Nemci su zaduzeni da pokrivaju glavne genocidase na svetu...Englesku kraljevsku porodicu ...najvece ubice na svetu, nisu ameri najgori nego kralje ska porodica...dobro imamo male genocidase, ali samo za srbiju, a to je familija karadjordjevic....i naravno otcepljena pravoslavna crkva..
Razlika između Nemaca i Engleza je velika
Vidiš u Australiji jedna firma koja radi za njihove rdunike : godinama su bili supervajzeri, pa radnička prava , dvoje se posvađaju, šef trči da ih miri, odmor kada hoćeš , supervajzer vidi bledo lice radnika kaže: idi kuući , izgleda da se ne osećaš dobro ( radnica sao stavila puder )
A onda iznenada dođe menadžer , nema više odmor kada hoćeš, već kada se kaže , nema više radničkih prava, strahovalada , radi kao konj dva posla
Malo se začudim a onda par dana kasnije pročitam: Nemci kupili taj sektor u Australiji
Priča br 2:
Afrička država , bogata , Englezi kolonizatori, domicilni jedva čekaju da ih se oslobode i dolaze im Arapi. Oni srećni, njihovi muslimani , da prodišu...a onda kažu još im gore , sad bi na referendumu tražili Engleze, Arapi ih oglobiše do koske , ništa islam, ništa braća
Dakle hoću reći , Englezi imaju meku silu i da jesu pokvareni, podli, ljigavi , ali od germanskog ološa nema gorih. To je gladno od kada se rodi ..njima koliko god da daš njima malo ..Sve što smo mi od 2000-tih imali , mobinge , ta nekultura , izrabljivanje sve je to nemački model i fda oni su nad nama izvršili i taj vid genocida ..
I šta misliš što je na Zapadu pristojnije prdnuti nego reći platu, možeš da ih mučiš neće priznati... pa zato što im platni spiskovi nisu isti za došljake i rođene Nemce
Moja sestra, polunemica, čitaj nemica , 5-toro dece , muž ne radi, radi sa SSS u opštini odplaćuje kredit i letuje sa sve porodicom na Sardiniji 20 dana , dok znam naše koji sličnie poslova rade da li mogu tako
Pisanje je jedno, a život i informacija drugo