Najviši čovek na svetu spasao živote dva delfina koji su progutali plastični materijal

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.950
1730333945061.png

Godine 2006., Mongolac Bao Kšišun, u to vreme najviši živi čovek na svetu sa 236 cm, spasao je živote dva delfina koji su progutali plastični materijal u akvarijumskom bazenu u Kini.

Baoa su pozvali veterinari koji nisu mogli da intervenišu jer su se delfini stomaci skupili kada su dodirnuti instrumentima. Svojim rukama dugim 106 cm vadio je komade plastike, spasavajući živote dve životinje.

Имао сам другарицу која је расла и расла и морали су да јој оперишу нешто (мислим штитну жлезду) да би престала да расте. У том тренутку је била само висока девојка, мало јача, али превише за њено годиште

Ma imala sam i ja prijatelja osnovnoj. Najniži u razredu,
I posle 6-7 godina, vidim lika u busu, spustio glavu, previsok. Kad je izašao, poznata faca. Da skratim, srela njegovu sestru, kaže imao je neki tumor na hipofizi. I uspeli su da mu zaustave rast.
E da mi je jedan takav da ne moram da vučem stolicu kad god hoću nešto da dohvatim. Ne znaš šta je gore, kad si žilet i po, ili visok. :lol:

Ma imala sam i ja prijatelja osnovnoj. Najniži u razredu,
I posle 6-7 godina, vidim lika u busu, spustio glavu, previsok. Kad je izašao, poznata faca. Da skratim, srela njegovu sestru, kaže imao je neki tumor na hipofizi. I uspeli su da mu zaustave rast.
Da, da, hipofiza!
E da mi je jedan takav da ne moram da vučem stolicu kad god hoću nešto da dohvatim. Ne znaš šta je gore, kad si žilet i po, ili visok. :lol:
:)

Back