Odbijen zahtev Ratka Mladića za prevremeno puštanje na slobodu

General Mladić je ozbiljno bolestan čovek i humano je pustiti ga na dalje lečenje blizu porodice mu u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.
Ionako tu ne bi bilo neke razlike od onog kazamata, dani su mu odbrojani.

Ovo mrcvarenje tog starog čoveka je čisto iživljavanje.
reci to onome sto mu je sns murija izbila yaye i dan danas se prave blesavi a covek je ostao invalid bukvalno ni zbog cega

ratko je barem pravosnazno osudjen, koliko je ispravno drugo je pitanje.

vlast nigde nema milosti ni prema kome a tek ako je neko internacionalizovan i obelezen...mrka kapa

Ako govorimo o Srebrenici,sama činjenica da su Srbi sve muslimanske žene,decu i starije ljude prevezli svojim prevozom na teritoriju pod kontrolom muslimanskih snaga obara tvoju tvrdnju odmah.
Netočno. Ti muškarci, u dobi od 13-14 pa dalje znače: 1) da je bilo maloljetnika među njima, odbosno djece, 2) da su ti muškarci u najboljim godinama i fertilnoj dobi mogli imati još djece, što znači da se likvidacijom muškaraca željelo postići demografski gubitak za Bošnjake, a samim time se dokazuje i genocidna namjera, odnosno sam genocid. Sjedni! Jedan!

Netočno. Ti muškarci, u dobi od 13-14 pa dalje znače: 1) da je bilo maloljetnika među njima, odbosno djece, 2) da su ti muškarci u najboljim godinama i fertilnoj dobi mogli imati još djece, što znači da se likvidacijom muškaraca željelo postići demografski gubitak za Bošnjake, a samim time se dokazuje i genocidna namjera, odnosno sam genocid. Sjedni! Jedan!
Gde je bilo maloletnika?!

General Mladić je ozbiljno bolestan čovek i humano je pustiti ga na dalje lečenje blizu porodice mu u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.
Ionako tu ne bi bilo neke razlike od onog kazamata, dani su mu odbrojani.

Ovo mrcvarenje tog starog čoveka je čisto iživljavanje.
Je li taj Mladić humano pustio Bošnjake u Srebrenici? Ne zaslužuje biti uz obitelj, jer je drugim obiteljima svojevoljno uskratio da njihovi najmiliji budu uz njih. Kako je radio, tako neka mu i bude!

reci to onome sto mu je sns murija izbila yaye i dan danas se prave blesavi a covek je ostao invalid bukvalno ni zbog cega

ratko je barem pravosnazno osudjen, koliko je ispravno drugo je pitanje.

vlast nigde nema milosti ni prema kome a tek ako je neko internacionalizovan i obelezen...mrka kapa

Da, zbilja, šta je sa onim nesrećnim čovekom iz NS ?
Zar se Ivan Ninić nije prihvatio tog slučaja?

Uzgred, veoma mi se dopada taj advokat, baš mi čestito deluje.

Da, zbilja, šta je sa onim nesrećnim čovekom iz NS ?
Zar se Ivan Ninić nije prihvatio tog slučaja?

Uzgred, veoma mi se dopada taj advokat, baš mi čestito deluje.
mladic je bio najbolji od najboljih, general za primer...trebao je da bude pvi u srbiji..ko ga je pustio u bosnu, namerno mu je ucinio nazao

kada politicari krenu u igranku sa vojskom tako zavrse cak i najbolji

Valjda je Mladic trebao biti humanitaran kao vi u Ahmicima ;)

Je li kod vas katolika greh kad neko sam sebi kukavički
oduzme život kao Praljak?

Da je barem muški izvršio sepuku nego se otrovao kao neka ženetina.

Pomisao da je Hrvatima katolička vjera bitna, srpska je logička greška. Zbog osmanlijskog sustava mileta ugrađen stav vjera=narodnost, većini u Hrvatskoj katolička vjera je važna na nekoliko datuma, kada se ima prva pričest i krizma, kada se vjenča i kada netko umre. Što Vatikan misli, koga briga. Papa Franju su svi pošteni Hrvati mrzili, osim nekolicine onih koji stvarno misle da je bitno što Talijani kemijaju u Rimu. Tako da što Vatikan misli o Praljku, koga briga.

Našao si pogrešnu osobu za lamentiranje o njemu. Slabo poznajem situaciju vezanu uz Praljka. Nije me zanimalo onda kada mu se sudilo, a ne zanima me ni danas.
1753915346011.jpeg

Back