- Poruka
- 78.763
65-godišnji muškarac iz Tamil Nadua preminuo je nakon što ga je sin pretukao u sporu oko porodične imovine.
CCTV snimci napada postali su viralni.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
65-godišnji muškarac iz Tamil Nadua preminuo je nakon što ga je sin pretukao u sporu oko porodične imovine.
moderatopru smaras.Ne mogu da dođem k sebi šta je ovaj uradio. I to rođenom ocu!
Ne mogu da dođem k sebi šta je ovaj uradio. I to rođenom ocu!
ne mogu još uvek da shvatim mentalni kompleks nekoga kao ti ko samo odvali glupost i ostane živ?moderatopru smaras.
dobro je sto ne snimis video sa reakcijama
moderatopru smaras.
moderatopru smaras.
čekaj, da nije jedan od vas dvojice ovaj što tuče oca na snimku?
Mislim, ne shvatam šta vam smeta tema osim ako vas nisam pogodio u žicu?
Indijska posla65-godišnji muškarac iz Tamil Nadua preminuo je nakon što ga je sin pretukao u sporu oko porodične imovine.
nažalost, da.Toga je vazda bilo, samo nije bilo kamera da snime.
Dobro, onda si ti izuzet iz komentara...мени не смета тема?! ко каже да смета ?!
Dobro, onda si ti izuzet iz komentara
Nije montaža. Vest je bila po indijskim novinamaмислим да је о нека монтажа ...данас закликбејтсвашта каче
а и кад погледаш 10 000 000 000 људи ....сваштаима
Izbacio sam tebe iz citata, greškom sam te citirao. Sori....мени не смета тема?! ко каже да смета ?!
Ne. Link dočarava svu brutalnost. Da su samo reči, niko se ne bi osvrnuo.Bože sačuvaj
Jel se taj link može skloniti iz ove teme
Hvala
Ne. Link dočarava svu brutalnost. Da su samo reči, niko se ne bi osvrnuo.
Dakle, link radi.Fuj Sensei fuj