, m?![]()
NemogućePa da. Ovde više nije zanimljivo.
Jeste bre tisi dobro vaspitana ai lepa devoika koja očeda sluša savete starijih vidimja dačeš lepo dase udaš i porodicu imaš ali nažalost ovđže ima previše štuvatelja pederćine Geca i luđžaka Crkoberga koi očeda ljudi nemaiu decu i raznimse opaćinama odaju paim smetam iremetim njiove planoveza novi svecki poredakKazaće ljudi glupa je veštica mrš sa foruma ali ja imam gurua koji ce me naučiti da budem pametna. @Baba_Beba
Od koga vi učite?
Nije znanje znanje znatiKazaće ljudi glupa je veštica mrš sa foruma ali ja imam gurua koji ce me naučiti da budem pametna. @Baba_Beba
Od koga vi učite?
Mama voli Ninu.Nije znanje znanje znati
Već je znanje znanje dati
Par pataka pet petakaMama voli Ninu.
Nina voli mamu.
Joja jase noja...
Ovo , bre , ko bukvar![]()
Sam si se udaljio od izvora Tame.@Darth Vader
Nisam mogao da odolim čarima tamne strane...
Jel ti vidiš crni @SilverStar šta se tračara i laže po forumu!Za gospodina sam čula sve najbolje.
Sad cemo da pitamo najpametniju gospodjetinu foruma @Baba_Beba jelde da ovde nema mračnih sila nego samo pomrčina iza tastature...?Eh...
I onda?
Unmeje stavo naignorisanje zaljuboseje umog Zokija ita stara pederćina nečeda priča samnom jerbo oče Zokija a rekaomie jedan drugar saforuma u poverenju damue cela kuča puna Zokievih slika luđžak ga prati ustopu i slika a kasneje lepi po zidu poludejo je reklasam dagase okani damoj Zoki vole žemske pasam na blokSad cemo da pitamo najpametniju gospodjetinu foruma @Baba_Beba jelde da ovde nema mračnih sila nego samo pomrčina iza tastature...?