MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 34.833
Čisto sumnjam da ih se banira na tom konkretnom portalu, jer ih je mnoštvo.I da su tamo,šta bi to smeli da kažu a da ne budu banovani odmah?A vi se ovde raspištoljili i nikom ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čisto sumnjam da ih se banira na tom konkretnom portalu, jer ih je mnoštvo.I da su tamo,šta bi to smeli da kažu a da ne budu banovani odmah?A vi se ovde raspištoljili i nikom ništa.
Ako govorimo o Srebrenici,sama činjenica da su Srbi sve muslimanske žene,decu i starije ljude prevezli svojim prevozom na teritoriju pod kontrolom muslimanskih snaga obara tvoju tvrdnju odmah.I ja bih volio da nije, ali nažalost, jeste.
Ne vidim svrhu da budu na vašem forumu jer nebi smeli da iznesu ni jednu činjenicu a da ne rizikuju isključenje sa istog.Čisto sumnjam da ih se banira na tom konkretnom portalu, jer ih je mnoštvo.
reci to onome sto mu je sns murija izbila yaye i dan danas se prave blesavi a covek je ostao invalid bukvalno ni zbog cegaGeneral Mladić je ozbiljno bolestan čovek i humano je pustiti ga na dalje lečenje blizu porodice mu u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.
Ionako tu ne bi bilo neke razlike od onog kazamata, dani su mu odbrojani.
Ovo mrcvarenje tog starog čoveka je čisto iživljavanje.
Netočno. Ti muškarci, u dobi od 13-14 pa dalje znače: 1) da je bilo maloljetnika među njima, odbosno djece, 2) da su ti muškarci u najboljim godinama i fertilnoj dobi mogli imati još djece, što znači da se likvidacijom muškaraca željelo postići demografski gubitak za Bošnjake, a samim time se dokazuje i genocidna namjera, odnosno sam genocid. Sjedni! Jedan!Ako govorimo o Srebrenici,sama činjenica da su Srbi sve muslimanske žene,decu i starije ljude prevezli svojim prevozom na teritoriju pod kontrolom muslimanskih snaga obara tvoju tvrdnju odmah.
Gde je bilo maloletnika?!Netočno. Ti muškarci, u dobi od 13-14 pa dalje znače: 1) da je bilo maloljetnika među njima, odbosno djece, 2) da su ti muškarci u najboljim godinama i fertilnoj dobi mogli imati još djece, što znači da se likvidacijom muškaraca željelo postići demografski gubitak za Bošnjake, a samim time se dokazuje i genocidna namjera, odnosno sam genocid. Sjedni! Jedan!
Je li taj Mladić humano pustio Bošnjake u Srebrenici? Ne zaslužuje biti uz obitelj, jer je drugim obiteljima svojevoljno uskratio da njihovi najmiliji budu uz njih. Kako je radio, tako neka mu i bude!General Mladić je ozbiljno bolestan čovek i humano je pustiti ga na dalje lečenje blizu porodice mu u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.
reci to onome sto mu je sns murija izbila yaye i dan danas se prave blesavi a covek je ostao invalid bukvalno ni zbog cega
ratko je barem pravosnazno osudjen, koliko je ispravno drugo je pitanje.
vlast nigde nema milosti ni prema kome a tek ako je neko internacionalizovan i obelezen...mrka kapa
mladic je bio najbolji od najboljih, general za primer...trebao je da bude pvi u srbiji..ko ga je pustio u bosnu, namerno mu je ucinio nazaoDa, zbilja, šta je sa onim nesrećnim čovekom iz NS ?
Zar se Ivan Ninić nije prihvatio tog slučaja?
Uzgred, veoma mi se dopada taj advokat, baš mi čestito deluje.
Pa pustio ih je.Šta ti nije jasno?On je tim činom postao junak čoveče.Je li taj Mladić humano pustio Bošnjake u Srebrenici? Ne zaslužuje biti uz obitelj, jer je drugim obiteljima svojevoljno uskratio da njihovi najmiliji budu uz njih. Kako je radio, tako neka mu i bude!
U Srebrenici.Gde je bilo maloletnika?!
Pustio ih je u smrt. On može biti junak samo u očima psihopata.Pa pustio ih je.Šta ti nije jasno?On je tim činom postao junak čoveče.
Netočno. Ti muškarci, u dobi od 13-14 pa dalje znače: 1) da je bilo maloljetnika među njima, odbosno djece, 2) da su ti muškarci u najboljim godinama i fertilnoj dobi mogli imati još djece, što znači da se likvidacijom muškaraca željelo postići demografski gubitak za Bošnjake, a samim time se dokazuje i genocidna namjera, odnosno sam genocid. Sjedni! Jedan!
Ima jedna ključna razlika između zločina Srba u Srebrenici i Hrvata u Ahmićima. Hrvati barem nisu počinili genocid.Valjda je Mladic trebao biti humanitaran kao vi u Ahmicima![]()
Zasluzeno.General Mladić je ozbiljno bolestan čovek i humano je pustiti ga na dalje lečenje blizu porodice mu u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.
Ima jedna ključna razlika između zločina Srba u Srebrenici i Hrvata u Ahmićima. Hrvati barem nisu počinili genocid.![]()
Je li kod vas katolika greh kad neko sam sebi kukavički
oduzme život kao Praljak?
Da je barem muški izvršio sepuku nego se otrovao kao neka ženetina.
33763 poruka,,,skromnoNi mene ne zanima što se događa u Srbiji. Ovdje komentiram ponajviše teme o Hrvatskoj ili opće vijesti iz svijeta. Srpskih tema se vrlo rijetko dotičem.
Našao si pogrešnu osobu za lamentiranje o njemu. Slabo poznajem situaciju vezanu uz Praljka. Nije me zanimalo onda kada mu se sudilo, a ne zanima me ni danas.
Jel ti znaš da u Srebrenici nije nastradao ni jedan musliman?Ni u Potočarima.U Srebrenici.
Pustio ih je da idu na teritoriju pod kontrolom muslimana.O čemu ti to pričaš ovde?Pa posle trideset godina su se sklopile kockice i sve se zna,nema više građenja mita o Srebrenici.Pustio ih je u smrt. On može biti junak samo u očima psihopata.