Ucestvovanje u tuci

Sukhoi t-50

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.071
Da li ste nekada ucestvovali u tuci? Da li ste skloni konfliktima ili stvari resavate mirno? Kakvu poziciju zauzimate u tuci i u kakvim tucama ucestvujete (masovnim, gde ste vise sporedni igrac nego direktni ucesnik, ili manjim tucama u kojima postoji realna sansa da izvucete deblji kraj). Da li se tucete?

Ja nisam tinejdzer i ne tucem se jos od vremena osnovne. Onako sam postavio pitanje, cisto da vidim sta neki ljudi misle o ovoj temi i kakva su njihova iskustva. Ovde, uostalom, mnogi i nisu tinejdzeri.

Ako ti se ne svidja, slobodno zaobidji.

Jesam se tukao u osnovnoj, koliko puta sam dobio batina, toliko sam i davao :mrgreen:

Jednom-dvaput u srednjoj, a fegeti su našli da razdvajaju uvek. Drugi put bih sigurno stradao, ali mi je jednostavno bilo drago da vidim izraz na licu tog drkadžije dok ga zajebavam do granice pucanja.
Više idem na verbalno izdrkavanje, redovno. A kad neko zapreti, onda uvek kažem kako dotični nema mozak, ne zna da odgovori već želi na silu da ide :D Smire se uvek.
Uvek sam išao 1-1, nikad u gomili

U osnovnoj stalno... Najesce grupno, skola na skolu. Tu smo dobijali gadne batine jer smo iz nase skole smeli nas 10-15 da podjemo,a iz supranicke uvek njih 50 bude. Interesantno upao sam u srednoj skoli u odeljenje sa 4 lika koja su ucestvovala u toj najmasovnijoj tuci sa mnom xD

1 na 1 se nisam dugo tukao, uglavnom neko cackanje bezveze, onako cisto da se zakacimo. Bilo je mozda par puta u srednjoj, jednom i na casu. Ali nista ozbiljnije... Kroz osnovnu stalno, u srednjoj samo kad mora, na dalje valjda necu vise. Opametio sam se (ono, oziljak od pajsera na glavi nauci coveka nekim stvarima)

Ја мислим да нисам никада,осим једанпут,али не до краја. Хтео сам стварно да изударам једног педерка,дошло ми је главу да му одрубим,али је имао(замислите) залеђину...Није ми јасно зашто у последње време нико не сме 1 на 1,него се скупљају ко пиз де у групама,и као јачи смо... А мени то труло. Иначе сам фин,али када ме неко дотера до лудила,тешко да му има спаса...

Jednom u osnovnoj, protiv neke glupace.
Drugi put u srednjoj protiv lika koji mi je sada jedan od najboljih drugova. A da me nisu sprecili ubila bih ga :3 Uvek 1-1 i uvek nas sprece, kreteni. Nikad nisam bas zavrsila :/
:3

Da li ste nekada ucestvovali u tuci? Da li ste skloni konfliktima ili stvari resavate mirno? Kakvu poziciju zauzimate u tuci i u kakvim tucama ucestvujete (masovnim, gde ste vise sporedni igrac nego direktni ucesnik, ili manjim tucama u kojima postoji realna sansa da izvucete deblji kraj). Da li se tucete?

Pa nema resavanja mirnim putem ili skupi mooda ili bezi, zlatno pravilo u suprotnom si popio batine pre no sto si svestan toga. Sto se tice masovnih tuca ne preferiram ih , posto sam uvek u manjini jer nisam derpos da mlatim lika 100 na jednog. Ja sam se jednom nasao u toj situaciji, kad me napalo celo pleme mongolida, izrokali me zestoko. Ali posle nahvatas jednog po jednog, da vidis kako cmizdre. Sto je interesantno ni jedan nema vise od 30 kila, ali tad je bio mudonja kad ima zilion likova pored sebe. I naravno, uvek telefon u ruci i okrece broj nekog svog poglavice, samo sto se tad zahyebo pa mi pretio mojim najboljim ortakom iz srednje :lol:. Posle "izvini, izvini" , a ha sav sam se rasplako tad, prvo ga mlatio ja, pa posle i njegov "sticenik" Combo hihi :lol:

Poslednji put je bilo negde pre godinu dana gde sam imao zestoku srecu da prodjem bez ogrebotine, u suprotnom bi me izgazili kao lalu, al' ajd' ono iskulirao , mator sam konj vise, imam mnogo precih stvari u zivotu. Sve u svemu ja ni dan danas ne mogu da skapiram takve likove kojima je jedini cilj u zivotu da ucestvuju u nekoj tuci. Valjda su ribe i pivo glavna preokupacija, onda skola , fakultet,neki dzob itd. :) Pallamudim malo al' tako je.

Ja uvek pokusavam da resim stvari na lep nacin i uglavnom pali. :)
Kad me neko zivcira ja jedno 10 puta lepo zamolim da prestane, a ako to ne pomogne onda reagujem. Tako sam u nekoliko navrata upotrebila silu. U osnovnoj skoli sam gadjala druga stolicom, a sad opalim samar, ali posto su u najvecem broju slucajeva u pitanju muskarci, niko nece da vrati, tako da mi to odgovara. :mrgreen:
A uopste se ne plasim da se suprotstavim nekome, sto je mozda i lose, ali ajde. :)

- - - - - - - - - -

P. S. - Nosim britvu u novcaniku, tako da...ko me pipne, lose mu se pise. :lol:

Nikad,mrzim tucu.....
Ali ako doticni poseduje bilo kakvo secivo a takodje i ja rekao bih welcome to my nightmare.....
Svakako,verbalne rasprave su ok i obozavam ih...da doteram do kraja pa kad vidim da se komplikuje okrenem se i odjasem u zalazak sunca :kpozdrav:

Jedna jedina ozbiljna tuca u kojoj sam ja ucestvovao. I bila je oko gluposti. I za dzabe sam se umazao.

Inace prezirem tuce i bilo kakav vid istih. Slab sam samo na bezobrazno ponasanje ljudi prema devojci. Tu bih i na ormar natrcao, pa makar sve zube izgubio, posto realno i nisam neki materijal za tucu.

Kakva tuca,samo se maloumnici biju.U sustini uvek prvo kuliram,ako to ne pomaze,pokusavam recima,ako ni to ne pomaze smao se sklonim.Ako na kraju dodje do toga da pocne fizicki da napada,dobije batine i to je to.
Do sada se nikad nisam bio,niti sam dobio batine,niti sam dao nekom. :D

Nisam ucestvovala...a i bilo bi ruzno...ipak sam zensko,znas. Ne podrzavam tuce ukoliko se radi o dokazivanju zrelosti adolescenata,jer je to pored pijancenja,kulta sex-a i droge najgori moguci oblik ponasanja. Ukoliko se radi o tucama ozbiljnijeg karaktera...odnosno izmedju odraslih (mada ni to ne podrzavam,ali ako nema izbora...:neutral:) to je vec druga prica....jer najverovatnije da posredi toga stoji neki problem koji ne moze da se resi normalnim putem

Back