Da li ste nekada ucestvovali u tuci? Da li ste skloni konfliktima ili stvari resavate mirno? Kakvu poziciju zauzimate u tuci i u kakvim tucama ucestvujete (masovnim, gde ste vise sporedni igrac nego direktni ucesnik, ili manjim tucama u kojima postoji realna sansa da izvucete deblji kraj). Da li se tucete?
Pa nema resavanja mirnim putem ili skupi mooda ili bezi, zlatno pravilo u suprotnom si popio batine pre no sto si svestan toga. Sto se tice masovnih tuca ne preferiram ih , posto sam uvek u manjini jer nisam derpos da mlatim lika 100 na jednog. Ja sam se jednom nasao u toj situaciji, kad me napalo celo pleme mongolida, izrokali me zestoko. Ali posle nahvatas jednog po jednog, da vidis kako cmizdre. Sto je interesantno ni jedan nema vise od 30 kila, ali tad je bio mudonja kad ima zilion likova pored sebe. I naravno, uvek telefon u ruci i okrece broj nekog svog poglavice, samo sto se tad zahyebo pa mi pretio mojim najboljim ortakom iz srednje

. Posle "izvini, izvini" , a ha sav sam se rasplako tad, prvo ga mlatio ja, pa posle i njegov "sticenik" Combo hihi
Poslednji put je bilo negde pre godinu dana gde sam imao zestoku srecu da prodjem bez ogrebotine, u suprotnom bi me izgazili kao lalu, al' ajd' ono iskulirao , mator sam konj vise, imam mnogo precih stvari u zivotu. Sve u svemu ja ni dan danas ne mogu da skapiram takve likove kojima je jedini cilj u zivotu da ucestvuju u nekoj tuci. Valjda su ribe i pivo glavna preokupacija, onda skola , fakultet,neki dzob itd.

Pallamudim malo al' tako je.