Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Kazna je bila ocekivana i vise je ona usledila zbog znacaja celog slucaja i ociju javnosti , da nije tako bilo sankcija bi bila simbolicna ,kako to u Srbiji obicno se desava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazna je bila ocekivana i vise je ona usledila zbog znacaja celog slucaja i ociju javnosti , da nije tako bilo sankcija bi bila simbolicna ,kako to u Srbiji obicno se desava

Kako se odmah prepoznao.
...mislim da je ono "bez mozga" bilo ključno...
![]()
Nadam se da ce takve kazne postati praksa.

Sve nas je više, gotovi ste, nestajete...Сунце ти ебем шта се окупило граџанства.
Комплет да се зброје све теме о страдањима срба и злочинима над њима, сумањам да би се накупијо приближан број њихових порука са овим овде.

Tvoj problem je sto uopste nisi svestan da si u velikom problemu.

Sve nas je više, gotovi ste, nestajete...![]()
mene zanima nešto drugo, zašto je vaša policija i država puštala ovaj klan preko 10 godina da radi šta hoće po srbiji ? ovo njima nije prvo djelo, MASU puta su napadali vašu policju, razbijali vaše disko klubovi, da ne govorim o trgovini drogom i svemu ostalom. zar je zaista moguće da se pravna država boji huliganskih skupina ??? da mi je samo vidjeti kako bi se proveli za vrijeme Rankovića da su i stoti dio od ovoga napravili ?
nema tu, tu su geni protiv toga se ne može.

Dali ti znas kako je ova vlast dosla na celo drzave pre 11 godina?

Srbija je propala zemlja, izdana od sopstvenog rukovodstva koji se ulizivacki ponasa prema strancima..cik u Hrvatskoj ili Kosovu da se takva presuda objavi za ubijanje Srba..Srbe niko vise ne moze da ponizi i unizi od samih Srba
To mi nije poznato. Znam samo da nije bio nevinasce, nego registrovani huligan, koji je trebao da zna sta moze da mu se desi u BG-u.
@orion77: g*vna jedino mozemo nazvati novopecene kvazi-demokrate i liberale. Nikako ljude, koji su ponosni sto su Srbi i koji ne dozvoljavaju da im lazovi ispiraju mozak.
Samo se ti nadaj da ce oni lezati 40 godina. Nema od toga nista. Kao sto ni tvoji voljeni zutaci nece vecno jahati.![]()
Da nazdravimo pravdi.
![]()

Ne, trebalo je da puste Miloševića da pokrade izbore, onako patriotski.![]()

Babice opet si gladnaDjedice opet lupaš

I jel ce biti neko slavlje ispred skupštine?![]()