Ubio se jer nije mogao da prehrani porodicu

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
EUropejska ProSerbia:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/462790/Ubio-se-jer-nije-mogao-da-prehrani-porodicu

Dragan Arnautović (49) iz sela Vlasenica kod Vladimiraca ubio se hicem iz lovačke puške jer, prema nezvaničnim informacijama, nije mogao da prehrani osmoro maloletne dece, od kojih je najmlađe beba, saznaje “Blic”.

Dragan je u nedelju popodne pucao sebi u srce iz lovačke puške za koju je kako saznajemo imao dozvolu. Nesrećan slučaj odigrao se iza njegove porodične kuće.

Kada ga je žena pronašla davao je znake života, a kolima Hitne pomoći je prebačen u Šabačku opštu bolnicu gde je i preminuo. Arnautović je živeo u Vlasenici sa suprugom majkom i osmoro maloletne dece.

Bio je zaposlen u firmi “Europolis”, ali je ostao bez posla. Osobe koje su ga poznavale kažu da je u poslednje vreme dosta pio.

Supruga Vesna, učiteljica, tvrdi da je pravi razlog ovakvog Draganovog postupka bolest sa kojom nije mogao da se pomiri.

_nobody_

Poslednja izmena od moderatora:

Dragan Arnautović (49) iz sela Vlasenica kod Vladimiraca ubio se hicem iz lovačke puške jer, prema nezvaničnim informacijama, nije mogao da prehrani osmoro maloletne dece, od kojih je najmlađe beba, saznaje “Blic”.

Dragan je u nedelju popodne pucao sebi u srce iz lovačke puške za koju je kako saznajemo imao dozvolu. Nesrećan slučaj odigrao se iza njegove porodične kuće.

Kada ga je žena pronašla davao je znake života, a kolima Hitne pomoći je prebačen u Šabačku opštu bolnicu gde je i preminuo. Arnautović je živeo u Vlasenici sa suprugom majkom i osmoro maloletne dece.

Bio je zaposlen u firmi “Europolis”, ali je ostao bez posla. Osobe koje su ga poznavale kažu da je u poslednje vreme dosta pio.

Supruga Vesna, učiteljica, tvrdi da je pravi razlog ovakvog Draganovog postupka bolest sa kojom nije mogao da se pomiri.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/462790/Ubio-se-jer-nije-mogao-da-prehrani-porodicu?ref=fbblic

Страшно и ужасно! :sad2: Сада им је донео још већу беду.

Ljudi koji imaju 8 dece-u ovakvom svetskom poretku, i ovakvoj drzavi - su nerazumni, po svim kriterijumima :(
Činjenice:
- Čovek ima osmoro dece. Nije saznao da postoje kontraceptivna sredstva?
- Čovek ima para za alkohol i pijanstvo kao i za lovačku pušku i municiju, ali nema da nahrani gomilu dece?

Svaka ovakva sudbina je svakako tragična. Ali, hajde da sve postavimo na svoje mesto i izvučemo pouku da se ovako nešto ne bi ubuduće dešavalo.

То и јесте циљ НВО да нас тако све побију.
Kako da nas pobiju? Hej, ja nemam para da nahranim decu, ali i dalje ih pravim i rađam. Pa ja sam neodgovoran čovek koji ne razmišlja o posledicama sopstvenih trenutaka zadovoljstva. Šta mogu da očekujem od durgih? Da budu odgovorniji od mene pa da mojoj deci obezbede ono što ja ne mogu? A ja ću za to vreme da se opijam i da idem u lov....

Činjenice:
- Čovek ima osmoro dece. Nije saznao da postoje kontraceptivna sredstva?
- Čovek ima para za alkohol i pijanstvo kao i za lovačku pušku i municiju, ali nema da nahrani gomilu dece?

Svaka ovakva sudbina je svakako tragična. Ali, hajde da sve postavimo na svoje mesto i izvučemo pouku da se ovako nešto ne bi ubuduće dešavalo.

Dobro zapazanje.

A nek neko sazna i da li je osoba imala samoubice u porodici?

Dokazano ide po porodicnoj liniji....

Zapažanje nije dobro.Danas se može kupiti 2 litra socijalnog piva za 180 dinara, lovačku pušku je verovatno imao od ranije.Tako da piti i imati staru lovačku pušku nije baš odraz nekog blagostanja.A i njegova supruga kako piše u intervju reče da je još dodatno patio od neke bolesti.A to verovatno nije bila kijavica.

Poslednja izmena:
А то си закључио како?

Pa imam oči pa vidim kako ovaj "narod" tretira trudnice i majke kad recimo odu kod lekara ili čekaju u autobusu.
Država sa druge strane dopušta odredjenoj grupi uvoznika da održavaju monopol pa stvari za decu koštaju i 2-3x više nego u Nemačkoj recimo.
O stanju u porodilištima koja izgledaju kao štale,bahatim medicinskim radnicima koji neće ni da te pogledaju/operišu ako im ne daš mito da i ne pričam.
Uostalom pogledaj bilo koju vest gde se pominju ugrožene porodice i baci pogled na komentare.

Poslednja izmena:
Pa imam oči pa vidim kako ovaj "narod" tretira trudnice i majke kad recimo odu kod lekara ili čekaju u autobusu.
Država sa druge strane dopušta odredjenoj grupi uvoznika da održavaju monopol pa stvari za decu koštaju i 2-3x više nego u Nemačkoj recimo.
O stanju u porodilišta koja izgledaju kao štale,bahatim medicinskim radnicima koji neće ni da te pogledaju/operišu ako im ne daš mito da i ne pričam.
Uostalom pogledaj bilo koju vest gde se pominju ugrožene porodice i baci pogled na komentare.

Коментари су углавном реални. Јел' можда треба да га хвале што се упуцао и упропастио фамилију?

Уосталом

Osobe koje su ga poznavale kažu da je u poslednje vreme dosta pio.

Poslednja izmena od moderatora:
O stanju u porodilišta koja izgledaju kao štale,bahatim medicinskim radnicima koji neće ni da te pogledaju/operišu ako im ne daš mito da i ne pričam.
Па и пар учесника расправе има доста против породице са више деце. Мени је жао што ово читам и што могу све из нашег личног искуства да потврдим. И мене, када прошетам улицом са једним дететом у носиљци, а са другим дететом за руку, већ сада и старији људи гледају као неко залутало штене, а да не кажем, како пролазим са редовима. Још мало па ћу се и ја вући по болницама, јер овде изгледа нико не може више психички да издржи. Једино што ја, морам признати, знам да сам жив својој деци много кориснији.
Коментари су углавном реални. Јел' можда треба да га хвале што се упуцао и упропастио фамилију?

Уосталом

То што се упуцао и упропастио породицу је озбиљан проблем. Могао је свашта друго да уради, али никако да пије и да се самоубија.

Narod koji je u hroničnom stanju bele kuge,a napada i ruga se porodicama koji imaju po njima "previše" dece,po meni nema budućnost.
Pri tom ne mislim samo na ovaj konkretan slučaj. Vidim to često gde ljudi po njihovim rečima nemaju ni za hranu,ali zato imaju za alkohol i cigare....

Poslednja izmena:

Back