Убићемо Ратка (Младића) као пса !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostale manje fašističke grupe nisu bile značajne dok na čelo partije nacionalne volje nije došao Ferenc Salaši. Pokret je kao simbol preuzeo strelasti krst i zelene košulje, postavši glavna snaga na krajnjoj desnici. Zalagao se za ostvarivanje velikomadjarske zamisli moćne nacionalne podunavske države. Medjutim, Madjarska je i dalje ostala pronemački orjentisana i po izbijanju rata prišla je Osovini. Salašijev čas je kucnuo tek 1944. godine. Nemci su ga postavili za predsednika vlade, a "strelasti krstovi" su nastavljajući sa otporom prema Crvenoj armiji, počeli sistematsko uništavanje jevreja. Vlast madjarskih fašista je bila kratkotrajna ali vrlo brutalna.

Али ево њих опет, накотило се то!

Ti imash kucno vaspitanje....pa si reshio da drugima pridikujesh ko je Srbin, a ko nije???
Shta si, koj moj, ti?
Ti mozda delish sertifikate ko je pravi Srbin ,a ko nije?
Ti ne mozesh da shvatish da ogroman broj Srba ne deli tvoje primitivne i zatupaste stavove u vezi sa Ratkom Mladicem i ostalim sranjima koje je pravio rezim 90-ih koji se trudio da shto vishe unishti i unazadi nashu voljenu zemlju Srbiju??? Jel mozesh ti to da skapirash?
Nemoj da mi se pravdash ko ti je shta u porodici i da li ti je prambabu pokarabasao neki muftija - to nije bitno za ovu diskusiju!

Naravno da imam.

Ne pridikujem,samo zakljucujem.............a momak nije srbin jer nije srpske nacionalnosti.

Sto tebe pogadja sto sam ja zakljucio da momak nije srbin............moji su primitivni stavovi...xexe..ne druskane tvoji su stavovi i razmisljanja primitivna da primitivnija ne mogu biti.
Evo zasto-ds si glasac i do te mere ides da srbina optuzis za bilo sta samo ako je napr. radikal.
Ili ces da podrzavas amera,ili nekog koljaca srba samo ako je za DS,a to je krajnji primitivizam i zatucanost,taj nacin razmisljanja je gori cak nego kod profesionalnog ubice.

Zbog stava o mladcu si u stanju da podrzavas nekog ko pljuje po srbima samo ako je protiv napr. radikala-klasican primitivizam.

Nazvaces hrvata srbendom ako je za ds,dok je svako drugi izdajnik i olosh,a sto je najgore sve to radis iz niskih pobuda jer ti je ds dao posao vecu za par crvenih novcanica-sramota.

Tebi se niko ne pravda,jer takvi nesoji poput tebe ne zasluzuju moj prezir a kamo li nesto vise.

Ko zastupa stavove u vezi sa ratkom mladicem?decko em sto si bolesta em mi stavljas tvoje reci u usta,a ja necu da odgovaram na izmisljotine.

Otatak o unazadjivanju srbije su klasicne antisrpske gluposti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back