Ubicama Tatona 240 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sovinisticka govn.a ponovo prave gluposti.

Kakve bre veze Siptari imaju sa ovim?

Retardi. I oni, i ovi mafijaski advokati koji su ih branili.

Ali posebni retardi su obicni gradjani, naravno sovinisti, koji se.ru, kao po starom dobrom srpskom obicaju.

Bravo za sudstvo.A vi sto stalno spominjete siptare i kako su oni osudjeni i dvostruke arsine, sta mislite o dvostrukim arsinima izmedju srba i madjara?Oni madjari sto su pretukli srbina i nabili mu stap u anus dobili su 11-15 godina zatvora (sto podrzavam potpuno po meni su trebali dozivotnu)a kad srbin izbode madjara nozem tako da jedva ziv ostane bude oslobodjen i posle pola godine hrvatu razbija prozore i hoce da mu upadne u kucu i opet bude oslobodjen(slucaj Djordjevic sin tajkuna Vojina Djordjevica koji je u sretna vremena 80-ih lezo u zatvoru).Sta kazete na to srbske patrijote?

Respekt za pravičnost, samo nećeš dobro proći ovde na sajtu jer su ovde mahom sve velikosrpska govna koji su ovu zemlju i doveli do stanja u kome se nalazi, sreća da još uvek postoji inteligentna Srbija.

koja bubuleja :lol: a jesi ti vidoviti milanče pa znaš da je silovana i raskomadana kad naši i australijski istražitelji nisu ništa mogli utvrditi . ajde ubij se iz zasjede ne sramoti se :dash

:hahaha::hahaha::hahaha: sta imam biti vidivit JOSIPE , to su vasi mediji pisali o tome , devojka je mrtva u svakom slucaju, koji si ti zaostali primerak...
osim toga ,nije vam 1vi put da je neko skvikno na vasim obalama od strane zadriglih
sliovatelja i seksualnih prestupnika ,koji izadju na sunce sa pojavom 1vih turistkinja.

zasto bih se sramotio, ti si taj koji treba da :rumenko:, svakog leta u lijepoj tvojoj neko biva prebijen ili silovan i ubijen...

id ubi se ,ako ne budes imao da si platis sahranu, ne boj se ja cu ti platiti...:klap:

mene zanima nešto drugo, zašto je vaša policija i država puštala ovaj klan preko 10 godina da radi šta hoće po srbiji ? ovo njima nije prvo djelo, MASU puta su napadali vašu policju, razbijali vaše disko klubovi, da ne govorim o trgovini drogom i svemu ostalom. zar je zaista moguće da se pravna država boji huliganskih skupina ??? da mi je samo vidjeti kako bi se proveli za vrijeme Rankovića da su i stoti dio od ovoga napravili ?

nema tu, tu su geni protiv toga se ne može.

Sovinisticka govn.a ponovo prave gluposti.

Kakve bre veze Siptari imaju sa ovim?

Retardi. I oni, i ovi mafijaski advokati koji su ih branili.

Ali posebni retardi su obicni gradjani, naravno sovinisti, koji se.ru, kao po starom dobrom srpskom obicaju.

A dileja advokat (odbrane) drži politički govor... Pod pritiskom zemlje koja nas je bombardovala... :hahaha:

Kakav buljaš... Mada to više govori o dilejama koje su unijmile takvog buljaša...

mene zanima nešto drugo, zašto je vaša policija i država puštala ovaj klan preko 10 godina da radi šta hoće po srbiji ? ovo njima nije prvo djelo, MASU puta su napadali vašu policju, razbijali vaše disko klubovi, da ne govorim o trgovini drogom i svemu ostalom. zar je zaista moguće da se pravna država boji huliganskih skupina ??? da mi je samo vidjeti kako bi se proveli za vrijeme Rankovića da su i stoti dio od ovoga napravili ?

Зато што им некад одговара убијање и ломљава а некад не. Некад су то њихови момци, ослободиоци а некад су банда хулигана. Демократија..гора је од фашизма и комунизма у пакету.

Ne kvari nam radost sto je stoka osudjena. Nisu ni hrvatski huligani nista bolji. Isti geni? :aha:

Колико сам чуо покојни Татон је био педер - зато је и добио батине јер је некога нападао...

To mi nije poznato. Znam samo da nije bio nevinasce, nego registrovani huligan, koji je trebao da zna sta moze da mu se desi u BG-u.

@orion77: g*vna jedino mozemo nazvati novopecene kvazi-demokrate i liberale. Nikako ljude, koji su ponosni sto su Srbi i koji ne dozvoljavaju da im lazovi ispiraju mozak. :bye:
Samo se ti nadaj da ce oni lezati 40 godina. Nema od toga nista. Kao sto ni tvoji voljeni zutaci nece vecno jahati. ;)

A dileja advokat (odbrane) drži politički govor... Pod pritiskom zemlje koja nas je bombardovala... :hahaha:

Kakav buljaš... Mada to više govori o dilejama koje su unijmile takvog buljaša...

Taj biser je i Cobijev advokat.

Ti mafijaski advokati i traze takve klijente, nude im se za bednu cenu, da bi bili opste prihvaceni od strane sovinisticke javnosti. Jer znaju da ce tada dobiti najvise pare. Posto taj sovinisticko-nacionalisticki diskurs je najbolje unovciti u Srbiji.

Срамотна пресуда, уосталом, као и све што је наше правозуђе и уопште државни врх урадио задњих пар година. Зашто није изложен снимак инцидента кад је цео град а поготово ужи центар града прекривен камерама? Зашто се није помињало да ли је Француз пре кобног пада имао неке здравствене хроничне проблеме? Зашто је осуђено 14 људи за убиство које је починио, и ако је уопште починио само један, двоје максимум троје људи. Зашто је Стефан добио 12 година када је за време инцидента био на Теразијама где му је полицајац писао казну због непрописног паркирања ( предатко као доказ, али кога то брига сада?! ) Зашто им се није судило по закона за старије малолетнике јер већина осуђених има између 18-21 годину? Зашто није узето у обзир да већина млађих до тада није привођено? Зашто се пише да је Франуз пио кафу са српском тробојком на леђима када се види на слици из амбулантних кола да је носио мајицу хулиганске групе Тулуза ( Индианс )...

и шта рећи више, срамота! држ'те се! Политичка осуда ради увлачења у буљу разним европским званичницима, сличан третман као и за Уроша Мишића. Јел смо сада доказали да смо правна држава? У Паризу би се праведније судило!

@orion77: g*vna jedino mozemo nazvati novopecene kvazi-demokrate i liberale. Nikako ljude, koji su ponosni sto su Srbi i koji ne dozvoljavaju da im lazovi ispiraju mozak. :bye:

Najnovopečenije demokrate i pro EU orijentisani osvesćenici su tvoji idoli....tomke i babysitter sa njihovim nepismenim glasačima, e tim glasačima možeš ispirati mozak kako hoćeš

Samo se ti nadaj da ce oni lezati 40 godina. Nema od toga nista. Kao sto ni tvoji voljeni zutaci nece vecno jahati. ;)

Ni jedna vlast ne traje vječno ali će zato ovi tvoji pošteno odrobijati.

Da nazdravimo pravdi.

images

Срамотна пресуда, уосталом, као и све што је наше правозуђе и уопште државни врх урадио задњих пар година. Зашто није изложен снимак инцидента кад је цео град а поготово ужи центар града прекривен камерама? Зашто се није помињало да ли је Француз пре кобног пада имао неке здравствене хроничне проблеме? Зашто је осуђено 14 људи за убиство које је починио, и ако је уопште починио само један, двоје максимум троје људи. Зашто је Стефан добио 12 година када је за време инцидента био на Теразијама где му је полицајац писао казну због непрописног паркирања ( предатко као доказ, али кога то брига сада?! ) Зашто им се није судило по закона за старије малолетнике јер већина осуђених има између 18-21 годину? Зашто није узето у обзир да већина млађих до тада није привођено? Зашто се пише да је Франуз пио кафу са српском тробојком на леђима када се види на слици из амбулантних кола да је носио мајицу хулиганске групе Тулуза ( Индианс )...

и шта рећи више, срамота! држ'те се! Политичка осуда ради увлачења у буљу разним европским званичницима, сличан третман као и за Уроша Мишића. Јел смо сада доказали да смо правна држава? У Паризу би се праведније судило!

Pada ova presuda u drugo stepenom postupku 100%.

i mene zanima ,nesto 2go, zasto vasa policija i drzava pusta ,da kad god neki autobus iz srbije dodje bilo da je rec o sportskim desavanjima ili turistickim ,biva kamenovan, ljudi napadani i prebijani, sa ciljem da neko bude ubijen...dok u srbiji ,kad neko dodje iz rvatske uvek biva lepo docekan, dalje zar je moguce da i 1noj ''pravnoj drzavi'' ,drzava dozvoli da bude diskoteka u pravoslavnoj crkvi , zar drzava time ne skrnavi kao i pucanstvo ,sakralno mesto !?
zar je moguce da se pravna drzava boji ,da odgovori tim navijackim grupama ,koji drze izmedju ostalog klubove po zagrebu ,splitu i trguje sa drogom i pri tom vedre i oblace ,kao i svugde !?

nema tu, tu su geni protiv toga se ne moze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back