- Poruka
- 1.828
Malo citiramo malo ogovaramo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tako je. To govorim. Ako ti treba jezik onda ga naucis, ako ti ne treba nema potrebe da ucis. Sto bi nasi ljudi rekli, ili si LAV ili ne![]()
To mozda tebi, a nekim ljudima je to hobi ili prestiz. Ili cak obaveza.
Kad bi se jezik tako lako 'naucis'........Jadni oni ljudi sto studiraju filologiju.............
Dejane glupo je, neko jednostavno voli, nema to veze sa tim treba ne treba...
Evo meni holnadski ne treba kad znam nemacki, pa ga ipak znam jer ga volim ili npr ucim keltski (velški) koji mi nikada nece trebati, ali mi se dopada....
Pa jeste i ja kazem, glupo je ucititi jedan strani jezik ako ti nikad nece zatrebati![]()
Nisi razumeo, mislio sam da je glupo to sto mislis da ne treba da se uci ako ti ne treba, ajd onda lepo svi english i kraj price...![]()
ja volim da ih ucim jer mi se svidjaju bez obzira dal ce da mi trebaju ili ne.
nece jer ja i razmisljam na svim jezicima koje govorim za sada
nista posle cu da znam vise od 7
![]()

Ako ne koristis zaboravis, logicno je![]()
Bićeš bogat čovek![]()
Pa stvar je sto ih ja odrzavam tako sto razmisljam na nekim i koristim ih na netu imam na fejs prijatelje iz drugih krajeva sveta...
Mozda za godinu dve se okanes "fejsa" kad shvatis da je to samo gubljenje vremena. I kada naucis da je vreme da uzmes ono sta ti treba a ne ono sta ti ne treba. Tada ces znati sta sam ti govorio.
Ma dobro razumem sta hoces da kazes, nego meni to 99% ne da se desi jer ja preko satelita gledam razno razne programem hvatam 3 satelita, i pratim razlicite serije tako da cu uvek da imam ''kontakt'' sa tim jezicima, osim velškog naravno.