RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Evo ja sam Srbin i vrlo rado bih Ratku Mladiću paralizovao i ruke i noge, odveo bih ga u Sarajevo u kavezu da se malo narod "igra" sa njim.
Ti si za posmatranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja sam Srbin i vrlo rado bih Ratku Mladiću paralizovao i ruke i noge, odveo bih ga u Sarajevo u kavezu da se malo narod "igra" sa njim.
Ostale manje fašističke grupe nisu bile značajne dok na čelo partije nacionalne volje nije došao Ferenc Salaši. Pokret je kao simbol preuzeo strelasti krst i zelene košulje, postavši glavna snaga na krajnjoj desnici. Zalagao se za ostvarivanje velikomadjarske zamisli moćne nacionalne podunavske države. Medjutim, Madjarska je i dalje ostala pronemački orjentisana i po izbijanju rata prišla je Osovini. Salašijev čas je kucnuo tek 1944. godine. Nemci su ga postavili za predsednika vlade, a "strelasti krstovi" su nastavljajući sa otporom prema Crvenoj armiji, počeli sistematsko uništavanje jevreja. Vlast madjarskih fašista je bila kratkotrajna ali vrlo brutalna.
Ti imash kucno vaspitanje....pa si reshio da drugima pridikujesh ko je Srbin, a ko nije???
Shta si, koj moj, ti?
Ti mozda delish sertifikate ko je pravi Srbin ,a ko nije?
Ti ne mozesh da shvatish da ogroman broj Srba ne deli tvoje primitivne i zatupaste stavove u vezi sa Ratkom Mladicem i ostalim sranjima koje je pravio rezim 90-ih koji se trudio da shto vishe unishti i unazadi nashu voljenu zemlju Srbiju??? Jel mozesh ti to da skapirash?
Nemoj da mi se pravdash ko ti je shta u porodici i da li ti je prambabu pokarabasao neki muftija - to nije bitno za ovu diskusiju!
jesi, al` obrezani
jesi li uzivao dok si proveravao?
nemoj biti ljubomorna
jesi li uzivao dok si proveravao?
izgleda da si uzivao cim smatras da treba da budem ljubomorna.blagis tebi.
Koja si sad pa ti..ili koji si sad pa ti??![]()
Koja si sad pa ti..ili koji si sad pa ti??![]()