kumanovo
Domaćin
- Poruka
- 3.096
Pravno je nemoguce osuditi grupu ljudi za ovakvo delo 240 godina sve to pada u drugo stepenom postupku ovo je samo za javnost .Ni Taton nije bio cvecka .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabogda ti Cecenske udovice destitale rodjendan...![]()
Bravo za sudstvo.A vi sto stalno spominjete siptare i kako su oni osudjeni i dvostruke arsine, sta mislite o dvostrukim arsinima izmedju srba i madjara?Oni madjari sto su pretukli srbina i nabili mu stap u anus dobili su 11-15 godina zatvora (sto podrzavam potpuno po meni su trebali dozivotnu)a kad srbin izbode madjara nozem tako da jedva ziv ostane bude oslobodjen i posle pola godine hrvatu razbija prozore i hoce da mu upadne u kucu i opet bude oslobodjen(slucaj Djordjevic sin tajkuna Vojina Djordjevica koji je u sretna vremena 80-ih lezo u zatvoru).Sta kazete na to srbske patrijote?
koja bubulejaa jesi ti vidoviti milanče pa znaš da je silovana i raskomadana kad naši i australijski istražitelji nisu ništa mogli utvrditi . ajde ubij se iz zasjede ne sramoti se :dash

sta imam biti vidivit JOSIPE , to su vasi mediji pisali o tome , devojka je mrtva u svakom slucaju, koji si ti zaostali primerak...
, svakog leta u lijepoj tvojoj neko biva prebijen ili silovan i ubijen...
Krivi su srpski nacionalisti, objasnio sam već.
Sovinisticka govn.a ponovo prave gluposti.
Kakve bre veze Siptari imaju sa ovim?
Retardi. I oni, i ovi mafijaski advokati koji su ih branili.
Ali posebni retardi su obicni gradjani, naravno sovinisti, koji se.ru, kao po starom dobrom srpskom obicaju.

Pravda?!?!?!?! I jos jedno pitanje za sve koji su ikada bili na Obilicevom vencu: tamo kao nema kamera?
A tebi isti takav jadnicak, sto pogibe u ambasadi koju je sam zapalio, dodje i zapali stan jer mi nisi po volji. Posteno?

mene zanima nešto drugo, zašto je vaša policija i država puštala ovaj klan preko 10 godina da radi šta hoće po srbiji ? ovo njima nije prvo djelo, MASU puta su napadali vašu policju, razbijali vaše disko klubovi, da ne govorim o trgovini drogom i svemu ostalom. zar je zaista moguće da se pravna država boji huliganskih skupina ??? da mi je samo vidjeti kako bi se proveli za vrijeme Rankovića da su i stoti dio od ovoga napravili ?
nema tu, tu su geni protiv toga se ne može.
mene zanima nešto drugo, zašto je vaša policija i država puštala ovaj klan preko 10 godina da radi šta hoće po srbiji ? ovo njima nije prvo djelo, MASU puta su napadali vašu policju, razbijali vaše disko klubovi, da ne govorim o trgovini drogom i svemu ostalom. zar je zaista moguće da se pravna država boji huliganskih skupina ??? da mi je samo vidjeti kako bi se proveli za vrijeme Rankovića da su i stoti dio od ovoga napravili ?

Колико сам чуо покојни Татон је био педер - зато је и добио батине јер је некога нападао...

A dileja advokat (odbrane) drži politički govor... Pod pritiskom zemlje koja nas je bombardovala...
Kakav buljaš... Mada to više govori o dilejama koje su unijmile takvog buljaša...
Pravno je nemoguce osuditi grupu ljudi za ovakvo delo 240 godina sve to pada u drugo stepenom postupku ovo je samo za javnost .Ni Taton nije bio cvecka .
Ne za to. Pričali smo o gnevu sveta prema Srbiji.Jel i za Tatona i za blage kazne za teroriste?!
To lutkoooo!СЛОБОДАНУ ПОСТХУМНО ДА СЕ СУДИ!
ШЕШЕЉА ОСУДИТИ НА 8 МИЛИОНА ГОДИНА!

Ljudi?!?Da li se ti to sprdas sa stradalim ljudima?
@orion77: g*vna jedino mozemo nazvati novopecene kvazi-demokrate i liberale. Nikako ljude, koji su ponosni sto su Srbi i koji ne dozvoljavaju da im lazovi ispiraju mozak.![]()
Samo se ti nadaj da ce oni lezati 40 godina. Nema od toga nista. Kao sto ni tvoji voljeni zutaci nece vecno jahati.![]()
Срамотна пресуда, уосталом, као и све што је наше правозуђе и уопште државни врх урадио задњих пар година. Зашто није изложен снимак инцидента кад је цео град а поготово ужи центар града прекривен камерама? Зашто се није помињало да ли је Француз пре кобног пада имао неке здравствене хроничне проблеме? Зашто је осуђено 14 људи за убиство које је починио, и ако је уопште починио само један, двоје максимум троје људи. Зашто је Стефан добио 12 година када је за време инцидента био на Теразијама где му је полицајац писао казну због непрописног паркирања ( предатко као доказ, али кога то брига сада?! ) Зашто им се није судило по закона за старије малолетнике јер већина осуђених има између 18-21 годину? Зашто није узето у обзир да већина млађих до тада није привођено? Зашто се пише да је Франуз пио кафу са српском тробојком на леђима када се види на слици из амбулантних кола да је носио мајицу хулиганске групе Тулуза ( Индианс )...
и шта рећи више, срамота! држ'те се! Политичка осуда ради увлачења у буљу разним европским званичницима, сличан третман као и за Уроша Мишића. Јел смо сада доказали да смо правна држава? У Паризу би се праведније судило!
Јел смо сада доказали да смо правна држава? У Паризу би се праведније судило!
Ne bazira se pravosudje samo na jednom slucaju.Ako se u jednom slucaju odredi ostra kazna a u drugom istom ili jos tezem manja onda to nije pravosudje vec farsa.